[SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Re: [SPAMS]Veca mersedesa meklēšana uz izjukušām buksēm
Hz, coupe saķeri nevarēja dabūt. Kad saķēra un sāka kustēt bija jau par vēlu
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Tā kartingu trase nav paredzēta dragreisam, bet gan kurš tālāk var tenisa bumbiņu aizmest.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Jetta Mk2 Cl
- Has thanked: 106 times
- Been thanked: 37 times
Es droši vien pacēlāju atstātu, un pirmo iebetonētu grīdu, lai uzreiz var uzstādīt pacēlāju. Kādu laiku pastāvot ārā viņam nekas slikts nenotiks. Tas protams ja pacēlājs nav ar vītni, tad gan nav jēga paturēt.GatisGirdenis wrote: ↑27.05.2024, 12:19Vieta ir drusku pāri hektāram. Gribēju izvākšanos/būvēšanu darīt savā tempā, bet varbūt spēriens pa pakaļu palīdzēs beidzot saņemties.
Tagad tik nevaru izdomāt vai pacēlāju pārdot vai atstāt
Pats arī šobrīd būvēju garāžu un visdrīzāk pacēlājs būs ātrāk nekā jumts, bet nu līdz ziemai jādabū zem jumta.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Jo? Jau ilgstoši cenšos heitu pret viņiem saprast
Nav stāsc iz "es nemainīju eļļu un man mators noklapēja! kapeic tā?!"?
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
1) Man pilnīgi pajāt cik tās mašīnas tagad maksā, jo nevienu no tām pirkt netaisos. Bet aizstāvēšanās ar uzbrukumu ir skaista taktika lai mēģinātu slēpt ka kārtējoreiz sapļūtīji pilnīgu bleķi, šajā gadījumā burtiski pārmetot ka cilvēks, tā vietā lai pirms 10 gadiem pamestu to kupeju zem preses un pārkrāmētu visu uz nākamo modeli, turpina ar to gāztfckns wrote: ↑27.05.2024, 12:551) Atrodi, lūdzu, B2 CQ par 5-10 pakām. Atsūti sludinājumu, un es uzreiz zvanu īpašniekam. Zem 20 viņu vienkārši nav.
2) Labrīt, liela daļa sporta auto ir bez TA. Vienīgie izņēmumi ir Rallija auto, un iespējams kāds Minišosejas auto. Atklāji Ameriku.
Mani neinteresē tavi zvejnieku stāsti. Es zinu personāžu, par kuru Tu runā, un zinu cik kompetents cilvēks tas ir. Bet, fakts ir tāds, ka tas bija urīngalvas gājiens iet uz veiksmi un beigās iznest sētu. Piedevām, TDR Cūka piesmēja.![]()
2) Atkal kārtējais bleķis no dragreisa speciālista, kurš regulāri piedalās dragreisā ar MB E klases dīzeli, sapņos, protams
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Neinteresē man dragreiss, kā arī neinteresē tavi zvejnieku stāsti. Skatos, ka "tavs dragreisists" ir tavs jaunais dibendraugs un tu nespēj noslēpt savu sajūsmu par to, ka beidzot atkal ir kāds ar ko socializēties ārpus darba.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Viņš tak jau atrada sev draudziņu ,ar ko pasūkties. Nespēj noslēpt sajūsmu, un tik skandelē - "mans dragreisists, mans dragreisists".
-
Nu ok, ja labā kārtībā uzturēts, tad jau var būt arī ok priekš privātām vajadzībām. Vienīgi prasa regulāras apkopes, stipri biežāk kā hidrauliskam. Un arī mazāk drošības nekā hidrauliskam pacēlājam.GatisGirdenis wrote: ↑27.05.2024, 13:53Jo? Jau ilgstoši cenšos heitu pret viņiem saprast
Nav stāsc iz "es nemainīju eļļu un man mators noklapēja! kapeic tā?!"?
Tā kā man nav nekāds pacēlājs tur kur būvēju, tad ja jāpērk, tad tomēr sliecos par labu hidrauliskam pacēlājam, jo cik esmu strādājis ar tādu, tad nav bijušas problēmas pēdējos 12 gadus. Tik cik eļļu samainījām un pa reizei satīram netīrumus un pārejam pāri trosēm.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Tu tiešām esi pilnīgs dalbajobs...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- Zem i plakan
Nu mans ir skrūvinieks, vītnes jāeļļo, misiņa bukse jāpieskata un jāmaina reizi pa reizei, bet tas viss notiek diezgan elementāri. Esošais ir ravaglioli kpn234 - vecs ta ka zeme, bet pats par sevi jau sver virs tonnas un visi posmi ir masīvi un stabili, kas rada viņā (iespējams falšu) uzticību, visu iepriekšējo dzīvi ticis izmantots opel dīlerservisā un kopts, pasvaigi motori, siksnas. Manī nevēlēšanos pārdot rada fakts, ka gribētos vietā asimetrisku pacēlāju arī ar platformu, jo dībeļiem betonā savā būtībā jau neticu, bet tādi maksā kosmosu jauni hidrauliski (tā paša ražotāja svežaks ar līdzīgiem parametriem tikai hidraulisks - 4.2k).jj-ozzy wrote: ↑27.05.2024, 20:01Nu ok, ja labā kārtībā uzturēts, tad jau var būt arī ok priekš privātām vajadzībām. Vienīgi prasa regulāras apkopes, stipri biežāk kā hidrauliskam. Un arī mazāk drošības nekā hidrauliskam pacēlājam.
Tā kā man nav nekāds pacēlājs tur kur būvēju, tad ja jāpērk, tad tomēr sliecos par labu hidrauliskam pacēlājam, jo cik esmu strādājis ar tādu, tad nav bijušas problēmas pēdējos 12 gadus. Tik cik eļļu samainījām un pa reizei satīram netīrumus un pārejam pāri trosēm.
-
- Zem i plakan
viss maksā big babki un laikam pie garāžas netikšu tuvākās piecgades laikā (ja izvairos no kredītsaistībām) 
-
Nu mans uzskats ir tāds, ka servisnieki ļoti bieži nepieskata tos vītņu pacēlājus, tāpēc arī otreizējā tirgū pārsvarā viņi visi ir jāremontē pirms var lietot. Tāpēc arī viņiem ir slikta slava izveidojusies. Hidraulisko ir mehāniski jāsabojā vai arī savādāk jāmēģina spīdzināt lai sabojātu. Mīnus varētu būt ja garāža ir neapkurināma, tad hidraulikai jāpasvīst vairāk, bet tik cik man nācies lietot, tad arī aukstumu pa reizei pacieš ja tiek mainīta eļļa pa reizei.GatisGirdenis wrote: ↑27.05.2024, 21:32Nu mans ir skrūvinieks, vītnes jāeļļo, misiņa bukse jāpieskata un jāmaina reizi pa reizei, bet tas viss notiek diezgan elementāri. Esošais ir ravaglioli kpn234 - vecs ta ka zeme, bet pats par sevi jau sver virs tonnas un visi posmi ir masīvi un stabili, kas rada viņā (iespējams falšu) uzticību, visu iepriekšējo dzīvi ticis izmantots opel dīlerservisā un kopts, pasvaigi motori, siksnas. Manī nevēlēšanos pārdot rada fakts, ka gribētos vietā asimetrisku pacēlāju arī ar platformu, jo dībeļiem betonā savā būtībā jau neticu, bet tādi maksā kosmosu jauni hidrauliski (tā paša ražotāja svežaks ar līdzīgiem parametriem tikai hidraulisks - 4.2k).
Tavā gadījumā 3.5t pacēlāju alternatīvas būs dārgas, jā. Domāju ja pacēlāju nopirki par adekvātu ciparu un labā stāvoklī, tad ko tur mainīt pagaidām, ja citur vēl naudu būs jāiegulda. Un vienmēr var betonā iebetonēt plāksni ar špiļkām, ja visu no jauna jābūvē, būs labāks enkurs betonā.
Ps. Pamanīju ka tomēr masa cita, bet tāpat priekš hobija tāpat ļoti ok.
-
- Zem i plakan
*3.5t, bet vairāk tas, ka asimetrisks piesaista, jo brīvi var tikt iekšā. patīk arī tas, ka kājas diezgan garas (der arī busiem, ja nu tomēr iegādāšos).jj-ozzy wrote: ↑27.05.2024, 22:31Nu mans uzskats ir tāds, ka servisnieki ļoti bieži nepieskata tos vītņu pacēlājus, tāpēc arī otreizējā tirgū pārsvarā viņi visi ir jāremontē pirms var lietot. Tāpēc arī viņiem ir slikta slava izveidojusies. Hidraulisko ir mehāniski jāsabojā vai arī savādāk jāmēģina spīdzināt lai sabojātu. Mīnus varētu būt ja garāža ir neapkurināma, tad hidraulikai jāpasvīst vairāk, bet tik cik man nācies lietot, tad arī aukstumu pa reizei pacieš ja tiek mainīta eļļa pa reizei.
Tavā gadījumā 5.5t pacēlāju alternatīvas būs dārgas, jā. Domāju ja pacēlāju nopirki par adekvātu ciparu un labā stāvoklī, tad ko tur mainīt pagaidām, ja citur vēl naudu būs jāiegulda. Un vienmēr var betonā iebetonēt plāksni ar špiļkām, ja visu no jauna jābūvē, būs labāks enkurs betonā.
es savam jau sākumā paskatījos misiņa bukses, kas liekas bīstamākais no elementiem - viņam virsū ir atzīme, pēc atmiņas ap 1.5mm plata un ja ir nonācis līdz apakšējai atzīmei, tad jāmaina, manējām bija aptuveni desmitdaļa milimetra pakritusies, kad uzslēju stāvus. vītnes bija eļļainas un pat nebija aprūsējušas ar visu to, ka kādu brīdi laukā bija gulējis.
un špiļkas sākumā betonējot vai beigās iestrādājot, kaut arī zinu, ka pamatoti labs būvniecības risinājums, neuzrunās mani nekad, ja man jāstāv zem 2 tonnām bleķa
- Attachments
-
- Untitled.png (263.74 KiB) Viewed 569 times