Nu labi var kkādus dubļu bleķus samočīt virsū, bet tas nemaina faktu, ka braucot lietus laikā ļoti ātri drēbes paliek slapjas, gan jau ka var mēģināt mocīties ar lietus mēteļiem, bet diez vai no peļķēm un garām braucošām mašīnām tas aizsargātu. Es labāk ceļos ātrāk un lietus laikā eju ar kājām.msh wrote: ↑14.10.2018, 22:04No sākuma vajag vēl parūpēties lai tādi arniki sāktu izvēlēties normālus velosipēdus, un turīgu pilsētnieku attieksme pret velosipēdu kā tādu izmainītos, lai tas netiktu redzēts kā sporta inventārs, kam jāatbilst attiecīgai modei. Grozies kā gribi, bet labāka pilsētas velosipēda par bromptonu nav - toties kaut kādi tur kalnieši tajā sarakstā atrodas apakšā. Tu prasīsi - kāda starpība? Nu bik starpība ir, vai tu sēdi ar daudzmaz taisnu muguru un vari paskatīties uz aizmuguri, vai mērkaķa pozā, galva uz leju, pakaļa gaisā, un uz aizmuguri neredzi neko - kā arī tas, vai robu pārslēgšana ir viegla, vai tikai kustībā un ar jūtamu fizisku spēku.
Manam ritenim nav ne vainas, man ir veca merida ar sieviešu rāmi (pautus nevar atsist) un ķeblis ir uz zemākās pozīcijas, nav man saliekta mugura vai problēmas ar redzamību, tie visi dahujā ātrumi ļauj ļoooti dinamiski uzņemt ātrumu, vienīgi vajadzētu kkā uzlabot bremzēšanu, jo var diezgan labi ieskrieties pa pilsētu