Tu esi sekmīgi pamanījis to, ka visa tā turbopatriotu dixšana realitātē ir tieši tas - tukša dixšanafckns wrote: ↑21.12.2023, 08:33Skujviņzin, neko tādu nīstajā "RĪGPILSĒTĀ" neesmu manījis. Bet, ir otrā grāvī sabraukuši - 80% no garāmgājējiem sarunājās slāvu valodā, kas riktīgi cērt ausīs. Labi, es dzīvoju rajonā kur dominē slāvu valoda, bet tas nav tikai tur - arī centrā, teikā un citos rajonos to jūt. Es, protams, izliekos ka nesaprotu ko viņi tur runā un palūdzu runāt valsts valodā, bet liela daļa joprojām klanās viņu priekšā. Kad sākās Ukrainas karš tad tās žurkas bija pieklusušas, bet tagad atkal izlīda no savām alām un ar pirkstiem gaisā sāaktivizējušies.![]()
[SPAMS] jauns topix vajaga
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] jauns topix vajaga
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Definē "integrējies". Kā tu sauksi sievieti, ap 60 gadiem, runājošu tikai krieviski [bišķi saprot latviešu valodu], bet bērnus sūtījusi latviešu bērnudārzā/skolā [reāli pāris gadījumi no iepriekšējās darbavietas] - integrējušies vai nē?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Tas, ka ir izņēmumi, vēl nenozīmē ka to var nosaukt par normu. Un tos vecākus, kas uzstājīgi māca "dzimto" valodu nevis valsts valodu, vajadzētu nopratināt par kaitniecību. Diemžēl, bet mums ir pārāk liela tā 5.kolonna un tur vajag nereālu gribasspēku lai ko mainītu.GatisGirdenis wrote: ↑21.12.2023, 11:22Hujzin, cilvēkam, kas jau beidzis pamat/vidusskolu un strādā vidē, kur krievu valoda "saiet", ir nepieciešams gribasspēks krietni virs vidējā, lai rautu klāt valodu.
Cilvēku nevar vainot, ka vecāki ar viņu runāja viņu pašu bērnības valodā un iemeta krievu skolā. Krievu skolas pa faktu vajadzēja nahrenizēt jau sen, bet tos, kas ir savu dzīvi izgājuši caur krievu skolu un uzauguši krievvalodīgo vidē nespēju vainot.
Valoda neizsaka neko par cilvēku, zinu "krievus", kas ir patriotiskāki latvieši par pašiem latviešiem un respektē un piekopj vietējo kultūru.
Ar Ukraiņiem biju pielaidīgāks - sākumā sāku runāt krieviski, bet fiksi teicu ka pārejam uz Angļu valodu un ko vajadzēs to iztulkošu. Pietika ar pāris "vatētiem" ukraiņiem lai visu prieku sabojātu, tiem arī pasaku "I no understand russki" un beigās šie atsipās. Tagad arī krieveļi iemanījušies cirst ka ir no Ukrainas, bet pēc akcenta jau var pateikt ka tīrais urlapāts.
Varbūt nevajadzēja, neticās ka izlaida no servisa ar šķībiem ratiemibumetiins wrote: ↑21.12.2023, 11:11Tad nah man Stars MB nenoregulēja savirzi (šis laikam vairāk retorisks jautājums)? Googlē fiksi iemetot izmeta man mmk riepu servisu, ir ok variants?
Pulēšanu hz, kkā mīnusos hručovkas sētā negribas iet čakarēties.
Es pazvanītu pajautātu
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Par vienu no turboretajiem izņēmumiem, kura varbūt būtu pelnījusi individuālu attieksmi.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Kāpēc paši sevi negrib vainot pie tā, ka krieviņiem bija iespēja dzīvot ērtāku dzīvi?
Iedod karoti, lai vieglāk zupu uzēst un hujakc karoti atņem, jo kaut kāds nesaistīts čuvaks, kam tāda pati bļoda, sataisīja sūdus.
Iedod karoti, lai vieglāk zupu uzēst un hujakc karoti atņem, jo kaut kāds nesaistīts čuvaks, kam tāda pati bļoda, sataisīja sūdus.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ko Tu ar to īsti domā? Tas, ka nolaida lažu ar integrāciju ir vairāk kā skaidrs - nevajadzēja klanīties viņu priekšā. Bet tas neatceļ to, ka viņiem pašiem arī vajadzēja izrādīt iniciatīvu un tomēr mācīties valodu nevis "Ja ņegavarju v sobačij jazik" un ieslēgt lohu.GatisGirdenis wrote: ↑21.12.2023, 14:20Kāpēc paši sevi negrib vainot pie tā, ka krieviņiem bija iespēja dzīvot ērtāku dzīvi?
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
O, gandrīz mans dzimtais rajons. Man visi rajona čomi brauc uz šejieni
Riepu serviss
+371 29 741 779
https://maps.app.goo.gl/obG2bvRPR6XL1aVc7

Lielākā daļa no Lv krieviem ir usskie pidarasi, kuri no trikolora pārslēdzās uz Latvijas karogu, jo viņi nespēja pieņemt civilizetas pasaules atbalstu UA. ES PAR LATVIJU, ES PAR LATVIJU. Un tie kroplji visi kaa viens tic kremļa propagandai.
No daudziem kreiviem , kurus pazīstu, tikai 2 vai 3 ir spējīgi pateikt to, ka ir UA pusē.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Viens krieviņš darbā ēdamzālē skatījās atskaites par krievu specoperāciju - diezgan ātri tika apklusināts.
Paši ukraiņi jau arī diezgan pidarasīgi, cik nu viesstrādnieki bijuši, pamatā tādi slidīgi tipiņi
Paši ukraiņi jau arī diezgan pidarasīgi, cik nu viesstrādnieki bijuši, pamatā tādi slidīgi tipiņi