man nepatīk tavas smilšu kūkas
Un nevajag man te tagad chīkstēt kā VW Polo Fox 1.0 karburatora motora generatora gultnim
te nau nekada smilsu kaste! te visi, nu gandriz visipsh wrote:To anna: Pati vien jau šai smilškastītē ielīdi spēlēties![]()
man nepatīk tavas smilšu kūkas![]()
Un nevajag man te tagad chīkstēt kā VW Polo Fox 1.0 karburatora motora generatora gultnim
ar to pēdējo teikumu bija domāts, ka vajag rakstīt savus komentārus nevis uzmākties manējiemanna wrote: te nau nekada smilsu kaste! te visi, nu gandriz visi, ir pieugusi cilveki, un ja raksta tad noteiktus komentarus, nevis pazemo viens otru, atvaino , bet man liekas kaa tu nepareizo vietu izvelejies.
un par to pedejo teikumu, cik es noprotu, tu gribeji pazemeto sievietes, ko mes neko nesajedzam? tu man personigi nepazisti un nevajag neko tadu rakstit, kuros izteicienos tu neesi parliecinats.
p.s. paldies clip_art
Par to piekasiišanos taviem komentāriem, es nevaru nepiekrist, ka vinji ir biki pa leciigu, priekš šīs foruma draudzīgās atmosēras!psh wrote: ar to pēdējo teikumu bija domāts, ka vajag rakstīt savus komentārus nevis uzmākties manējiemkaukā ar mani nekaskējās neviens. iznemot Tevi
![]()
laivaikā neesmu apšaubījis neviena cilvēka spējas un zināšanas bez pamata.
Ok miersJauku dienu! Tu man arī patīc
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests