Pārdod G60 Syncro

Buy | Sell | Trade cars
Forum rules
Ja netiks ievēroti sludinājuma ievietošanas noteikumi, topiki tiks dzēsti bez brīdinājuma!

Lai ievietotu sludinājumu:
  • Nosaukumā ir jāiekļauj norāde - "PĒRK" vai "PĀRDOD", vai "MAINA" un preces nosaukums;
  • Sludinājuma tekstā - preces nosaukums;
  • Preces apraksts;
  • Preces cena (nav obligata, ja pērc);
  • Kontaktinformācija - tel. nr. vai epasts, vai norāde sazināties caur PM;
  • Ja sludinājumam tiek pievienots foto, tam ir jābūt konkrētās preces foto, nevis "līdzīgam".
  • Uzņēmumi, interneta veikali un citi vairumtirdzniecības pārstāvji savu produkciiju forumā var tirgot, to iepriekš saskaņojot ar kluba vadītāju. Pieprasījumu sūtīt uz "marchs@vwgolfklubs.lv".
Piemēri:
PĒRK: to un to
PĀRDOD: to un to
MAINA: to pret to
Post Reply
Basets
VW: Golf MK2

Pārdod G60 Syncro

Post by Basets » 17.10.2017, 23:46

Short story:
Pārdodu vai mainu
Passat Variant B3 G60 syncro
1.8 PG motors ar oriģināliem 160ZS (Ja nemaldos motoram no rūpnīcas kaltās iekšas)
280mm Priekšējās bremzes (Pašas lielākās OEM bremzes uz 4x100)
ABS sistēma
Strādājoša SYNCRO sistēma, Hidromufta sausa, nav liekas kustības kardānā
Bundža bez rūsas, vienīgi sarūsejis aizmugures vāks un bufera apakšējā metāla daļa.
Recaro salons
Visi četri elektriski logi+elektriskā lūka (Lūka nav testēta, bail, bet logi gan visi strādā)
G-Lader Defekts.
Visi nodokļi nomaksāti līdz gada beigām, visi dokumenti kārtībā
Apskate līdz 01.11.2017, kopš pagājušās skates nobraukti <2000km.

Bildes zemāk

Izskatu arī dajebkādus maiņas variantus pret auto kuru varētu izmantot par daily (Galvenais lai ir ejošs, baigi labi būtu ja ir skate)

Cenu apspriežam privāti PM vai pa telefonu.
25528 seši četri astoņi

Long story :)
Jā, tas nav golfs, bet nezināju ko darīt jo ssā negribas likt, gribu pārdot kādam kas spēs novērtēt ja ne kā projektu, tad vismaz kā labu donoru kam episkam.
Tātad, VW Passat B3 G60 Syncro. Autiņu nopirku no ģimenes, kas bija pirmie saimnieki šim auto Latvijā, un bezmazvai uztvēra to par ģimenes locekli.
Regulāras apkopes, zobsiksnas tika mainītas reliģiski, viss BIJA labi.
Autiņam ir apskate vēl līdz 01.11.2017, un kopš pagājušas skates kura bija izieta ar pirmo reizi nav pat nobraukti 2000 km.
Iemesls tam kāpēc tik maz, jo vasaras sākumā kkas esot noticis ar elektrību un samniekiem nebija iespējas mašīnu sastaisīt.
Tātad, auto nonāca manā īpašumā ar visādiem elektriskiem gremliniem, ģenģeris ta lādēja ta nelādēja, gaismas ta strādāja ta nē. Nedaudz piestrādājot dabuju smukus 14v ar ieslēgtām gaismām, un tad varēju sākt testēt kas tad tas G60 īsti ir. Nekad dzīvē nebiju ar tādu saskāries.
Doma bija viņu padarīt par winter daily, kamēr garāžā čubinu savu projektiņu. Motors rūc smuki, nekādu lieku dūmu, tvaiku, nekā. Cēla ļooti labi, viss bija pa smuko, tad pacēlu uz pacēlāja, no apakšas bundža ir pat ļoti labā stāvoklī priekš 89. gada pasāta kas tik ilgi ir braucis pa Latvijas ziemām. Sliekšņi un grīda starp tiltiem ir bijusi apstrādāta kkad pagātnē, tur vispār 0 rūsas. Mani izbrīnija jauns OEM izpūtējs, izskatās likts pirms pagājušās skates. Viss jauns izpūtējs no vidus līdz gala bundulim. Vienā vietā gan pa metinājuma vietu nedaudz laiž, bet nu tas tā. Syncro tilts stingrs, nevienu buksi neizkustināt, nav ne sasprēgājušas neko. Pats tilts gan viss ar virspusēju rūsu noklāts, bet nekas traģisks. Aizmugurējā bampera metāla daļa un bagažnieka vāks- tie gan ir traģiski un nāksies mainīt ja grib celt augšā.

Karoč nāktone izskatijās spoža. Līdz vakardienai. Braucu uz darbu, motors bija uzsildīts, jau bija zināms ka iet tiešām labi, ceļ apgriezienus līdz pat augšai. Blakus luksaforā piebrauca bembis, un man kā p*jolam sagribējās parādīt viņam kas ir īsta mašīna. Manā galvā tas izskatijās labi, ka pasāts kas izskatās pēc tāda ar ko vecmamma brauc pēc kartupeļiem uz lauka izliek stancētu 325. Realitātē iznāca otrajā robā blieziens un metāliska griezoša skaņa. Apstājos malā, mašīna noslāpa. Mēģināju pielaist, pieleca momentā un trokšņa nekāda. Domāju syncro kārba sašķīda, liku robā, sāku braukt, nekāda trokšņa. Reāli nesapratu kas notiek, aizbraucu līdz darbam, attaisu haubi un tur smaida pretī milzīgs caurums kā dzērājam Koļam starp zobiem.
Karoč G-lader is dead. Atradu mazu pārtrūkušu siksnu iekšā pašā kompresorā, kas laikam savieno abas puses kopā. Vismazākā siksniņa kādu līdz šim biju redzējis, un izskatijās ka nebija mainīta kādus gadus desmit. Škrobe milzīga, lūdzu nenod*rsiet mani daudz, būtu zinājis ka tur tāds mazs sūds mīt būtu pārbadijis un nomainijis. Bet mana stūlbība un vēlme izrādīties izdarija savu.

Mašīna rūca un brauca 100% ok. Uzliekot īsāku siksnu un apejot kompresoru domāju droši var braukt ar viņu, tikai jauda ganjau nekāda.

Problēma tāda ka nav ko iesākt šobrīd ar šo zvēru. Vislabāk jau man gribētos atrast citu kompresoru, jo motors pats ir ļoti dzīvs, un man patiktu saglābt vēlvienu retu VW pārstavi. Tam vajag laiku, tam vajag vietu. Garāžā man ir vieta tikai vienam projektam, un tāpēc jādod iespēja kādam citam izklaidēties.

Tas uz jums, vainu jaukt detaļās šo aparātu, vai swapot motoru (Zinu viens cilvēks te ir taisijis TDI syncro), vai varbūt kādam ir lieks G60 un nav laba pielietojuma, tad varētu Paseratti atgriezt pie dzīvības un spēka gadiem.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Un pati sāpīgākā bilde...
Image
Image
Image
Image

Urmas
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: Pārdod G60 Syncro

Post by Urmas » 19.10.2017, 14:41

Žēl skatīties, klasisks gadījums "dont fix if it aint broke" filozofijai. Nu ir "broke" un jānošķipelē 1.2k bez darba.
Cagiva Raptor 650 '01
Skoda Roomster Scout BLS '09
MB w124 200 CE '95

Turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.

Image

DODmanSOJU
VW: Golf/Jetta Mk2, G60
Has thanked: 7 times
Been thanked: 15 times

Post by DODmanSOJU » 19.10.2017, 16:33

Urmas wrote:
19.10.2017, 14:41
Žēl skatīties, klasisks gadījums "dont fix if it aint broke" filozofijai. Nu ir "broke" un jānošķipelē 1.2k bez darba.
Tā nu sanāk, jā..
Es biju pārsteigts atverot savu G-lader un uzzinot, ka tur nav kapi.
Šaubos, ka Latvijā ir kāds, kurš būs gatavs nolocīt to piķi par jaunu (jau restaurētu) kompresoru.

Urmas
Been thanked: 2 times

Post by Urmas » 19.10.2017, 16:48

Budžeta risinājums - uzlikt Eaton kompresoru no kāda no meršiem, tie nav dārgi.

Bez lādera 80 zs, kopā esmu novizinājies 2 gadus tādā konfigurācijā ar Corrado, kad man tāds bija.
Cagiva Raptor 650 '01
Skoda Roomster Scout BLS '09
MB w124 200 CE '95

Turbo: exhaust gasses go into the turbocharger and spin it, witchcraft happens and you go faster.

Image

DODmanSOJU

Post by DODmanSOJU » 19.10.2017, 17:09

Urmas wrote:
19.10.2017, 16:48
Budžeta risinājums - uzlikt Eaton kompresoru no kāda no meršiem, tie nav dārgi.

Bez lādera 80 zs, kopā esmu novizinājies 2 gadus tādā konfigurācijā ar Corrado, kad man tāds bija.
Eaton'i baigo troksni taisa.. :D

Lauriko

Post by Lauriko » 20.10.2017, 21:00

Auto cena?
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 21.10.2017, 23:13

DODmanSOJU wrote:
19.10.2017, 17:09
Eaton'i baigo troksni taisa.. :D
Troksnis jau būtu fīča, ne defekts, bet gan jau ka tas kompresors ir ar lielāku jaudas zudumu nekā G-lader.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

DODmanSOJU

Post by DODmanSOJU » 23.10.2017, 15:28

msh wrote:
21.10.2017, 23:13
Troksnis jau būtu fīča, ne defekts, bet gan jau ka tas kompresors ir ar lielāku jaudas zudumu nekā G-lader.
Ir gan.

Es tikai nekad neesmu varējis atrast info ar precīziem skaitļiem. Nu ok, nav bijis tā, ka būtu 'baigi dziļi' meklējis.. :lol:

Post Reply

Return to “AUTO: Pērkam|Pārdodam|Mainām”