panela krasosana..

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
blazer4

panela krasosana..

Post by blazer4 » 31.05.2011, 22:45

sveiki!
gribeju pajautat gudraakiem cilv.- ar ko var nokrasot panela plastmasu ( gribu sarkanu)?? vai krasot nedrikst? viens man ieteica aplimeet, bet sajiem laikiem tas ir mazliet par dargu..

un veel- kaa var dabuut durvis caurumu prieks tumbam?? :? - domaju ar to urbja uzliku, bet taa ir daudz reiz par mazu..

rook1e
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: panela krasosana..

Post by rook1e » 31.05.2011, 23:24

blazer4 wrote:sveiki!
gribeju pajautat gudraakiem cilv.- ar ko var nokrasot panela plastmasu ( gribu sarkanu)?? vai krasot nedrikst? viens man ieteica aplimeet, bet sajiem laikiem tas ir mazliet par dargu..

un veel- kaa var dabuut durvis caurumu prieks tumbam?? :? - domaju ar to urbja uzliku, bet taa ir daudz reiz par mazu..
Leeti un liidzeni nokraasot ir gandriiz nereaali, ir meegjinaats ar baloninjiem to dariit un rezultaats nav gluzhi spiidoshs.. Saliidzinoshi leetaak un elementaaraak ir vinju tieshaam apliimeet.
Ko tu domaa ar caurumu durviis prieksh tumbaam? Abshivka ir jaanjem nost, uz ar zaagjiiti vnk jaaizzgaagjee cik vajag.

blazer4

Post by blazer4 » 31.05.2011, 23:29

blin tik loti jau negribaas dot uz liimeshanu....
bet ja jau nav iespejams nokrasot- ta jau nekas cits neatliek.

paldies!

aigars

Post by aigars » 01.06.2011, 00:02

kam tev sarkanu paneli, nespiediis aciis?? Sakumaa varbut patiks, bet ar laiku apniks... bet tas nu taa mans viedoklis..
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]

Brand
VW: 9-5 '07 Aero

Post by Brand » 01.06.2011, 00:32

aigars wrote:kam tev sarkanu paneli, nespiediis aciis?? Sakumaa varbut patiks, bet ar laiku apniks... bet tas nu taa mans viedoklis..
pilnībā piekrītu aigaram.
izskatīsies tizli. labāk nevajag ;)
durvīs caurumus netaisa :D abšivkās var ar finiera zāģīti uztaisīt, bet iesaku labāk nopirkt pašas abšivkas, kurās caurumi jau ir. vai aŗi- ja nauda ir un vēlme iemācīties ko jaunu- uztaisīt podiumus. (kas tie tādi? - ask google)
sellparts.ss.com
+371 28710049

eRepublik - nāc pievienojies!

blazer4

Post by blazer4 » 01.06.2011, 06:45

ne- visu paneli jau nee- tikai ventilatoru rezgus un tos cietos plastmasus kas ap pogam- vienu redzeju - tiiri normali izskataas. ir jau ieliktas salonaa sarkanaas diodes apaksdalaa, tadel domaju ar tiem plastmasiem ar paeksperimenteet!

zAz

Post by zAz » 01.06.2011, 10:58

Sorry par offtopic,

Manuprāt, daudz labāk izskatās, ja golfiņš ir vienkārši labā kārtībā.
Tev, piemēram, rūsa golfam ir novērsta? Var būt sāc ar to?

Šitās auto izgreznošanas man šķiet kaut kā neloģiskas. (konceptuāli man nav iebildumu pret tuningu)

Tas ir tas pats, kā es nesaprotu sievietes, kas uzmālē seju ar dārgu kosmētiku, sapērk glītas drēbes bet tas arī viss. Ķermenis nekopts, ar lieko svaru. Tāpat taču vairumā gadījumu koptēls izskatās sūdīgs, neskatoties uz izšķiestajiem resursiem.
Tad labāk to naudu un pūles, kas tiek veltītas vazājoties pa veikaliem, ieguldīt ejot uz svaruzāli un savest bundžu kārtībā:p Tad nevajadzēs ne kosmētiku, neko.

Bet tas tik tā, mans necilais viedoklis.
85' coupe Q (ķip projekts)

janka042

Post by janka042 » 01.06.2011, 12:07

zAz wrote:Sorry par offtopic,

Šitās auto izgreznošanas man šķiet kaut kā neloģiskas. (konceptuāli man nav iebildumu pret tuningu)

Tas ir tas pats, kā es nesaprotu sievietes, kas uzmālē seju ar dārgu kosmētiku, sapērk glītas drēbes bet tas arī viss. Ķermenis nekopts, ar lieko svaru. Tāpat taču vairumā gadījumu koptēls izskatās sūdīgs, neskatoties uz izšķiestajiem resursiem.
Tad labāk to naudu un pūles, kas tiek veltītas vazājoties pa veikaliem, ieguldīt ejot uz svaruzāli un savest bundžu kārtībā:p Tad nevajadzēs ne kosmētiku, neko.

+1

aigars

Post by aigars » 01.06.2011, 19:03

blazer4 wrote:ne- visu paneli jau nee- tikai ventilatoru rezgus un tos cietos plastmasus kas ap pogam- vienu redzeju - tiiri normali izskataas. ir jau ieliktas salonaa sarkanaas diodes apaksdalaa, tadel domaju ar tiem plastmasiem ar paeksperimenteet!
Diodes pasham netraucee??? Vai vinjas tev tikai tad iesledzas kad durvis atveras???
Par tiem plastmasiem, ko domaa krasot, krasot tieshamn neiesaku, itseviski ventilacijas restes, nekas labs nesanaks, vienkarshak un nemaz arii dargak nesanaks nopirkt jedzigu limplevi, cik zinu tad ir arii sarkanas nokrasas karbona pleve dabujama, bet man nepatik personiigi, un noliimee ar to plastmasas un rezgus atstaj original, bus labak nekaa visu krasot un nedod dievs paradisies notecejumi...
zAz wrote:Sorry par offtopic,

+1
Ex: Audi A6C6 2.0 TDi
Daily: Golf6 1.4 Fsi
Ex: Audi A4B6 1.9 TDI quattro
Ex: Golf4 1.9 TDi
Ex: Audi A3 2.0 TDI [Nozagts]
Ex: Golf3 GTI 2.0 16v ABF [best ever]

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”