Šitam gan jāpiekrīt.msh wrote: ↑03.01.2019, 16:38Nu redzi - mana nostāja uz šo tavu frāzi, ko es izcēlu, ir tieši tāda pati kā tev - "kam es līdz galam nepiekritīšu". Man nav nekas pret parastiem fotoradariem, trijkājiem, kur nu vēl stacionārajiem - nu kamēr tos neizdomā lietot braucēju pārvietošanās kontrolei [uz ko jau velk] - tās kastes pamatā ir uzliktas prognozējamās vietās, uz tām uzrauties ir jāmāk [ir lasīts par kadriem, kas rīga - liepāja - rīga braucienā atraujas trīs bildes...], un normāli tām nebūtu jātraucē. Kamēr vidējā ātruma fočētāji kas kontrolē garus gabalus, sataisa bardaku uz ceļa [palasi par itāļu "Tutor"], bet tādi kas īsus, noteikti veicinās sēņošanu un radīs zonas, kurās apdzīšana būs ļoti nevēlama un/vai veicinās apdzinēju neadekvātu izpildīšanos - teiksim, ja būs uz tīnūženes kā pie leišiem, kur pagājušogad salikti 2,5 km kontroles posmi, un tu braucot, ar ieslēgtu vāzi [kura rādīs kā tu ieraksties tajā vidējajā], apdzīsi fūri - var gadīties ka tu pēc tam metīsi pa nažiem lai tu nerastos pārkāpis atļauto vidējo. Par sarkanās gaismas fočētāju riskiem jau minēju.
SPAMS Part II (2018)
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: SPAMS Part II (2018)
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Ak jā, runājot par vidējā ātruma radariem un sēņošanu - viena no tām leišu zonām atrodas 20 km no manis, un man tai jāizbrauc cauri katru reizi kad es braucu uz leišiem pa šoseju - atrodas tas posms netālu pirms palangas lidostas. Šoseja tur ātruma ziņā ir sačakarēta, jo atrodas pirms sventājas, tur ir 3 krusti uz sventāju, un pirms tiem ir 70, ko tie krusti atceļ. Leiši vispārīgi brauc interesanti - uzskatāmi tas ir redzams uz liepāja - klaipēda šosejas posmu starp palangu un klaipēdu, kas ir nokonfigurēta kā d-pilene starp gaļaspili un ogri - vieni brauc uz 80, otri uz 110-130, visādi (70) lielākoties tiek kopistiski ignorēti utt - nu ir arī kādi, kas brauc vienā ātrumā ar mani
Tad nu tajā 2,5 km vidējā ātruma zonā, kopš to nesen tur uzlika, VISI brauc uz 70, ja ne pat lēnāk - man liekas ka tur ir atļauts 90, bet es nevēlos riskēt, un galu galā, nav arī iemesla - jo VISI brauc uz tiem 70, un ir pat tādi, kas brauc lēnāk... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
msh, kādēļ tu spried par to ka es neko nesaprotu?
Protams vari stastīt ka tikkai iesaki lietas utt, šoreiz šis teksts bija par kārtējo tekstu - atstāj karājoties pagaidām blah blah blah.
Ir cilvēki kuri ja dara, tad dara kārtīgi uzreiz(kuriem ir citi daily auto). Piemēram man nepatīk kautko atstāt motortelpā uz ķep ļep ar domu ka kādreiz "pie nākamās skrūvēšanas" sataisīt. Pārsvarā eju uz to lai pie jau salabotiem/pārbūvētiem mezgliem neatgrieztos 2-3 gadus kā minimums.
Protams vari stastīt ka tikkai iesaki lietas utt, šoreiz šis teksts bija par kārtējo tekstu - atstāj karājoties pagaidām blah blah blah.
Ir cilvēki kuri ja dara, tad dara kārtīgi uzreiz(kuriem ir citi daily auto). Piemēram man nepatīk kautko atstāt motortelpā uz ķep ļep ar domu ka kādreiz "pie nākamās skrūvēšanas" sataisīt. Pārsvarā eju uz to lai pie jau salabotiem/pārbūvētiem mezgliem neatgrieztos 2-3 gadus kā minimums.
Nesēdināt ir grēks.
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Vot ta jaunums!
Situācija 1. janvārī atgriežoties Rīgā. Braucot pa to pašu ceļu Koknese - Tīnūži. Aptuveni pusi ceļa viss kulē. Kolonna iet aptuveni 100km/h vidēji.
Līdz pirmajam radaram! Parastajam radaram, kam ierobežojums 90 km/h.
Tad nu kolonnai priekšā parādās kāds "mīzējs". Jo nu labāk tad 2 km pirms radara samazināt braukšanas ātrumu uz 75 km\h. Jo nu mazums, ko?
Un tad vēl 2 km aiz radara turēt tos pašus 75 km/h. Jo nu mazums, ko?
Un tāds lodāmurs tev sēž priekšā summā 4 km. Tā vietā, lai konstanti turētu to savus [Liene šomase] 90 km/h.
Tas izprovocē vēl pāris lodāmurīšus, kas apdzen kā kamikadzes un lūgtum veidojas melnā statistika. Pat zem radariem!
Nu ja tu mīz, tad tāpat ir trīs varianti: pārstāt mīzt, piestāt, pamīzt un palaist, vai mīzt pasažieru vilcienā.
Situācija 1. janvārī atgriežoties Rīgā. Braucot pa to pašu ceļu Koknese - Tīnūži. Aptuveni pusi ceļa viss kulē. Kolonna iet aptuveni 100km/h vidēji.
Tad nu kolonnai priekšā parādās kāds "mīzējs". Jo nu labāk tad 2 km pirms radara samazināt braukšanas ātrumu uz 75 km\h. Jo nu mazums, ko?
Un tāds lodāmurs tev sēž priekšā summā 4 km. Tā vietā, lai konstanti turētu to savus [Liene šomase] 90 km/h.
Tas izprovocē vēl pāris lodāmurīšus, kas apdzen kā kamikadzes un lūgtum veidojas melnā statistika. Pat zem radariem!
Nu ja tu mīz, tad tāpat ir trīs varianti: pārstāt mīzt, piestāt, pamīzt un palaist, vai mīzt pasažieru vilcienā.
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
#KKPDLV
-
Jo tu tur iemeti tekstu par dzelžiem - bet mēs vispār par vadībām runājām, un šajā tēmā, lai vai cik švaks, speciālists būšu es, un rietumu forumu studētāja loma būs asrokamPara wrote: ↑03.01.2019, 16:55msh, kādēļ tu spried par to ka es neko nesaprotu?
Ar "atstāt karājoties" es domāju "atstāt motortelpā sadalītāju bez svečvadiem". Nu, tev patīk katra sīkuma dēļ ņemties, dari tā - es tam esmu par slinku, tāpēc, ja mašīna kustas un funkcionalitāte nav jūtami ierobežota, tad var braukt, līdz pienāk reize, kad tiešām jādara, un tad uzreiz tiek darīti visi darbi, kas pie tā viena jauciena ir darāmi. Protams, kad daru, tad daru kārtīgi, ja rocība to atļauj.
Galvenais tupus nemīztTheRandominators wrote: ↑03.01.2019, 17:02Vot ta jaunums!
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: statek mk2
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 31 times
Paldies ka apgaismoji ka runājat par vadībām a to nesapratu.
Vismaz spams ir dzīvs pateicoties Tev.
Vismaz spams ir dzīvs pateicoties Tev.
Nesēdināt ir grēks.
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Pēkšņi un negaidīti iedegas dzeltanais un ne jau puskilometru iepriekš. Gudri runāt kā vajadzēja un kā nē māk visi, bet ir rēālā dzīve, kur kastes un citas mantas mašīnā ir vienkārši sakrāmētas, nevis katra atsevišķi īpaši piesieta un tomēr negribās pārbaudīt cik labi viņas var saslīdēt un sagāzties...Kavacky wrote: ↑03.01.2019, 14:09Man vēl nav tā gadījies, ka es iebraucu krustojumā un tieši 0.003 s pirms tam PĒKŠŅI un NEGAIDĪTI iedegas sarkanais. Vajag skatīties uz priekšu un domāt kaut nedaudz, tad arī citās situācijās ir mazāk pārsteigumu.
A kravu vajag nostiprināt, lai nelido pa gaisu, kad ievajagas bremzēt.
Ir tā kā ir un es gribēju padomu nevis kā vajadzēja, bet kā darīt tālāķ
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Lohiem lohu problēmas. Brauc ar atļauto, vai drusku virs un tev nebus nekādu problēmu. Bet lodāmuru bandas karalim un cukuriņa VIP klientam tas ir par modernu, un akmens laikmeta tehnoloģijas nespēj tam tikt līdzi. Nevajag dzīt fūres un piestrādat pie sevis disciplinēšanas, nevis izvilkt bībeli, noskaitīt lūgšanu un tad spiest pēdējo kas palicis no tā motora, gāzes balona un gāzes pedāļamsh wrote: ↑03.01.2019, 16:38Nu redzi - mana nostāja uz šo tavu frāzi, ko es izcēlu, ir tieši tāda pati kā tev - "kam es līdz galam nepiekritīšu". Man nav nekas pret parastiem fotoradariem, trijkājiem, kur nu vēl stacionārajiem - nu kamēr tos neizdomā lietot braucēju pārvietošanās kontrolei [uz ko jau velk] - tās kastes pamatā ir uzliktas prognozējamās vietās, uz tām uzrauties ir jāmāk [ir lasīts par kadriem, kas rīga - liepāja - rīga braucienā atraujas trīs bildes...], un normāli tām nebūtu jātraucē. Kamēr vidējā ātruma fočētāji kas kontrolē garus gabalus, sataisa bardaku uz ceļa [palasi par itāļu "Tutor"], bet tādi kas īsus, noteikti veicinās sēņošanu un radīs zonas, kurās apdzīšana būs ļoti nevēlama un/vai veicinās apdzinēju neadekvātu izpildīšanos - teiksim, ja būs uz tīnūženes kā pie leišiem, kur pagājušogad salikti 2,5 km kontroles posmi, un tu braucot, ar ieslēgtu vāzi [kura rādīs kā tu ieraksties tajā vidējajā], apdzīsi fūri - var gadīties ka tu pēc tam metīsi pa nažiem lai tu nerastos pārkāpis atļauto vidējo. Par sarkanās gaismas fočētāju riskiem jau minēju.
Rezumējot, ideja par šīm ierīcēm ir laba, bet parasti izpildījums ir caur vēju taisits. Kas principā arī atspoguļo Latvijas valdību pedējos 10 gadus, jo kā redzams valsts vīri ar tehnoloģijām ir smagi uz jūs.
-
Šajā forumā ir salasījies asortiments ar cilvēkiem kas lieliski māk dotu padomu pa tēmu "kā vajadzēja"
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Žēl, ka tikai SPAMS
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
#KKPDLV
#KKPDLV
-
Vot, tagad mēs esam noskaidrojuši kas veido tos vilcieniņus - "nevajag dzīt fūres"...fckns wrote: ↑03.01.2019, 17:14Lohiem lohu problēmas. Brauc ar atļauto, vai drusku virs un tev nebus nekādu problēmu. Bet lodāmuru bandas karalim un cukuriņa VIP klientam tas ir par modernu, un akmens laikmeta tehnoloģijas nespēj tam tikt līdzi. Nevajag dzīt fūres un piestrādat pie sevis disciplinēšanas, nevis izvilkt bībeli, noskaitīt lūgšanu un tad spiest pēdējo kas palicis no tā motora, gāzes balona un gāzes pedāļa
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Emmmm, pilsētā jābrauc uz 50kmh. Nebūs nekad tāda situācija, ka nespēj noreaģēt. Ja brauc ātrāk (kā mēs visi to darām) tad LLP.zipo93 wrote: ↑03.01.2019, 07:43Vai tad sarkanās gaismas kameras jau kādu laiku nav darbībā? Ceru ka nav![]()
Bet kāds nezin kā tur ir: ja sarkanais ieslēdzās 0.1s pirms es viņam pabraucu garām un es nebremzēju pie dzeltenā, jo man bija pilns Caddy ar trauslu kravu, tad man ir iespēja kaut kā pārsūdzēt to sodu or smth? Ja būtu pretī policists, tad viņam uzreiz visu varētu paskaidrot un gan jau palaistu tāpat, ja vispār apturētu par tādu sīkumu, bet kamera jau nezin, ka man ir piekrauta mašīna un es nevaru vienkārši tāpat cirst pa nažiem 80-0.
Tādās situācijās arī sāk likties, ka tas dzeltenais ir bišk par īsu priekš tāda ātruma. Nez kā tādās situācijās iet fūrēm...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Rīgā zinu tikai vienu tādu jobanu luksoforu. Gaujas ielā kur ir uz iebraukšanu/izbraukšanu mentenē luksofors, kuru viņi paši pēc vajadzības ieslēdz. Vot tas pērkamā sieviete pārslēdzās ātrāk kā citi.