un tas divas butu....?LDIM wrote:es butu taisiijis nedaudz niknaaku, ja taisiitu... bet katrs taisa, ka pasham patiik...
un reaali LV ir tikai 2 ljoti labas kraasotavas, paareejaas +/- paģopkas! Ljoti labs draugs straadaa tajaa sfeeraa, kas tirgo pilniigi visu prieksh virsbuuves un sadarbojas ar LV labaakajaam firmaam, izbraukaajis it visu un zin ko runaa...
krasot? kur? kapeec?
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.

hmmm.... Latbema.... Roga i Kopiti.... hmmm....LDIM wrote:Jaunrumpji un Varāns ir vieta kur viskvalitatiivaak dara, bet nu tiiri oky arii ir LatBemaa un Topersauts (neatceros kaa pareizi raxtiijaas) + Bauskaa ir viens baigi labs chalis Sia EVA kas arii pieprot to lietu ja nevajag tiiik ljoti profesionaalaa liimenii...
esi bish aizmirsis, piem, Spidola3
koroche ja nezini par ko runa, tad labak neruna.
Un paradi man mashinu (kura ir nobraukusi vismaz pusgadu/gadu), kuru parkrasoja par 300-500Ls (visu) un ja mani apmierina rezultats, tad es UZREIZ vedu pie TAVIEM krasotajiem un tev no manis gradigais no augstaka plaukta
p.s. sorry, Lars.

paklausies, esam realisti!!!
TIKAI parkrasot pa 300Ls var. Bet ka tad ar sagatavoshu, apstradi utt. Vai pa 300Ls dos garantiju ka pec pusgada/gada visas vecas shaizes neislidis ara? Es saku no savas pieredzes, ka tadas mashinas IR redzetas. ja, protams, pirmas dienas/menesi viss ir super-duper, spid un laistas, bet ES (tas ir mans personisks viedoklis) neticu ka 300-500Ls var parkrasot KVALITATIVI mashinu, kurai pec dazhiem meneshiem neizlidis kasjaki ara. Ka ari neviens man neizstastis ka BEZ kameras var KVALITATI parkrasot VISU mashinu, nevis atsevishkjas detaljas.
un es tev ari varu izstastit ka suds ir garshigs, pasties tak bruns ka shokolade un es pats pagarshoju un tiesham garshigi... ceru ka domu saprati.
Brizhiem tu esi tads sapratigs, bet brizhiem vienkarshi

TIKAI parkrasot pa 300Ls var. Bet ka tad ar sagatavoshu, apstradi utt. Vai pa 300Ls dos garantiju ka pec pusgada/gada visas vecas shaizes neislidis ara? Es saku no savas pieredzes, ka tadas mashinas IR redzetas. ja, protams, pirmas dienas/menesi viss ir super-duper, spid un laistas, bet ES (tas ir mans personisks viedoklis) neticu ka 300-500Ls var parkrasot KVALITATIVI mashinu, kurai pec dazhiem meneshiem neizlidis kasjaki ara. Ka ari neviens man neizstastis ka BEZ kameras var KVALITATI parkrasot VISU mashinu, nevis atsevishkjas detaljas.
un es tev ari varu izstastit ka suds ir garshigs, pasties tak bruns ka shokolade un es pats pagarshoju un tiesham garshigi... ceru ka domu saprati.

sarunāsim tā -es tev došu mašinas un 400ls un tu atdosi man mašinu un par katru šaizi tu atmaksāsi 50lsLDIM wrote:un reaali caur maniem galiem ljoti kvalitatiivi var nokraasot visu mashiinu, gan aarpusi kag iekshu, nu znacht visu, pa 300Ls - cena arii kraasa un laka cik sapratu, nu teica, ka tur kaut kas vel jaapieshpaktelee tad ap 400-500Ls skatoties peec auto... takaa nesaprotu kaadaa veidaa par kraasoshanu var izmest 1,5k!
drīkst uzzināt tā drauga vārdu un firmuLDIM wrote:es butu taisiijis nedaudz niknaaku, ja taisiitu... bet katrs taisa, ka pasham patiik...
un reaali LV ir tikai 2 ljoti labas kraasotavas, paareejaas +/- paģopkas! Ljoti labs draugs straadaa tajaa sfeeraa, kas tirgo pilniigi visu prieksh virsbuuves un sadarbojas ar LV labaakajaam firmaam, izbraukaajis it visu un zin ko runaa...
-
- Moderators
- VW: VW Golf1, VW Lupo,
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 25 times
l
ja LV ir tikai 2ivi labi servisi kur labi kraso mashinas tad es esmu viena no 4tram labakajam balerinam
man tepat jaunmarupe ir super labs krasotajs un vinjsh ari vareja nokrasot auto par 500ls ar garantiju , tik zel ka tada cena bija 5cus gadus atpakalj
man tepat jaunmarupe ir super labs krasotajs un vinjsh ari vareja nokrasot auto par 500ls ar garantiju , tik zel ka tada cena bija 5cus gadus atpakalj
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 1 time
Es arī zinu čali, cēsu rajōnā kurš pa 300 krāso autoLDIM wrote:a kas teica ka nav kamera? tai firmai IR kamera, nu chalis pa telefonu man pateica, tipa aizdzen mashiinu un peec 2 nedeeljaam brauc ar 300Ls un sanjem pilniibaa paarkraasotu auto... ja esot jaaspaktelee atkariibaa cik daudz, tad summa ievelkas uz 300-500Ls, ja vajag numuru, varu iedot, vari pats pazvaniit paarleicinaaties un apjautaaties cik kvalitatiivi un kaa turaas... bet vareetu gadiities, ka Tev nosaukt bik citu ciparu, jo vnk man choms ljoti labs paziistams, kas var sarunaat pa leeto stipri, un tapeec man nosauca to ciparu 300Ls!