Centrālā atslēga mk1 bagāžniekam

Interior | Exterior
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Fancy
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Re: ledusskapis

Post by Fancy » 04.07.2008, 06:49

ledusskapis wrote:kur tieshi pirku neatceros bet ir taads pats kaa bildee. varbuut tas ir labaaks bet nu man bij kaukaads meesls. ieliku parasto centraalaas atsleegas motorinju un viss ok :)
Pag, neaizgāja... :?
Tev nav ar pogu uz grabažnieka, bet ar kkādu citu pogu. Un tam visam pasākumam Tu lieto parasto centralkas motoriņu, kam ir divi kustības stāvokļi (ciet/vaļā)??? Nasapratu... :?:
Passat B4 TDi '95
Golf MK3 GTi '95

http://www.vwmotion.com

ledusskapis
Been thanked: 30 times

Re: ledusskapis

Post by ledusskapis » 04.07.2008, 09:03

Fancy wrote: Pag, neaizgāja... :?
Tev nav ar pogu uz grabažnieka, bet ar kkādu citu pogu. Un tam visam pasākumam Tu lieto parasto centralkas motoriņu, kam ir divi kustības stāvokļi (ciet/vaļā)??? Nasapratu... :?:
nuja.
bet atslegas mehanismam pietik tik at VALJA poziiciju. taisot bagaznieku ciet, mehanisms pats motorinju nostada sakumpozicija. respektiivi vaijag speku kas parauj to lipinju lai atnaktu valja bagaznieks. tas pumpitis to dara ar trosiites paliidziibu, bet vinjsh ir par vaaju.
nemaku izsti izskaidrot. ir poga man salona un centr. atsleegas motorits bagazniekaa.

Fancy

Post by Fancy » 04.07.2008, 23:08

Tā Reini, beidzot kaut ko izdarīju. Upuris bija Passāts :mrgreen:
ņem no Saab 9000,9-3,9-5 vai no kāda, kam bagāžnieka atvēršana notiek uz pogas elektriskās. Dabon to motoriņu, kas viņu taisa vaļā un pēc tam tik paliek elektrība utt. Man viss sanāca, ja kas, brauc ciemā aplūrēt kā dzīvē izskatās. āāāā, es to motoriņu nēmu no 9000ā...
Kr4 katrs bērns šo procesu varētu paveikt!
Passat B4 TDi '95
Golf MK3 GTi '95

http://www.vwmotion.com

Post Reply

Return to “Virsbūve | Salons”