MK3 Tdi problēma
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
MK3 Tdi problēma
Sveiki biedri, problēma tāda, ka noslāpējot auto, motors joprojām turpina strādāt, bet ar kaut kādiem interesantiem krakšķiem.
Re: MK3 Tdi problēma
Izslēdzot aizdedzi?
Ko nozīme krakšķi?
Aizdedzes kontaktgrupa pie atslēgas varbūt?
Suknim degvielas varsts neveras ciet?
Ko nozīme krakšķi?
Aizdedzes kontaktgrupa pie atslēgas varbūt?
Suknim degvielas varsts neveras ciet?
Jā, varēju pat izņemt atlsēgu no aizdedzes un motors joprojām turpināja strādāt.
Es nezinu, ar ko lai salīdzina tos krakšķus, bet nekas patīkams pēc skaņas tas nebija

Es nezinu, ar ko lai salīdzina tos krakšķus, bet nekas patīkams pēc skaņas tas nebija
Instrumentu panelis izslēdzas? Vai arī darbojas? Ka tad beigas noslapeji? Cik bieži tā gadās?
Elektrība izslēdzās, tikai motors palika strādājot. Es domāju ka vaina varētu būt degvielas pumpja relejā, moš kkā ieķērās un degvielu turpināja padot, jo ši problēma ir otro reizi, jo pirmajā reizē es vienkārši nesapratu, kas tas par troksni bija un diezgan ātri pazuda,bet šoreiz diezgan ilgi vēl motors strādāja. Motors tad pats pēc kādām 3min izslēdzās ārā un strartēju pa jaunam.
Tad pamaini 109. releju!
Kaut ka man liekas ka 53. arī par kaut ko tamlīdzīgu bija atbildīgs!
Kaut ka man liekas ka 53. arī par kaut ko tamlīdzīgu bija atbildīgs!
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Interkūleris nav pilns ar eļļu? 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Es it kā atradu ka 53. ir atbildīgs par tauri, bet neesmu pārliecināts, jo informācijas baigi maz par 53. releju.
Es uzsūtīšu un nomainīšu 109 releju, tik nezinu kā lai pārbauda vai problēma ar to būs atrisināta, jo motora gļuks nenotiek katru otro dienu.
Pārbaudīju releju, nav vainas, tātad vaina jāmeklē kaut kur citur
. Aizbraucu pie viena privāta, kurš nodarbojas ar dīzeļa remontu, teica, ka iespējams, varētu būt kāds gruzis pie vārsta ieķēries, kurš dažreiz var viņu neaizvērt ciet.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
To var vienkārši pārbaudīt - norauj vadu nost. Ja nenoslāpst, tad vaina tur, ja noslāpst, tad tur viss ok.
Norāvu vadu, motors momentāli noslāpa, tātad vainas tur nav
. Vēl pēdējā cerība ir, ka varbūt vaina ir kontaktgrupā.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ar kontaktgrupu domā slēdzeni? Ja jā, tad noņem štekeri no slēdzenes un pielaid/noslāpē ar vadiem(ja ir immobilaizeris, tad ieliec atslēgu slēdzenē). Ja tādā veidā viss strādā kā vajag, tad vaina būs tur, ja nē, tad jārok dziļāk
.
Šeit ir vajadzīgais info, lai izštukotu ko vienot ar ko. Vadu krāsas var atšķirties, tāpēc vadies pēc pinu nummuriem.
http://www.a2resource.com/electrical/CE2.html
Šeit ir vajadzīgais info, lai izštukotu ko vienot ar ko. Vadu krāsas var atšķirties, tāpēc vadies pēc pinu nummuriem.
http://www.a2resource.com/electrical/CE2.html
Sanāca sarunāties ar vienu, kuram ir bijusi līdzīga problēma kā man, tikai viņam benzīna dzinējs, teica, ka izslēdzot lampas, motors noslāps. Pirms lienu un skatos slēdzenē kas un kā, gribu pamēģināt to prikolu.