Tev piedāvās vairākus servisus, servisa izdarīto darbu var apstrīdēt. shady serviss ieliks visu lētāko, labs serviss var gadīties ka izdarīs kārtīgi.
[Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
Re: [Spams] VR6 smaguma centra izsvarošana ar suportiem
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Ja pareizi sapratu, tad naudu jau dod tikai 70% no tāmes, un vēl mīnus PVN. Lukturi jau es varu nomainīt, bet man tur būs arī jātaisno/jāmaina/jāpulē spārns, haube un bampers, tad man tāpat vajadzēs servisu.GatisGirdenis wrote: ↑18.07.2022, 11:43Cik dzirdēts - atkarīgs no apdrošinātāja.
Bet nu ticamākais ieliks TYC un aizmirsīs. Teorētiski, ja ieliek sliktāku, iespējams var apstrīdēt, jo viņiem it kā jādabū auto līdz tādam pašam stāvoklim, bet cik reālistiski tas ir, nezinu.
Var gadīties, ka prasīt naudu un iedot uzticamam čomam būs labāk.
Kad pildīju atlīdzības pieteikumu, tad Siguldā man tikai vienu servisu piedāvāja, to arī atzīmēju. Hvz labs vai slikts... Nu katrā ziņā, kad aizvedīs atrādīt, tad jāuzprasa. Jauna Hella jau būtu skaisti, bet nu diez vai apdrošinātāji būs sajūsmā maksāt 400€ par lukturi vecam C5
-
- VW: Gaiši brūns Golfs
- Has thanked: 223 times
- Been thanked: 46 times
Ķipa viņiem ir izvēle neielikt? Vajag taču mašīnu atgriezt stāvoklī, kādā viņa bija.
*neesmu eksperts, avāriju nav bijušu*
*neesmu eksperts, avāriju nav bijušu*
Nezinu cik viņi dod no tāmes! Man parasti mašīnas tika “norakstītas” tad viņi dod visu mašīnas tirgus vērtību ja atdod viņiem mašīnu, un ja mašīnu patur sev tad viņi norēķina kipa bundžas vērību! Otrajam golfam pirms 6 gadi 700 eur bija kopēja un 300 par bundžu! 400 eur samaksāja man es ieliku citu lukturi izspiedu bukti un braucu tālāk 
Mk4 pērn novērtēja uz 1800 eur un bundžu uz 200 laikam! Toreiz paņemam 1600 no apdrošinātājiem un savācam sev auto!
Mk4 pērn novērtēja uz 1800 eur un bundžu uz 200 laikam! Toreiz paņemam 1600 no apdrošinātājiem un savācam sev auto!
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Exactly, ne labāka, ne sliktāka. Izmaksu rēķina no jaunu detaļu cenas x nolietojuma koeficients.
-
- VW: Mk2 Jetta 1.6
- Has thanked: 363 times
- Been thanked: 236 times
- Attachments
-
- Screenshot_2022-07-18-18-16-54-54_4ec652ddc7d6be7cdf5bee4e0f286673.jpg (58.52 KiB) Viewed 891 times

-
Blec motors uzvarijas
vajadzēja rindā vēlāk pieteikties

-
Aizmirsu ka radiatora fena slēdzis nosprāga. Atradu vadu un aizlaidu pa īso. Mehanjik blec.

-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vai arī mūsu apskates noteikumi. Atcerēsimies ka trijnieks - tas ir arī grabažnieka vāks kas nefiksējas [bet tāpat stāv ciet], nestrādājoša rocene [bļac kā es apdraudu citus ja man nav rocene bet ir darba bremzes?!] vai nenozīmīga degvielas noplūde. Pēdējā sakarā - pagājušogad apskates rūķītis gribēdams man iedod pelnītu divnieku bet negribēdams iedot absurdu trijnieku, man iesvēra divnieku par "nenostiprinātu" degvielas filtru kurš bija labi nostiprināts bet mitrs...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
Rokasbremze, galu galā, ir arī emergency brake. Mašīnai, kam neturās ciet bagāžnieks, visdrīzākais, ka tāda varētu noderēt.msh wrote: ↑18.07.2022, 18:48Vai arī mūsu apskates noteikumi. Atcerēsimies ka trijnieks - tas ir arī grabažnieka vāks kas nefiksējas [bet tāpat stāv ciet], nestrādājoša rocene [bļac kā es apdraudu citus ja man nav rocene bet ir darba bremzes?!] vai nenozīmīga degvielas noplūde. Pēdējā sakarā - pagājušogad apskates rūķītis gribēdams man iedod pelnītu divnieku bet negribēdams iedot absurdu trijnieku, man iesvēra divnieku par "nenostiprinātu" degvielas filtru kurš bija labi nostiprināts bet mitrs...![]()
-
Sakritība vai nē, bet nekad neesmu dzirdējis sūdzības par apskati no cilvēkiem, kas uztur auto labā kārtībā 
-
Vakardien gadījās nopelnīties nelielu sodiņu. Pilotējot B3q dragmašīnu atpakaļ no izbrauciena pa Ērgļu šoseju nolūkā bik pastiept un ierakstīt LOG failu, un vienkārši bik pavizināties, izbraucot no Līčiem trešajā robā atvilku gandrīz līdz galam - līdz ierobežotājam nesanāca, mašīna bija priekšā - atmetos, bik sadzēsos, paskatos spogulī, kādu kilometru aizmugurē uz manu pusi diskotēka brauc...
Nu neko, varēja būt arī daudz sliktāk - piefiksētais ātrums 131 ārpus apdzīvotas vietas, un par labu uzvedību iedota puscenas opcija, 80 eiras - LOG fails rādīja atvilcienu līdz 7,5k, tā ka tur kādi 150 droši vien bija [brīdī kad tā mašīna raujas uz priekšu es neesmu spējīgs paskatīties spidometrā, bet kādu mirkli pēc atmešanās paskatoties ir normāli ieraudzīt bultiņu rādot vismaz 140...] , un tas varēja notikt arī kādā sūdīgākā vietā - teiksim, Rīgā, vai uz Ērgļu šosejas ceļu darbu zonā [kur svaigi uzlieta asfalta posms ir ideāls tādam atvilcienam
]
Vakara vilšanās - Liānai, kura tajā pasācienā piedalījās sēžot uz pakaļas ķebļa, ciktāl ir runa par braukšanu mašīnā kas brauc pa ceļu, vai nu nervu nav, vai arī tie ir no dzelzs - man sēžot pie stūres to 3-4 sekunžu laikā ko tā mašīna trešajā ieskrienas no 70 līdz 140 sirds pa muti sāk kāpt ārā, a viņai pēc pirmā pabrauciena pa Rīgu ar pusduci atvilcienu paprasot "kā ir?" atbilde bija "pirmajā reizē bik sabijos bet tā ir normāli", sēdēja klusi savā vietā, bez neviena pīkstiena, un atbraucot atpakaļ uz Rīgu bija teksts "es domāju ka izbraucot no Rīgas visu laiku tā būs..." ...
Ja sanāks, vajadzēs provēt viņu piektajā augustā aizvest uz W-pili, tur būs dragreisa treniņš, lai viņu tur pavizina pa lidlauku... 
Vakara vilšanās - Liānai, kura tajā pasācienā piedalījās sēžot uz pakaļas ķebļa, ciktāl ir runa par braukšanu mašīnā kas brauc pa ceļu, vai nu nervu nav, vai arī tie ir no dzelzs - man sēžot pie stūres to 3-4 sekunžu laikā ko tā mašīna trešajā ieskrienas no 70 līdz 140 sirds pa muti sāk kāpt ārā, a viņai pēc pirmā pabrauciena pa Rīgu ar pusduci atvilcienu paprasot "kā ir?" atbilde bija "pirmajā reizē bik sabijos bet tā ir normāli", sēdēja klusi savā vietā, bez neviena pīkstiena, un atbraucot atpakaļ uz Rīgu bija teksts "es domāju ka izbraucot no Rīgas visu laiku tā būs..." ...
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Pie mums TA vēl ir salīdzinoši normāls relax.
-
Sakritība vai nē, bet pie mums ir modē princips "ne mana cūka, ne mana druva" - nezinu vai Gruzijā tāds arī ir modē, ja nē, tad tev tas ir no mūsējajiem lieliski pielipis. Par apskati es arī nevaru sūdzēties - bet tikai tāpēc ka es to eju Grobiņā, un tur apskates rūķīši ir ar noslieci debīlās tehniskās prasības interpretēt pielietojot veselo saprātu. Kas, piemēram, nozīmē to ka ar labi strādājošām bremzēm diez vai kāds iekrāmēs divnieku ja diskus ņems nevienmērīgi. Vai kaut vai to pašu piemēru ar to degvielas filtru. Un tā kā to saka cilvēks kurš apskati iet dižās pilsētas Mazohistu ielas apskates konveijerā, tad šī frāze pareizi jātulko kā "nekad neesmu dzirdējis no cilvēkiem kas brauc ar V8 benzīnniekiem un uz apskati maina visu kas apakšā sūdzības par apskati"