Vēl viens... Mans piemineklis ir AUDI 90 QUATTRO - jā, tieši tā ir arī rakstīts tehniskajā pasē, 90 QUATTRO - es te runāju par savu pirmo mašīnu, šito

Kura beidza savu mūžu šitā...

Piemineklī naudas ir aizgājis jūtami vairak, lai arī nezinu cik.
Vēl viens... Mans piemineklis ir AUDI 90 QUATTRO - jā, tieši tā ir arī rakstīts tehniskajā pasē, 90 QUATTRO - es te runāju par savu pirmo mašīnu, šito

... kurš jau ir nogājis pāri par 60 štukām, vienu reizi noceļot vārstu vāku, jo man sagribējās viņā sabāzt jaunus kompensatorus [sākumā tas netika izdarīts]. Par 40 eirām nesmīdini - tavā laimes krekliņos dzimušo šrotinieku klubiņā varbūt tāda ir pierastā proudžektu motoru cena, bet man tajā ciparā diemžēl ietilpa motors ar visu apkari - pieņemot ka apakša ir metama [realitātē kloķene ir skaista], lai tev veicas nopirkt visu parējo par 40 eirām...
Paga tad Tavs sapņu auto ar lieliem burtiem kvatroo jau ir karotēs! Un ir sapnis par vienriteni cuku burbuļi vai ka viņu sauc kurš ir sliktāks par golfu?
Sajutos labāk uzzinot ka norāvi banu manis dēļVidutājs wrote: ↑18.04.2022, 18:38Es te esmu jauniņais,, bet jau kādu laiku, pētu notiekošo.
Šeit dīvaina situācija. Viens jūzeris uzraksta PN. Otrs jūzeris prasa, ko tas nozīmē ?. Trešais jūzeris iztulko, ko tas nozimē, un par to saņem banu, jo kāds pajolis nepareizi saprata, un padomāja, ka trešais jūzeris savā vārdā to raksta. Un kadam pat bija paticis tulkojums, un novērtējis to ar " laiku".
Vēl jo vairāk, aklie nepamanīja, ka tulkojums bija korekti uzrakstīts cenzūrā.
Tāda lūk šeit, putleriska, blokāde vārda brīvībai.
sasodīts otrādi...
Ja tas ir tāds pats kā uz griestiem, tad man vislabāk strādāja metāla trauku švamme ar ko noņemt lielumu

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests