SPAMS Part II (2018)
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Re: SPAMS Part II (2018)
Tas ir tik loģiski ka cilvēks nopērk jaunu auto uz līzingu - sadala maksājumu pa vairākiem gadiem, un var mierīgi nopirkt ziemas riepas. Kautka vairāk redzēts, ka sliki ir tieši vecu lūžņu īpašniekiem kas par pēdējo naudu ir TA izgājuši.
-
- VW: Golf
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 49 times
ir ta ka paņem lizingu uz firmu,bet vairak pa 60000evro nedriks,ja tačka pa 59900 riepas paņemt vari tikai par savu naudu=]
tel. 22347143
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Pāris foruma skaļākie indivīdi, ne sevišķi pārsteidzošā kārtā, sarkasmu neuztvēra... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Es nezinu kas nāk tiguānā, bet kakainākas esot DQ200 sausās kārbas, viņām darbību/eļļas spiedienu nodrošina iebūvēts elektrosūknis un resīvers. Tur esot milzīgs spiediens ar visām no tā izrietošajām sekām. DQ250, slapjā kārba jau izmanto primārās vārpstas piedzītu eļļas sūkni, un tur ir pāris bāru spiediens. Protams, sajūgi var būt jāmaina abām un mehatrons arī mēdz nomirt abām. DQ250 mehatrons ir izturīgāks. Bet rēķinies, ka DQ250 sajūgu pakas maiņa ir dārgs prieks, detaļās vien ap 500-600eur.DODmanSOJU wrote: ↑02.01.2019, 22:48Veči, ātrais jautājums par DSG.
Atceros ka sen forumā lasīju, ka pirmo gadu DSG esot problemātiski vai vēl tur sazin ko.
Tatad jautājums - tā ir? Un ja ir, tad kas tieši viņiem vainas un kuri tad īsti ir tie pirmie gadi?
Ja nu tas, ko maina, man vienkārši piedāvā 2011 gada Tiguan ar 110tkm. Tamdēļ arī interesējos.
-
- VW: Golf/Jetta Mk2, G60
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times
GG. wrote: ↑03.01.2019, 00:28Es nezinu kas nāk tiguānā, bet kakainākas esot DQ200 sausās kārbas, viņām darbību/eļļas spiedienu nodrošina iebūvēts elektrosūknis un resīvers. Tur esot milzīgs spiediens ar visām no tā izrietošajām sekām. DQ250, slapjā kārba jau izmanto primārās vārpstas piedzītu eļļas sūkni, un tur ir pāris bāru spiediens. Protams, sajūgi var būt jāmaina abām un mehatrons arī mēdz nomirt abām. DQ250 mehatrons ir izturīgāks. Bet rēķinies, ka DQ250 sajūgu pakas maiņa ir dārgs prieks, detaļās vien ap 500-600eur.
Teorētiski būtu jābūt kādai no slapjajām. Cik nu Google info sniedz, DQ200 arī ir vienīgā sausā un viņai max torque ir 250Nm. Un tam 2.0 dīzelim ir vairāk.
Tatad - vajadzētu uzzināt, kad ir mainīti sajūgi un mainīti šķidrumi kārbai. Intervāls ir kādi 60-65tkm, ja?
Varbūt kāds zina cik bieži jāveic apkopes haldex sistēmai? Vienkārši vēlos uzzināt cik tuvu ir. Nākāmie iespējamie izdevumi.
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Reizē ar kārbu uz katriem 65kkm. Ja tur ir 110kkm, tad sajūgi gan jau, ka ir oriģinālie.
-
Lasu delfus, priecājos - taisās pie mums ieviest, kā tur bija rakstīts "drošības kontroles ierīces", bet vispār, bardaka radīšanas ierīces - vidējā ātruma fočētājus un sarkano gaismu kameras. Vēl tik vajadzētu lai to izveiktu nevis CSDD jeb kurš tur kantoris ar to ņemas, bet gan privātie, kā amūrikā - kur privātais uzliek fočētājus, bet pilsētai jāgarantē pietiekami īss dzeltenais lai šie pietiekami daudz safočētu, tas nekas ka tas mēdz radīt avārijas...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Vai tad sarkanās gaismas kameras jau kādu laiku nav darbībā? Ceru ka nav
Bet kāds nezin kā tur ir: ja sarkanais ieslēdzās 0.1s pirms es viņam pabraucu garām un es nebremzēju pie dzeltenā, jo man bija pilns Caddy ar trauslu kravu, tad man ir iespēja kaut kā pārsūdzēt to sodu or smth? Ja būtu pretī policists, tad viņam uzreiz visu varētu paskaidrot un gan jau palaistu tāpat, ja vispār apturētu par tādu sīkumu, bet kamera jau nezin, ka man ir piekrauta mašīna un es nevaru vienkārši tāpat cirst pa nažiem 80-0.
Tādās situācijās arī sāk likties, ka tas dzeltenais ir bišk par īsu priekš tāda ātruma. Nez kā tādās situācijās iet fūrēm...
Bet kāds nezin kā tur ir: ja sarkanais ieslēdzās 0.1s pirms es viņam pabraucu garām un es nebremzēju pie dzeltenā, jo man bija pilns Caddy ar trauslu kravu, tad man ir iespēja kaut kā pārsūdzēt to sodu or smth? Ja būtu pretī policists, tad viņam uzreiz visu varētu paskaidrot un gan jau palaistu tāpat, ja vispār apturētu par tādu sīkumu, bet kamera jau nezin, ka man ir piekrauta mašīna un es nevaru vienkārši tāpat cirst pa nažiem 80-0.
Tādās situācijās arī sāk likties, ka tas dzeltenais ir bišk par īsu priekš tāda ātruma. Nez kā tādās situācijās iet fūrēm...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Vitronic vol2msh wrote: ↑03.01.2019, 02:26Lasu delfus, priecājos - taisās pie mums ieviest, kā tur bija rakstīts "drošības kontroles ierīces", bet vispār, bardaka radīšanas ierīces - vidējā ātruma fočētājus un sarkano gaismu kameras. Vēl tik vajadzētu lai to izveiktu nevis CSDD jeb kurš tur kantoris ar to ņemas, bet gan privātie, kā amūrikā - kur privātais uzliek fočētājus, bet pilsētai jāgarantē pietiekami īss dzeltenais lai šie pietiekami daudz safočētu, tas nekas ka tas mēdz radīt avārijas...
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Pirmajiem DSG bija problemas ar elektrisko plati ieksa, control moduli. Tev tur jabut ok. Skaties divmasnieku, ir redzeti kad jau pie 80 000 km sak grabet.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Variant
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 17 times
Ar visiem DSG var būt problēmas.
Pati pirmā bija 6-speed DQ250 kura ir it kā wet type, bet tā bija vēl sliktāka par nākamo DQ200 7speed, kura ir dry type
Arī DQ380, kas nāk iekš mk7 bija shits un ātri vien VW uztaisīja update DQ381
Te var palasīt: https://axleaddict.com/auto-repair/Comm ... ansmission
Pati pirmā bija 6-speed DQ250 kura ir it kā wet type, bet tā bija vēl sliktāka par nākamo DQ200 7speed, kura ir dry type
Arī DQ380, kas nāk iekš mk7 bija shits un ātri vien VW uztaisīja update DQ381
Te var palasīt: https://axleaddict.com/auto-repair/Comm ... ansmission
Bentlija manuālis / Jānis Jaunvīrs / Zatlers atlaiž saeimu
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Jau labu laiku ir darbībā, un cik zinu tad viena no kamerām ir piestiprināta pie gājēju tilta pie Alfas, un vēl viena ir pie Pļavniekkalna sākumskolas. Par pārējām man infas nav.zipo93 wrote: ↑03.01.2019, 07:43Vai tad sarkanās gaismas kameras jau kādu laiku nav darbībā? Ceru ka nav![]()
Un tā kamera darbojas tā, ka viņa nofiksē esošo ātrumu tuvojoties krustojumam. Ja tas ir lielāks, par atļauto(Alfa = 50km/h, Pļavniekkalns - 20km/h) un/vai pie gājēju pārejas ir cilvēks kas nospiedis to pogu, automātiski kamera iemidžina sarkano. Pēc loģikas spriežot diezgan debīla padarīšana, jo dzeltenā nav un pāreja no zaļā uz sarkano ir aptuveni 1-2 sekundes.
-
Tu kaut ko esi sajaucis, čabulīt - "sarkanās gaismas kamera" ir aparāts kas tevi, ja tu pa sarkano pārrauj pāri, nofočē, un piesūta tev sodiņu par krustojuma šķērsošanu pie aizliedzošā signāla
Tevis nosauktie aparāti ir vienkārši radari ar audzinošu funkciju. Delfu rakstā gan bija minēts ka pagaidām ir doma kaut kādos dažos punktos, kur krustā jau atrodas fočētājs, pielikt papildus ierīci, kas attiecīgās situācijās ieslēgtu to fočētāju bez ātruma pārsniegšanas - bet ja sāksies, tad ar laiku būs arī speciāli tam domāti aparāti.
Es esmu lasījis variantu, kā šitas eksistē vismaz vienā ASV pilsētā - tur tādus fočētājus liek un apkalpo privātuzņēmums, ar kuru pašvaldībai ir līgums - un tajā līgumā ir punkts, ka jānodrošina noteikts ienākumu [bilžu] līmenis katrā punktā, ja ne, šie vācas prom no tā punkta - un kā tas bilžu skaits tiek nodrošināts? Saīsinot dzelteno. Procesā tiek veicināta vēlme vadītājiem mest pa nažiem, ieraugot dzelteno, kas attiecīgi veicina avārijas situācijās, kur priekšējais met pa nažiem bet aizmugurējais nepaspēj noreaģēt.
Es esmu lasījis variantu, kā šitas eksistē vismaz vienā ASV pilsētā - tur tādus fočētājus liek un apkalpo privātuzņēmums, ar kuru pašvaldībai ir līgums - un tajā līgumā ir punkts, ka jānodrošina noteikts ienākumu [bilžu] līmenis katrā punktā, ja ne, šie vācas prom no tā punkta - un kā tas bilžu skaits tiek nodrošināts? Saīsinot dzelteno. Procesā tiek veicināta vēlme vadītājiem mest pa nažiem, ieraugot dzelteno, kas attiecīgi veicina avārijas situācijās, kur priekšējais met pa nažiem bet aizmugurējais nepaspēj noreaģēt.
Tas čujs, kad jūti ka būs sarkanais nak ar laiku, attiecīgi tad var laicīgi sākt bremzēt nevis dot virsū, lai tik paspētu un pēc tam strīdētos ar "slikto" policistu, jo gribēji "ahujena ietaupīt laiku".
Un tā pakala ieliksana arī ir smags LLP. Patiesībā 99% sūdi nenotiktu, ja braucēji nebūtu lohi.
Un tā pakala ieliksana arī ir smags LLP. Patiesībā 99% sūdi nenotiktu, ja braucēji nebūtu lohi.