Jāmeklē oldschool NOS
[spams] sveces kalpošanas mūžs
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Re: [spams] sveces kalpošanas mūžs
Gan jau ka visi tie lielie sviru mainītāji prasīja, lai dod tik tās lētākās, ne? Kaut gan mūsdienās jau laikam visi brendi ir loterija... Es savam B5 reāli vispār neatceros, kad pēdējo reizi mainīju kādu no svirām. 3 gadi es domāju, ka noteikti ir pagājuši. Bet nu labi, man viņš brauc zem 10k gadā pārsvarā pa asfaltu un tieši ne pa Rīguarniks8 wrote: ↑16.09.2025, 15:52Paļubom atkarīgs pa kādu ceļu brauc un cik daudz. Kad tirgoju detaļas, tad mums vienmēr bija audi sviras(gan B5, gan jaunākiem) labā daudzumā uz vietas, jo viņas visu laiku ģērbās ārā un bieži dabūju klausīties kā čikst par viņām ka atkal jāmaina. Mainīja parasti, protams, pa vienai, divām, nav viņas baigi dārgas, bet man būtu līdz kaklam periodiski mainīt. Pašam tāds, protams, nav bijis, bet cik es esmu pierezdējis tirgojot detaļas, tad *** tos audi ar viņu sūdainajām svirām. Daļēji to noteikti var norakstīt uz to ka tie audi ir daudz un tā, bet absolūti nevienam ražotājam auto sviras negāja ne tuvu tādos kvantumos kā audi. Bmw, merši arī ir pietiekami daudz, bet pa abām markām kopā bija mazāk pasūtījumu uz svirām
-
- Zem i plakan
Ibumetin, njem šito turbo sandeli
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... ffjgg.html
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... ffjgg.html
Ibumetins varētu uztaisīt prikolu. Nieka 14k
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... gcikn.html
Varesi legāli braukt pa sabiedriskā transporta joslām. Un ja kkas sapisīsies, tad pārdosi par tiem pašiem 14k kādam progresīvajam. 0% risks, 50% iepisiens, 100% necieņa no čomiem, bet atceries - bezmaksas internets un sabiedriskā transporta joslas.
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... gcikn.html
Varesi legāli braukt pa sabiedriskā transporta joslām. Un ja kkas sapisīsies, tad pārdosi par tiem pašiem 14k kādam progresīvajam. 0% risks, 50% iepisiens, 100% necieņa no čomiem, bet atceries - bezmaksas internets un sabiedriskā transporta joslas.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ne vienmēr, bet bija kas teica ka ir mēģinātas dažādas un tāpat neturas, tāpēc ņem lētākās jo tāpat būs atkal jāmaina. Kad fāteris brauca ar V70, tad tam sūdam arī regulāri mainījām kreiso plauktu, bija teju gandrīz visi ražotāji izmēģināti, bet ilgāk par gadu nedzīvoja, labajā pusē vel bija oem un nebijām mainījuši, gadā ar to auto nobrauca vismaz ap 40k, absolūti viss - grants, asfalts, Rīgas bedres.zipo93 wrote: ↑16.09.2025, 20:00Gan jau ka visi tie lielie sviru mainītāji prasīja, lai dod tik tās lētākās, ne? Kaut gan mūsdienās jau laikam visi brendi ir loterija... Es savam B5 reāli vispār neatceros, kad pēdējo reizi mainīju kādu no svirām. 3 gadi es domāju, ka noteikti ir pagājuši. Bet nu labi, man viņš brauc zem 10k gadā pārsvarā pa asfaltu un tieši ne pa RīguFAG stūres pirksts gan pa gadu izbeidzās.
Nu redz, pat paša pieredzē mersim viņas ir izturīgākas
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Tad kāda nozīme, to pašu ķinas sūdu vari nopirkt detaļu bodē bez anormālas varkas ko uzliek dīleris
-
- Zem i plakan
Ja pēc dažiem gadiem esi gatavs vest metinātājam sliekšņus mainīt, tad var.
Tiem motoriem arī bija kaut kādi problemātiskie mezgli, katram ražošanas gadam savi, bet nekas traks. Galvenais, lai nav tas, kuram spriegotājs dalās reizinātājos. Neatceros kurā gadā mainījās