gribeju pajautat gudraakiem cilv.- ar ko var nokrasot panela plastmasu ( gribu sarkanu)?? vai krasot nedrikst? viens man ieteica aplimeet, bet sajiem laikiem tas ir mazliet par dargu..
un veel- kaa var dabuut durvis caurumu prieks tumbam??
Leeti un liidzeni nokraasot ir gandriiz nereaali, ir meegjinaats ar baloninjiem to dariit un rezultaats nav gluzhi spiidoshs.. Saliidzinoshi leetaak un elementaaraak ir vinju tieshaam apliimeet.blazer4 wrote:sveiki!
gribeju pajautat gudraakiem cilv.- ar ko var nokrasot panela plastmasu ( gribu sarkanu)?? vai krasot nedrikst? viens man ieteica aplimeet, bet sajiem laikiem tas ir mazliet par dargu..
un veel- kaa var dabuut durvis caurumu prieks tumbam??- domaju ar to urbja uzliku, bet taa ir daudz reiz par mazu..
pilnībā piekrītu aigaram.aigars wrote:kam tev sarkanu paneli, nespiediis aciis?? Sakumaa varbut patiks, bet ar laiku apniks... bet tas nu taa mans viedoklis..
+1zAz wrote:Sorry par offtopic,
Manuprāt, daudz labāk izskatās, ja golfiņš ir vienkārši labā kārtībā.
Tev, piemēram, rūsa golfam ir novērsta? Var būt sāc ar to?
Šitās auto izgreznošanas man šķiet kaut kā neloģiskas. (konceptuāli man nav iebildumu pret tuningu)
Tas ir tas pats, kā es nesaprotu sievietes, kas uzmālē seju ar dārgu kosmētiku, sapērk glītas drēbes bet tas arī viss. Ķermenis nekopts, ar lieko svaru. Tāpat taču vairumā gadījumu koptēls izskatās sūdīgs, neskatoties uz izšķiestajiem resursiem.
Tad labāk to naudu un pūles, kas tiek veltītas vazājoties pa veikaliem, ieguldīt ejot uz svaruzāli un savest bundžu kārtībā:p Tad nevajadzēs ne kosmētiku, neko.
Bet tas tik tā, mans necilais viedoklis.
Diodes pasham netraucee??? Vai vinjas tev tikai tad iesledzas kad durvis atveras???blazer4 wrote:ne- visu paneli jau nee- tikai ventilatoru rezgus un tos cietos plastmasus kas ap pogam- vienu redzeju - tiiri normali izskataas. ir jau ieliktas salonaa sarkanaas diodes apaksdalaa, tadel domaju ar tiem plastmasiem ar paeksperimenteet!
+1zAz wrote:Sorry par offtopic,
Manuprāt, daudz labāk izskatās, ja golfiņš ir vienkārši labā kārtībā.
Tev, piemēram, rūsa golfam ir novērsta? Var būt sāc ar to?
Šitās auto izgreznošanas man šķiet kaut kā neloģiskas. (konceptuāli man nav iebildumu pret tuningu)
Tas ir tas pats, kā es nesaprotu sievietes, kas uzmālē seju ar dārgu kosmētiku, sapērk glītas drēbes bet tas arī viss. Ķermenis nekopts, ar lieko svaru. Tāpat taču vairumā gadījumu koptēls izskatās sūdīgs, neskatoties uz izšķiestajiem resursiem.
Tad labāk to naudu un pūles, kas tiek veltītas vazājoties pa veikaliem, ieguldīt ejot uz svaruzāli un savest bundžu kārtībā:p Tad nevajadzēs ne kosmētiku, neko.
Bet tas tik tā, mans necilais viedoklis.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests