Centrālā atslēga mk1 bagāžniekam
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
A paga, mana vecā galva atcerējās, kā bija vienam čomam.
Pogu aiztaisa ciet, hvz kā, bet aiztaisa un par pogu kalpo signalizācijas pultij atvēlēta poga. Tad taisa tādu joku, ka paņem startera ievilcēju õr speciālu tam paredzētu, bet funkcionāli līdzīgu. Un tas brīnums tad arī pabīda to puļķīti.
Kr4 rīt pamēģināšu un izstāstīšu.
Pogu aiztaisa ciet, hvz kā, bet aiztaisa un par pogu kalpo signalizācijas pultij atvēlēta poga. Tad taisa tādu joku, ka paņem startera ievilcēju õr speciālu tam paredzētu, bet funkcionāli līdzīgu. Un tas brīnums tad arī pabīda to puļķīti.
Kr4 rīt pamēģināšu un izstāstīšu.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
ledusskapis
nevaru iedomaaties kaa vareetu mk1. bet riit olimpijaa varu paraadiit kaa tas viss uz mk2 izskataas 
-
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 26 times
Vairāku tipu bagāžnieka atvēršanas mehānismus var nopirkt šeit: http://www.autoapsardze.lv/index.php?tp=1&ms=884
Varbūt ir kas noderīgs...
-
ledusskapis
tas pirmais pa 12ls suudc kaukaacJohnLV wrote:Vairāku tipu bagāžnieka atvēršanas mehānismus var nopirkt šeit: http://www.autoapsardze.lv/index.php?tp=1&ms=884
neko ar vinju nevar atveert.
ja kas un kaadam vaig varu atdot riit olimpijaa. kautkur jameetaajas tam meslam.
Re: ledusskapis
kāds Tev ir, kur pirki?ledusskapis wrote: tas pirmais pa 12ls suudc kaukaac
neko ar vinju nevar atveert.
ja kas un kaadam vaig varu atdot riit olimpijaa. kautkur jameetaajas tam meslam.
-
ledusskapis
kur tieshi pirku neatceros bet ir taads pats kaa bildee. varbuut tas ir labaaks bet nu man bij kaukaads meesls. ieliku parasto centraalaas atsleegas motorinju un viss ok 
Pag, neaizgāja...ledusskapis wrote:kur tieshi pirku neatceros bet ir taads pats kaa bildee. varbuut tas ir labaaks bet nu man bij kaukaads meesls. ieliku parasto centraalaas atsleegas motorinju un viss ok
Tev nav ar pogu uz grabažnieka, bet ar kkādu citu pogu. Un tam visam pasākumam Tu lieto parasto centralkas motoriņu, kam ir divi kustības stāvokļi (ciet/vaļā)??? Nasapratu...
-
nuja.Fancy wrote: Pag, neaizgāja...![]()
Tev nav ar pogu uz grabažnieka, bet ar kkādu citu pogu. Un tam visam pasākumam Tu lieto parasto centralkas motoriņu, kam ir divi kustības stāvokļi (ciet/vaļā)??? Nasapratu...
bet atslegas mehanismam pietik tik at VALJA poziiciju. taisot bagaznieku ciet, mehanisms pats motorinju nostada sakumpozicija. respektiivi vaijag speku kas parauj to lipinju lai atnaktu valja bagaznieks. tas pumpitis to dara ar trosiites paliidziibu, bet vinjsh ir par vaaju.
nemaku izsti izskaidrot. ir poga man salona un centr. atsleegas motorits bagazniekaa.
Tā Reini, beidzot kaut ko izdarīju. Upuris bija Passāts
ņem no Saab 9000,9-3,9-5 vai no kāda, kam bagāžnieka atvēršana notiek uz pogas elektriskās. Dabon to motoriņu, kas viņu taisa vaļā un pēc tam tik paliek elektrība utt. Man viss sanāca, ja kas, brauc ciemā aplūrēt kā dzīvē izskatās. āāāā, es to motoriņu nēmu no 9000ā...
Kr4 katrs bērns šo procesu varētu paveikt!
ņem no Saab 9000,9-3,9-5 vai no kāda, kam bagāžnieka atvēršana notiek uz pogas elektriskās. Dabon to motoriņu, kas viņu taisa vaļā un pēc tam tik paliek elektrība utt. Man viss sanāca, ja kas, brauc ciemā aplūrēt kā dzīvē izskatās. āāāā, es to motoriņu nēmu no 9000ā...
Kr4 katrs bērns šo procesu varētu paveikt!