[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Pff. It kā tu nebūtu redzējis ar krūmiem aizaugušu zemi... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Ar kūlu apaugusi zeme ir sodāma pēc likuma tāda un tāda. Ķip ugunsdrošība, bet drošvien REKETS
Un nah tev ar krūmiem apaugušu zemi? Beidz mēģināt izlocīties
-
- Zem i plakan
MSH izshēmos gateri no šefa, noladīs līdz bankrotam pēctam atpirks
Nabadzības tarkšķis
-
Es neizlokos, stāsts ir par to ka zeme var arī vienkārši kādam piederēt un stāvēt neaiztikta. Pat ja nepļaušana ir sodāma pēc likuma, par laimi likumi darbojas tikai tur, kur kāds tos ievēro, šajā gadījumā tur, kur kādam pašvaldībniekam nav slinkums iebāzt degunu - tā kā nost no ceļa viņi diez vai brauc, tad tālākās vietās var stāvēt gan kūla, gan krūmi. Šis bija viens no iemesliem kāpēc pazīstams zemnieks nopirka ekskavatoru - lai varētu tīrīt apaugušu zemi.GatisGirdenis wrote: ↑31.08.2023, 13:43Ar kūlu apaugusi zeme ir sodāma pēc likuma tāda un tāda. Ķip ugunsdrošība, bet drošvien REKETS
Un nah tev ar krūmiem apaugušu zemi? Beidz mēģināt izlocīties
-
- Zem i plakan
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Jo nekustamais īpašums ir vienīgais kas Tev var piederēt, kas nezaudēs vērtību. Pofig cik aizaudzis vai nav aizaudzis.
Tas ir, ja norij kamolu kaklā un samaksā NĪN.
Tas ir, ja norij kamolu kaklā un samaksā NĪN.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
1) Problēmas apjomi ir "samilzuši", jo gluži vienkārši, populācija ir palielinājusies. Bet tā kā tu sāksi oponēt "BET LATWIJAA TAK TIKAJ SAMAZINAAS TAWTAmsh wrote: ↑31.08.2023, 12:55Mūžsena problēma? Nomināli jā. BET, BET - vai esi pamanījis atšķirību šīs problēmas apjomos? Es neatceros, vai mēs jau nebijām tikuši līdz tam punktam kur puse bērnu dzimst vientuļajām mātēm? Ja ne puse, tad ceturtā daļa toč. Agrāk tāda lieta pastāvēja, bet stipri mazākā proporcijā. Par kontracepciju - var redzēt ka vēsturi nezini - es vairs neatceros, kas pirmie taisīja prežus no kaut kādām dzīvnieku zarnām, senie romieši vai vēl kaut kas senāks...Bet atkal, stāsts jau ir par izplatību un apjomiem - sievietes kuras čakarē savu hormonālo sistēmu rijot kaut kādas tabletes, tagad ir visapkārt.
Par otro - problēma ir tā ka cilvēciņiem ir iegruzīta domāšana pilnīgi ačgārnā virzienā. Tas, protams, apzināti, ar masu mēdītājiem iepotējot ka "vajag baudīt dzīvi", nu un, protams, jaunāka tendence ka "ja tev ir bērni, tu iznīcini klimatu". Rezultāts tam ir redzams visā rietumu pasaulē - imigrantiem ir kur sabraukt tikai tāpēc ka pamatnācijas nodarbojas ar sviestu, nevis vairošanos, bet imigranti rodas tieši tāpēc ka viņu tautas gan vairojas. Šitā notrallina savus labākos gadus, un pēc tam bieži vien cenšas tikt pie kāda bērna. Un kas necenšas, tur man jautājums "ko tu darīsi vecumdienās?".
2) Es nekur neesmu lasījis ka "ja man ir bērni, tu iznīcini klimatu". Katrā ziņā tas netiek kladzināts pa televizoru, bet atklāti sakot es televizoru maz skatos un ja skatos, tad to kas stāv uz servera un pats esmu "ļoti legāli ieguvis". Par vairošanos - neesi aizdomājies, kāpēc viens reģions "vairojās" un cits nē? Neesi mēģinājis savilkt paralēles ar intelektuālo līmeni un finansiālo stāvokli?
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Dzimstības līmenis visā pasaulē samazinās, līdz ar labklājības līmeņa augšanu

Pie msh sūdainās dzīves ir vainīgi globalisti un viņa bijusī sieva, kura atrada spejigaku draazeeju
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Kāds viņu ir uzmērījis.
Kāds likumiski aizstāvēs Tevi, ja kaimiņš izdomās pārcelt žogu pāris metru Tavā teritorijā, vai nocirtīs pa kluso koku.
Ja Tev ir mežs - kāds, pastāvīgi, Tev pat nezinot, veic uzmērījumus un apgaitas, lai konstatētu, vai nav invazīvas sugas, kaitēkļu apdraudējums, applūduma risks utt.
Kāds līdz Tavai zemei ir ievilcis komunikācijas, un, iedomājies, arī uztur tās.
Ja tava pļava vai mežs degs, VUGD Tev neprasīs maksāt, lai brauktu dzēst.
Ja tu pateiksi, ka Tev tas nav vajadzīgs un Tev tur nekā nav, tad vai nu ir tik maz zemes, ka par nodokļa apmēru sūdzēties būtu jākaunas, vai arī Tu nemāki to zemi lietot. Ir pļava? Izlaid, lai aizaug. Pēc pāris gadiem uzzvanīsi mežu dienestam, un ne kapeikas neprasot, uzmērīs, ierādīs kā jaunaudzi. Vēl pēc 10 veiksi izkopšanu un Tev par to vēl samaksās.
Tālāk tu tur vēl puksti par kontracepciju. Nu nelieto. Neielaidies ar tādām, kas lieto. Kāda Tev darīšana gar citu dzīvi? Viņas Tev virsū bāžas?
Vārdu sakot, pēdējā laikā Tu toč izklausies pēc emo tīņa, kurš neiederas starp pārējiem, un mēģina baigi izlekt, bet sanāk vienkārši pukstēšana.
Agrāk bija vismaz interesanti.
Nu, vienīgais pluss, ka troļļot te var uz velna paraušanu (a te tu met krustu, kad lasi.), un pats uz to pavelcies.
P. S. no trešās puses, spams ir spams.
-
Palielinājusies populācija?fckns wrote: ↑31.08.2023, 17:441) Problēmas apjomi ir "samilzuši", jo gluži vienkārši, populācija ir palielinājusies. Bet tā kā tu sāksi oponēt "BET LATWIJAA TAK TIKAJ SAMAZINAAS TAWTA", tad teikšu uzreiz - šobrīd valstī vīrieši ir mazāk kā sievietes, statistiku pats vari pameklēt. Par zvēru zarnām zinu, ka tās lietoja arī senāk kā es minēju. Par kontracepciju vispār nekomentēšu, jo nav nekādas jēgas argumentēt par to. Būsi šokēts, ka ir gadījumi kad kontracepcijas tabletes tieši glābj dzīvību un novērš iespēju palikt bez iespējas kļūt stāvoklī.
2) Es nekur neesmu lasījis ka "ja man ir bērni, tu iznīcini klimatu". Katrā ziņā tas netiek kladzināts pa televizoru, bet atklāti sakot es televizoru maz skatos un ja skatos, tad to kas stāv uz servera un pats esmu "ļoti legāli ieguvis". Par vairošanos - neesi aizdomājies, kāpēc viens reģions "vairojās" un cits nē? Neesi mēģinājis savilkt paralēles ar intelektuālo līmeni un finansiālo stāvokli?![]()
Nē, televizors nav jāskatās lai ieraudzītu šitos globālistu sviestus, tieši otrādi, ir jālieto purnagrāmata un jūtube. Šobrīd nevaru atrast, bet bija bēdīgi slavens vācu reklāmplakāts, uz tā attēlota sieviete, divu bērnu māte, un teksts "varone [nē, man liekas ka cits vārds, bet nu kaut kas pozitīvs] vai klimata noziedzniece?". BBC savulaik popularizēja tādu sviestu, tiešajā ēterā kaut kādā raidījumā intervējot kaut kādas divas pamuļķes kas pieteikušas "klimata streiku", respektīvi, kamēr notiek "klimata pārmaiņas", tikmēr viņām bērni nebūs. Pat pie mums kādus gadus atpakaļ kaut kāds žurnāls, neatceros kurš, bija ieteicis vienu bērnu nevis divus, lai glābtu klimatu. Un tādi piemēri ir vēl un vēl.
-
Šodien pirmo reizi šito golfa motoru aizgriezu līdz galam, trešajā robā paātrinoties ārā no Nīcas. Pēcāk apskatoties log failu, secinājumi 1) esmu uzminējis pūtiena regulācijas līkni; spiediens turas stabils līdz galam 2) degvielas pietiek 3) motors elpo atbilstoši tam, kas viņš ir - pīķis pie 5,2k un tālāk krīt lejā, bet nu tā kā virs vārstiem joprojām ir viens bārs, tad arī virs 6k paātrinājums turpinās.