krasot? kur? kapeec?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
tas labi ka maki no balonina nopustanna wrote:luuuuudzu pasakiet labu krasotaju. jo man niem 70ls par detalju, un sanak padargi parkrasot. tikaj patiesam labu, jo es pati maku no balon4ika nokrasot
varesi man piekrasot masinu
ja godigi tad riga visur ir + - 70 ls par detalu
jamekle kaut kur talak no rigas tur cenas pievilcigakas
bergs wrote: tas labi ka maki no balonina nopust
varesi man piekrasot masinu![]()
![]()
![]()
![]()
ja godigi tad riga visur ir + - 70 ls par detalu![]()
jamekle kaut kur talak no rigas tur cenas pievilcigakas
protams , bez problemama, nau pimaa
bet ja kopaa sanak ap 500-600ls? tad buss jasaruna ar savejo krasotaju. jo man veel buus nauda no apdrosinasanas, tad k-kadu cerams mazaku dalju buss japemet
-
- VW: Jetta mk2
- Been thanked: 1 time
Zinu ka labi 1ns calīts labi sagatavo auto krāsošanai un protams arii kvalitatīvi nokrāso Tukumā!!! Ir taads servis sia "Eduards", un sētā/pagalma iekšpusē atrodas vinja krāsotava
!!!!
par cenam pagaidām nemāku teikt, bet nav daargi
- salīdzinoši ir lētāk ar Rīgu 
par cenam pagaidām nemāku teikt, bet nav daargi
VW Golf MKII GTI 1.8
Ikdienā Audi a4 1.9tdi
Ikdienā Audi a4 1.9tdi
vai var no tas iestades dabut kadu kontakt talruni, jo sis jautajums ir sverigs man Julija menesi...Tims wrote:Zinu ka labi 1ns calīts labi sagatavo auto krāsošanai un protams arii kvalitatīvi nokrāso Tukumā!!! Ir taads servis sia "Eduards", un sētā/pagalma iekšpusē atrodas vinja krāsotava!!!!
par cenam pagaidām nemāku teikt, bet nav daargi- salīdzinoši ir lētāk ar Rīgu
bla bla bla