Dzelzis izklausās nopietns, tad jau nav tik traki ar uzstādīšanu.GatisGirdenis wrote: ↑27.05.2024, 22:43*3.5t, bet vairāk tas, ka asimetrisks piesaista, jo brīvi var tikt iekšā. patīk arī tas, ka kājas diezgan garas (der arī busiem, ja nu tomēr iegādāšos).
es savam jau sākumā paskatījos misiņa bukses, kas liekas bīstamākais no elementiem - viņam virsū ir atzīme, pēc atmiņas ap 1.5mm plata un ja ir nonācis līdz apakšējai atzīmei, tad jāmaina, manējām bija aptuveni desmitdaļa milimetra pakritusies, kad uzslēju stāvus. vītnes bija eļļainas un pat nebija aprūsējušas ar visu to, ka kādu brīdi laukā bija gulējis.
un špiļkas sākumā betonējot vai beigās iestrādājot, kaut arī zinu, ka pamatoti labs būvniecības risinājums, neuzrunās mani nekad, ja man jāstāv zem 2 tonnām bleķaesošam pacēlājam pateicoties platformai ir vajadzīgas tikai 4 nosacītas skrūves - manuālī rakstīts, ka neatņemams drošības elements, bet uzstādīšana nav aprakstīta. pagaidām biju iesitis dībeļus esošajā betonā, bet tas tur bija vienā stūrī 3cm biezs un tāpat viss ok. abās malās garenvirzienā visu tur divi 70kg plakandzelži. liekas, ka visu to sistēmu varētu gandrīz nomest sētā uz grants un nenomirtu
Kāju garums arī pateicīgs priekš dažādiem gadījumiem.
Viss jau atkarīgs cik ilgi ievelkas garāžas projekts. Cik plāno kvadrātmetru lielu?