auto krasosana
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
auto krasosana
sveiki--- cik lasits un skatits ir tad daudzi ir runajusi un ari darijusi lietas laba- parkrasojusi auto--- man un manam Mk1 sis jautajums ir loti aktuals drizuma, un tapec gribetu zinat kur un pie kadiem cilvekiem tas butu veicams un pa kadam naudinam varbut tas butu veicams, varbut varat ieteikt kadu pie ka griezties.
Sagatavot auto pat varetu pats jo esmu pats to darijis jau un neslikti jo rokas no pakal gala neaug.
IEPRIEKS PALDIES.
Sagatavot auto pat varetu pats jo esmu pats to darijis jau un neslikti jo rokas no pakal gala neaug.
IEPRIEKS PALDIES.
bla bla bla
Re: auto krasosana
Ja jau no pakalgala neaug tad kur problema nokrasotgti1 wrote:sveiki--- cik lasits un skatits ir tad daudzi ir runajusi un ari darijusi lietas laba- parkrasojusi auto--- man un manam Mk1 sis jautajums ir loti aktuals drizuma, un tapec gribetu zinat kur un pie kadiem cilvekiem tas butu veicams un pa kadam naudinam varbut tas butu veicams, varbut varat ieteikt kadu pie ka griezties.
IEPRIEKS PALDIES.
neviens krasotajs nedos tev garantiju par tevis sagatavotu mashinu
Re: auto krasosana
ne jau ta es domeju, ja krasotajs ir ar mieru pa normalam naudinam parkrasot --- tas ir tikai panemt pistoli un nopust tad pats nesu atbildibu par sagatavosanu bet ir ari interse pa cik varetu parkrasot ja vienkarsi atdodu ka ir un vai bus o.k nevis pec paris menesi jau atkal viss ara un sac no jaunaspriditis wrote: Ja jau no pakalgala neaug tad kur problema nokrasot
neviens krasotajs nedos tev garantiju par tevis sagatavotu mashinu
bla bla bla
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Paslaik zinu divus variantus...
1. apvaicaajies Mairisio... lai vins tev pasaka sava kraasotaaja koordinaates
2.varu izstaastiit kur atrodas, bet jaabrauc pasam runaaties, kas ko un cik.
Braucot Riiga ->Sigulda, aiz seeniites apmeeram 1km labajaa pusee ir noraade par kvadrocikliem. Pamaniisi plakaatu saac bremzeet un ieraudziisi celu kur jaagriez ieksaa.... metri150-200 un cels sadalaas, brauc uz maaju kas ir labajaa pusee.
Straadaa onka. Maajas apstaaklos. Dzirdeets ka kvalitaate laba. Cena attieciiga. (zinu cilveekus kas uz turieni dzen masiinas ko kraaso paardosanai, un tam saimniekam ir prasiibinjas nepa jokam
)
Ceru ka mazliet paliidzees
Braucot Riiga ->Sigulda, aiz seeniites apmeeram 1km labajaa pusee ir noraade par kvadrocikliem. Pamaniisi plakaatu saac bremzeet un ieraudziisi celu kur jaagriez ieksaa.... metri150-200 un cels sadalaas, brauc uz maaju kas ir labajaa pusee.
Straadaa onka. Maajas apstaaklos. Dzirdeets ka kvalitaate laba. Cena attieciiga. (zinu cilveekus kas uz turieni dzen masiinas ko kraaso paardosanai, un tam saimniekam ir prasiibinjas nepa jokam
Ir cilvekiem taisijusi masinas itka normali cilveki bet uztaisa ta ka pec 4,5 menesi rusas punktini jau ir redzemi ne tikai saputusies krasa, paldies man ta nevajag, es pats veretu sagatavot loti labi bet nemaku krasot metalikas krasas, gribas lai butu forsi, ja vajdzetu kaut ka- tad jau pats butu krasojis un so topiku nemaz nesaktu.psh wrote:ko tu domāji ar to pāris mēnešiun akal viss ārā ?
Gribas ari pie daudz maz zinama vai ieteikta cilveka vest masinu.
bla bla bla
Katra zina paldies par info - meginasu kaut ko sadomat un Marisio ari uzjautasu kas un ka.Raa wrote:Paslaik zinu divus variantus...
Straadaa onka. Maajas apstaaklos. Dzirdeets ka kvalitaate laba. Cena attieciiga. (zinu cilveekus kas uz turieni dzen masiinas ko kraaso paardosanai, un tam saimniekam ir prasiibinjas nepa jokam)
bla bla bla
ir jau starpiba vai izslipe visu rusu smuki un sametini ja vajag vai smere pa virsu lai tik butu--- mans doma ka ir starpiba.psh wrote:ja jau tu saki , ka pats sagatavosi mašīnu tad ne jau krasotāja vaina būs ka līdīs ārā rūsa, da vari gatavot kā gribi tāpat rūsa atradīs kur izlīst .
Protams tev taisniba ir- ka rusa ta pat izlidis bet tomer gribas paildzinat to procesu un autinam uztaisit otru atdzimsanu
bla bla bla