[SPAMS] Demagoģēt sajms
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Re: [SPAMS] Demagoģēt sajms
Vai arī vari paņemt šito un to kas stāv stūrī pārdot 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Beidz jaukt pirkstu ar krānu. Zeme nav tas pats kas valsts. Un tava NĪN aizstāvēšana ir pa tēmu, kur vergs aizstāv savas smukās važas. Ja esi piemirsis, NĪN ieviesa tikai pirms mazpadsmit gadiem. Reku tev pašam pieder īpašums, kurš netiek izmantots - tev liekas adekvāti ka no tevis iekasē naudu par pilnīgi neko? Reku, labs citāts no raksta kuru tev bija par grūtu izlasīt: " Kad beidzot pār tautu nāks apskaidrība, ka nodokļi ir valsts likumiskotais rekets! Ja tautu likumīgi neapzags, tā pati pašorganizēsies, pašnoteiksies, pati finansēs savas vajadzības, pati nodrošinās sevi ar nepieciešamiem pakalpojumiem, pati radīs sev nepieciešamās darba vietas, pati sakārtos savu dzīvi.".GatisGirdenis wrote: ↑30.08.2023, 17:14A ko? Īpašniekam nav pienākums savu īpašumu uzturēt? Sencītim nav pienākums savam bērnam nodrošināt visu tam nepieciešamo?
Jā, es uzskatu, ka valsts ir ar savu hierarhiju un nosacījumiem. Bez likumiem nav kārtības, bez slikta (NĪN) nav laba (attīstīta vide). Ja tu mentāli esi piesaistīts šaj zemei, tad loģiski arī tas, ka tu esi tās vergs. Ir atsevišķi indivīdi, kuri naudu izrauj hujzin kur un dzīvo dzīvi bez robežām vienmēr mainot savu lokāciju, tos varbūt varētu ieskaitīt ne-vergu kategorijā.
Un atkal, ja uzskati, ka tev nekas valstij nav jādod, kāpēc valstij kaut kas jādod tev? Vai valstī bez nodokļiem un pārvaldes būtu iespējams civilizēti padzīvot? Liekas, ka tas būtu Battle Royale lobijs ar mic spamošanu pilnu lamuvārdiem.
Telefons ar zvanīšanas iespēju, auto ar atļauju piedalīties satiksmē, utt.
Velo nāk prātā. Gan jau vēl kaut kas, bet nekas no tā visticamāk nav nozīmīgs, lai minētu, ka tas ir MANS īpašums (velo arī patiesībā iekrīt šajā kategorijā, jo pasmietos, ja kāds lielītos, ka viņam pieder velo).
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Ā, pats pat neesi lietas kursā, bet viss ir kārtībā? Pirmkārt, paskaties uz noziedzīgo reketa organizāciju VID, un salīdzini atsauksmes par kaimiņvalstu līdziniekiem. Turpinājumam paskaties uz visu pārējo neadekvāto birokrātiju, kurai jāiziet cauri ja gribi kaut ko ražot vai pārdot. Ne par velti tie paši leiši ar mazo biznesu nodarbojas stipri lielākā apjomā, jo ja viņi kaut ko sāk darīt, tur uzreiz nenāk VID vai PVD izpist pa pilnu programmu. Un zemāka līmeņa birokrāti arī nav ahujeļi. Mans dragreisists, piemēram, pukojas par starpību starp LAF un attiecīgo leišu organizāciju - LAF īstā Latvijas garā kaut ko dara tikai tad, ja var iekasēt piķi, kamēr leiši rīko dažādas gonkas.Čips wrote: ↑30.08.2023, 19:06Nu, nu... pastāsti kā valsts iznīcina tos uzņēmējus
Nezinu, kas tev par rindām, bet konkrēti manam bērnam kad vajadzēja, ātri tikām pie zobārsta, negribu samelot, bet šķiet nebija pat divas nedēļas. Šogad uzsāksim skolas gaitas, arī vajadzēja kādu čupiņu ar ārstiem apmeklēt, neticēsi, bet pie visiem tikām.
Mums brīvpusdienas nenoņēma, acīmredzot manā pašvaldībā cilvēki čaklāk maksā nodokļus kā tu.
Jā alga virs minimālās to novērš, bet kāpēc lai kāds strādātu virs minimālās, nevis par normālu algu. Es vairāk biju domājis, kad cilvēks reāli nevar pastrādāt.
Varbūt viņas tad bija normālas, tagad jau 90% no viņām ir miskastes.
Ar 50k sanāk ļoti laba pirmā iemaksa, atlikušo var paņemt kredītā.
Kas ir tie vipendroni, kas man ir augstākā prioritātē par bērniem? Tas lai bērni nedzīvo trūcībā? Es bērnībā nedzīvoju nabadzīgi, bet baigi labi arī nē, domāju ka ir tikai normāli gribēt lai mani bērni dzīvotu labāk, un pagaidām man tas arī labi izdodas.
Bērni vai vipendroni, bet tev ne viens ne otrs![]()
Tikai divas nedēļas bija jāgaida rindā? Nu, re, paveicās - vai arī - vai tik nav Rīgas tuvums pie vainas
"kāpēc lai kāds strādātu virs minimālās, nevis par normālu algu." - nu, nezinu, sirdslieta, specialitāte?
Un jaunās miskastes ir labākas?
"Ar 50k sanāk ļoti laba pirmā iemaksa, atlikušo var paņemt kredītā." - pie esošajām cenām un procentu likmēm pilnīgi noteikti nē.
"Tas lai bērni nedzīvo trūcībā?" - nodefinē trūcību
Kā? Paskaties uz to kā ASV valsts finansējās līdz pilsoņu karam [laikam jau pat ilgāk].Čips wrote: ↑30.08.2023, 19:23Nu palika pavisam interesanti, kam tad tā valsts būtu jāuztur?![]()
PAR droši vien ka ir retais (lai neteiktu neviens) tāpat kā par akcīzes nodokli, IIN, PVN un visiem pārējiem nodokļiem. Tāpat kā maizi un desu veikalā visi labprātāk ņemtu par velti, bet kā tu domā kā valsts eksistētu ja nebūtu nodokļu?
-
Ja tev nāk smiekli, tad atceries ka tajā ričukā bik vairāk kā divu gadu laikā kopā [pēc pēdējās nedēļas lielajiem tēriņiem] tā provizoriski ir aizgājušas ap divām pakām. Joprojām nāk smiekli?GatisGirdenis wrote: ↑30.08.2023, 17:14
Telefons ar zvanīšanas iespēju, auto ar atļauju piedalīties satiksmē, utt.
Velo nāk prātā. Gan jau vēl kaut kas, bet nekas no tā visticamāk nav nozīmīgs, lai minētu, ka tas ir MANS īpašums (velo arī patiesībā iekrīt šajā kategorijā, jo pasmietos, ja kāds lielītos, ka viņam pieder velo).
Pirksta ar krānu salīdzināšana turpinās. IIN un sociālo nodokli iekasē tad, ja strādā, un nevis tad, ja tu pastāvi kā cilvēks, neatkarīgi no ienākumu līmeņa. Vēl vairāk, tāda varbūtība ka tos nodokļus varētu iekasēt vairāk nekā algu, Latvijā laikam pat nepastāv [50 gadus atpakaļ Zviedrijā sociķu valdība vēlēšanās krita pēc tam, kad atklājās ka Astrīda Lindgrēna samaksājusi lielāku IIN nekā viņas gada ienākumi, vai kas tamlīdzīgs]. Kamēr pietiktu tikai tev saņemt mantojumā kādu lielāku īpašumu, lai tu būtu to spiests pārdot - pie noteikuma ja tev tas nebūtu bijis jādara jau lai pārrakstītu to īpašumu uz sevi.GatisGirdenis wrote: ↑30.08.2023, 17:29Starpcitu Emeš', kāpēc tu strādā? Tur tak arī zog no tevis ar IIN un Sociālo nodokli! Kā tu vari paciest šādu bezjēdzību, ja tik stipri iestājies pret NĪN?
-
Paga, ko? Kas tad tev skaitās "neķītrības", jāprasa? Bērnu radīšana - neķītrības? Ak tu neķītreli! Man gan liekas ka ir precīzi otrādi, "nodarbojas ar neķītrībām" nospiedošais vairākums, drāžas pa labi pa kreisi, "civillaulības" iet uz urrā, un no tā rodas izrietošas, visās malās redzamas problēmas - vientuļās mātes, aborti, kontracepcija utt. Visvairāk žēl sieviešu kas šitā iznieko savu mūžu - vīrietis sīko var uztaisīt arī 60 gados, bet sievietei pēc 30 jau labākie gadi aiz muguras, un pie kādiem 45 pa lielam viss ir beidzies. Par to kāda "labklājība" tiek kārtota, purnagrāmatas bildēs var redzēt - ceļojumi uz eksotiskām valstīm, krutas tačkas un tamlīdzīgi - nu jā, iepriekšējās paaudzes tādus vipendronus aizsniegt nevarēja, nācās vien domāt par nākotni, radot nākamo paaudzi, tā vietā lai taisītu pašiņus havaju salās vai pie lepna BMW stūres...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Tā vietā lai maksātu hipotēku un NĪN, maksā par istabas īri komunalkā. Ok, komunalka vai bībeļnieku kojas ganjau ir lētāk, bet idejiski Tava sieva šobrīd mauc "man nekas nepieder un esmu laimīgs" scenāriju pret ko Tu tik ļoti internetā cīnies.
P.S. Tev ganjau nav ne jausmas kā tajās bībeles kojās "nodarbojas ar neķītrībām".
P.S. Tev ganjau nav ne jausmas kā tajās bībeles kojās "nodarbojas ar neķītrībām".
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Jā, es maksāju papildus NĪN par papildus īpašumu. TAX THE RICH, RIGHT?msh wrote: ↑31.08.2023, 01:29" Kad beidzot pār tautu nāks apskaidrība, ka nodokļi ir valsts likumiskotais rekets! Ja tautu likumīgi neapzags, tā pati pašorganizēsies, pašnoteiksies, pati finansēs savas vajadzības, pati nodrošinās sevi ar nepieciešamiem pakalpojumiem, pati radīs sev nepieciešamās darba vietas, pati sakārtos savu dzīvi.".
Labs joks. Maksas medicīna un skola ir topā!
Last edited by GatisGirdenis on 31.08.2023, 06:45, edited 1 time in total.
-
- Zem i plakan
Manā datorā arī, nu un? Lieka izšķērdība par spīguļiem, pret kuriem tu tik spēcīgi iestājies.
Nav pilnīga taisnība, jo tika pieminēts atvieglojums
Varbūt taisnība, ja pelni minimalo un mantojumā iegūsti miljonu vērtu dzīvojamo ēku (tur mazāks procents nekā lauksaimniecības zemei).
Ja nevari atļauties īpašumu, vari mantojumam nepieteikties un atstāt to kādam turīgākam cilvēkam. Ja nevari atļauties ar mantojumu saistītos izdevumus, tad visticamāk nevari atļauties tā uzturēšanu, tāpēc, sūdīgi pasniegts, bet viss stīgā!
-
- Zem i plakan
-
- Zem i plakan
Iedomājos to skatu, kurā Emešs uzcērt sīkos un, dzīvojot pie vecmammas, māca tiem gaidīt, kad tā nosprāgs.
Slavē bērnus un neskatīties uz finansiālo situāciju, bet tā vietā, lai laicīgi pakārtotu tiem dzīvi, labāk iepūst golfā caur tolmeta turbīnu un uztaisīt velo, kam rats krīt nost pa 2k. Bet iespējams pirmo reizi ilgā laikā redzēja kaisli sievas sejā, kad dragreisists izvizināja ar savu guattro turbooo, tāpēc tā.
Bet jā, saprotu, tur nepārvaramais NĪN stāv pretī un atņem visu algu, par īpašumu, kuru viņš nevar atļauties!
Slavē bērnus un neskatīties uz finansiālo situāciju, bet tā vietā, lai laicīgi pakārtotu tiem dzīvi, labāk iepūst golfā caur tolmeta turbīnu un uztaisīt velo, kam rats krīt nost pa 2k. Bet iespējams pirmo reizi ilgā laikā redzēja kaisli sievas sejā, kad dragreisists izvizināja ar savu guattro turbooo, tāpēc tā.
Bet jā, saprotu, tur nepārvaramais NĪN stāv pretī un atņem visu algu, par īpašumu, kuru viņš nevar atļauties!
Last edited by GatisGirdenis on 31.08.2023, 06:52, edited 1 time in total.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
1) Arguments neiztur kritiku. Tā ir mūžsena problēma, un tas nav nekādā veidā saistīts ar iepriekš minētajiem argumentiem par ekonomisko situāciju un labklājību. Kontracepcija dažādos veidos ir bijusi jau vairāk kā simtgadi, kā arī tavas "vientuļās mātes" arī ir mūžsena problēma. Agrāk nebija internets un par to baigi nediskutēja, tāpēc arī šķiet ka tā ir tikai nesena problēma.msh wrote: ↑31.08.2023, 02:15Paga, ko? Kas tad tev skaitās "neķītrības", jāprasa? Bērnu radīšana - neķītrības? Ak tu neķītreli! Man gan liekas ka ir precīzi otrādi, "nodarbojas ar neķītrībām" nospiedošais vairākums, drāžas pa labi pa kreisi, "civillaulības" iet uz urrā, un no tā rodas izrietošas, visās malās redzamas problēmas - vientuļās mātes, aborti, kontracepcija utt. Visvairāk žēl sieviešu kas šitā iznieko savu mūžu - vīrietis sīko var uztaisīt arī 60 gados, bet sievietei pēc 30 jau labākie gadi aiz muguras, un pie kādiem 45 pa lielam viss ir beidzies. Par to kāda "labklājība" tiek kārtota, purnagrāmatas bildēs var redzēt - ceļojumi uz eksotiskām valstīm, krutas tačkas un tamlīdzīgi - nu jā, iepriekšējās paaudzes tādus vipendronus aizsniegt nevarēja, nācās vien domāt par nākotni, radot nākamo paaudzi, tā vietā lai taisītu pašiņus havaju salās vai pie lepna BMW stūres...
2) Ir cilvēki, kas vienkārši nevar izveidot ģimeni, un ir cilvēki kas vienkārši to nevēlas dažādu iemeslu dēļ. Un katrs to naudu tērē kā vēlas - cits pērk svaigus auto, cits izvēlās to tērēt (nu, vai ieguldīt) uzlabojot datoru, tu to dari pērkot visādus sūdus no šrotiem un pēctam savu intelektuālo kapacitāti iznieko viņus atdzīvinot. Katram savs.
Bet izskatās, ka tev rūgti skauž tas ka citi spēj atļauties īstenot savus sapņus/mērķus, bet tev vienkārši jāiztiek ar to kas ir - gaternieka alga + kaut kādi mistiskie mantojumi, uz kuriem būvēt savu laimi un pēctam atrunāties ar visādu skuiņu "ka man jau tā ir labi, piedrāst bagātos, ceļam komunismu".
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
Es reiz tikos ar meiteni kas dzīvoja pestīšanas armijas komunālajā dzīvokli. Vot tā bija slima kuce

-
Mūžsena problēma? Nomināli jā. BET, BET - vai esi pamanījis atšķirību šīs problēmas apjomos? Es neatceros, vai mēs jau nebijām tikuši līdz tam punktam kur puse bērnu dzimst vientuļajām mātēm? Ja ne puse, tad ceturtā daļa toč. Agrāk tāda lieta pastāvēja, bet stipri mazākā proporcijā. Par kontracepciju - var redzēt ka vēsturi nezini - es vairs neatceros, kas pirmie taisīja prežus no kaut kādām dzīvnieku zarnām, senie romieši vai vēl kaut kas senāks...fckns wrote: ↑31.08.2023, 06:501) Arguments neiztur kritiku. Tā ir mūžsena problēma, un tas nav nekādā veidā saistīts ar iepriekš minētajiem argumentiem par ekonomisko situāciju un labklājību. Kontracepcija dažādos veidos ir bijusi jau vairāk kā simtgadi, kā arī tavas "vientuļās mātes" arī ir mūžsena problēma. Agrāk nebija internets un par to baigi nediskutēja, tāpēc arī šķiet ka tā ir tikai nesena problēma.
2) Ir cilvēki, kas vienkārši nevar izveidot ģimeni, un ir cilvēki kas vienkārši to nevēlas dažādu iemeslu dēļ. Un katrs to naudu tērē kā vēlas - cits pērk svaigus auto, cits izvēlās to tērēt (nu, vai ieguldīt) uzlabojot datoru, tu to dari pērkot visādus sūdus no šrotiem un pēctam savu intelektuālo kapacitāti iznieko viņus atdzīvinot. Katram savs.
Bet izskatās, ka tev rūgti skauž tas ka citi spēj atļauties īstenot savus sapņus/mērķus, bet tev vienkārši jāiztiek ar to kas ir - gaternieka alga + kaut kādi mistiskie mantojumi, uz kuriem būvēt savu laimi un pēctam atrunāties ar visādu skuiņu "ka man jau tā ir labi, piedrāst bagātos, ceļam komunismu".
Par otro - problēma ir tā ka cilvēciņiem ir iegruzīta domāšana pilnīgi ačgārnā virzienā. Tas, protams, apzināti, ar masu mēdītājiem iepotējot ka "vajag baudīt dzīvi", nu un, protams, jaunāka tendence ka "ja tev ir bērni, tu iznīcini klimatu". Rezultāts tam ir redzams visā rietumu pasaulē - imigrantiem ir kur sabraukt tikai tāpēc ka pamatnācijas nodarbojas ar sviestu, nevis vairošanos, bet imigranti rodas tieši tāpēc ka viņu tautas gan vairojas. Šitā notrallina savus labākos gadus, un pēc tam bieži vien cenšas tikt pie kāda bērna. Un kas necenšas, tur man jautājums "ko tu darīsi vecumdienās?".
-
Kādus uzturēšanas izdevumus vajag, piemēram, zemei?GatisGirdenis wrote: ↑31.08.2023, 06:35Manā datorā arī, nu un? Lieka izšķērdība par spīguļiem, pret kuriem tu tik spēcīgi iestājies.
Nav pilnīga taisnība, jo tika pieminēts atvieglojums
Varbūt taisnība, ja pelni minimalo un mantojumā iegūsti miljonu vērtu dzīvojamo ēku (tur mazāks procents nekā lauksaimniecības zemei).
Ja nevari atļauties īpašumu, vari mantojumam nepieteikties un atstāt to kādam turīgākam cilvēkam. Ja nevari atļauties ar mantojumu saistītos izdevumus, tad visticamāk nevari atļauties tā uzturēšanu, tāpēc, sūdīgi pasniegts, bet viss stīgā!
Tev ir slima fantāzijaGatisGirdenis wrote: ↑31.08.2023, 06:44Iedomājos to skatu, kurā Emešs uzcērt sīkos un, dzīvojot pie vecmammas, māca tiem gaidīt, kad tā nosprāgs.
Atslēgas vārdi - omai un opim. Nevis mammai un tētim.GatisGirdenis wrote: ↑31.08.2023, 06:39Hujzin, omai un opim 90. bija katram savs Scirroco (viens pat GT).
-
- Zem i plakan
Traktorus kā minimums, lai kūla neveidotos.
Kāds cits iznākums? Ja uzšauj sīko, tad dzīvo ar viņiem pie omas, kuras nav žēl.
Jā, jo mamma ar tēti pacentās uzcirpt mani 18 gados. Tēvam joprojām principā nekā nepieder un varu tikai priecāties, ka esmu viņu apsteidzis