Gan, gan. Vairāk patika bezrokturis.
SPAMS S2022E2
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: SPAMS S2022E2
128 var atšķirt 192 man jau rodas grūtības. Jāzin kur klausīties, bet pie gatera fona trokšņa drošvien pat 64kbps var mizāt iekšā uz nebēdu
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Lieto gūgli, detaļas kods 3A1862531 . Es te pie kolēģa apskrūvēju B4 AFN atliekas, tajā tāds radās - lai arī sadalījies reizinātājos bet vesels; iepatikās. Vispār forši laiki pienākuši, var visādas B4 pastētes bez maksas apskrūvēt - vakar nejauši sanāca bik aplasīt agrīnu B4 1Z - jau noārdītu priekš vešanas uz tolmetu, kas rezultējās tajā kas pievācu pedāļu grupu; ja jau reiz TDI pedāļu grupa pilnā komplektācijā = lūžņi, tad lai stāv uz mana plaukta...
Pie tā kā uzvedas jatūra zilzobis maģim nevajadzētu būt atbildīgam. Ja pareizi minos tad atskaņojot kaut ko no datu nesēja, viss bija pareizi. Kamēr no zilajiem zobiem - "uz priekšu" strādā kā "atskaņot/nopauzēt", "uz atpakaļ" "pārslēdz" dziesmas vizuāli, tb maģa ekrānā dziesmas numurs nomainās bet faktiski nekas nepārslēdzas - spaidot ripuli uz iekšu kas ar diskmašīnu būtu "atskaņot/nopauzēt" nedod neko...
Zilzobim pamanīts vēl viens gļuks - pie izslēgta maģa šis joprojām meklē telefonu...
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Ok bildi redzu, kur Tu viņu golfā ieliki?msh wrote: ↑17.04.2022, 01:17Lieto gūgli, detaļas kods 3A1862531 . Es te pie kolēģa apskrūvēju B4 AFN atliekas, tajā tāds radās - lai arī sadalījies reizinātājos bet vesels; iepatikās. Vispār forši laiki pienākuši, var visādas B4 pastētes bez maksas apskrūvēt - vakar nejauši sanāca bik aplasīt agrīnu B4 1Z - jau noārdītu priekš vešanas uz tolmetu, kas rezultējās tajā kas pievācu pedāļu grupu; ja jau reiz TDI pedāļu grupa pilnā komplektācijā = lūžņi, tad lai stāv uz mana plaukta...![]()
Pie tā kā uzvedas jatūra zilzobis maģim nevajadzētu būt atbildīgam. Ja pareizi minos tad atskaņojot kaut ko no datu nesēja, viss bija pareizi. Kamēr no zilajiem zobiem - "uz priekšu" strādā kā "atskaņot/nopauzēt", "uz atpakaļ" "pārslēdz" dziesmas vizuāli, tb maģa ekrānā dziesmas numurs nomainās bet faktiski nekas nepārslēdzas - spaidot ripuli uz iekšu kas ar diskmašīnu būtu "atskaņot/nopauzēt" nedod neko...
Zilzobim pamanīts vēl viens gļuks - pie izslēgta maģa šis joprojām meklē telefonu...![]()
Bet Tev maģim ir datu nesēja oem ieeja!?
Nomaini yatouram strāvas avotu lai izslēdzas pie izslēgta maģa
-
Turpat kur passātā, pie viduskonsoles labā sāna bik uz priekšu no ātrumkloķa. Golfa viduskonsole vienīgi prasīja izfrēzēt divus caurumus siltā gaisa pūšanas konstrukcijās lai būtu kur iestumt ausis kurās skrūvējas skrūves iekšā - pats tas pasāciens man nav problēma jo viduskonsole man silto gaisu vairs nepūš, to dara B3 pastētes trubas. Lai to turekli ieliktu kaut kur citur, viņu nāktos pārtaisīt - viņam augšā ir nevienāda kante, domāta lai tas pieskrūvētos pie viduskonsoles vietā kura ir nevis taisna bet ar līkumu, un kura attiecīgi diktē kurā viduskonsoles vietā viņu var pieskrūvēt neatstājot šķirbu.
Kāda vēl datu nesēja ieeja, maģis ir Gamma 4...
Par nepieciešamību pievienot jatūru kaut kā ne tā es prātoju jau kādu laiciņu atpakaļ, kad izrādījās ka tā ceturtā gamma, ja izslēdz maģi kad tas ir CD režīmā, neizslēdz jatūru - bet man bija slinkums kaut ko darīt un tā es pieradu pirms maģa izslēgšanas pārslēgt uz radio. Bet šeit tātad jau prasās aizvietot jatūra pastāvīgo barošanu ar aizdedzi vai X kontaktu...
-
Es gaidu, kad iekickos "post-nut clarity" un būs lielā depresija par to, cik taukšķi ir iegrūzti tajā golfā. Speaking from experience, of course.
Es tak nez kas Tev salonāmsh wrote: ↑17.04.2022, 10:35Turpat kur passātā, pie viduskonsoles labā sāna bik uz priekšu no ātrumkloķa. Golfa viduskonsole vienīgi prasīja izfrēzēt divus caurumus siltā gaisa pūšanas konstrukcijās lai būtu kur iestumt ausis kurās skrūvējas skrūves iekšā - pats tas pasāciens man nav problēma jo viduskonsole man silto gaisu vairs nepūš, to dara B3 pastētes trubas. Lai to turekli ieliktu kaut kur citur, viņu nāktos pārtaisīt - viņam augšā ir nevienāda kante, domāta lai tas pieskrūvētos pie viduskonsoles vietā kura ir nevis taisna bet ar līkumu, un kura attiecīgi diktē kurā viduskonsoles vietā viņu var pieskrūvēt neatstājot šķirbu.
Kāda vēl datu nesēja ieeja, maģis ir Gamma 4...![]()
Par nepieciešamību pievienot jatūru kaut kā ne tā es prātoju jau kādu laiciņu atpakaļ, kad izrādījās ka tā ceturtā gamma, ja izslēdz maģi kad tas ir CD režīmā, neizslēdz jatūru - bet man bija slinkums kaut ko darīt un tā es pieradu pirms maģa izslēgšanas pārslēgt uz radio. Bet šeit tātad jau prasās aizvietot jatūra pastāvīgo barošanu ar aizdedzi vai X kontaktu...![]()
-
Jebal...
Jā, vadītājs ir tas kurš uzņemas atbildību - bet mūsējie pizdiki ievelk mūsu valsti visādos sūdos jo viņiem vienkārši poksuj. Ar leišiem līdzīgi, tik tur liekas ka ir nevis poksuj , bet gan mērkaķi spēlējas ar granātām.
-
Jā. es sākumā domāju ka aftermarkets, līdz ieraudzīju uz tā B4 pastētes detaļas kodu...
-
Atkal naivums izlīda
Bet es tevi saprotu. Man tas moments reiz bija - kad es sarēķināju cik man izmaksāja mans A80. Tam risinājums ir elementārs - turpināt lietot mašīnu un par to nedomāt, jo par tādām lietām gribas domāt tad, ja nav rezultāta. Par kādu pieredzi tu runā, nezinu, jo tu tam savam A4 neesi darījis gandrīz neko - man savulaik mans A80 nostajās pie 1700 latiem, kur pati mašīna tika rēķināta uz kādiem 300, un beigās tā mašīna tika izārdīta.
P.N. Golfa izdevumus es pat nemaz īsti nevaru izrēķināt...
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
500€ motorā kas joprojām grab un joprojām ir 40€ vērts 
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
Pa to naudu tak varēja uztaisīt mint mašīnu, ka Tev sanāca piemineklis?msh wrote: ↑18.04.2022, 03:18Atkal naivums izlīda![]()
Bet es tevi saprotu. Man tas moments reiz bija - kad es sarēķināju cik man izmaksāja mans A80. Tam risinājums ir elementārs - turpināt lietot mašīnu un par to nedomāt, jo par tādām lietām gribas domāt tad, ja nav rezultāta. Par kādu pieredzi tu runā, nezinu, jo tu tam savam A4 neesi darījis gandrīz neko - man savulaik mans A80 nostajās pie 1700 latiem, kur pati mašīna tika rēķināta uz kādiem 300, un beigās tā mašīna tika izārdīta.
P.N. Golfa izdevumus es pat nemaz īsti nevaru izrēķināt...![]()
-
1) Varbūt arī nēesmu neko darījis, taču esmu ar viņu braucis ikdienā jau 3 gadus bez pārtraukumiem (izņemot šaizi ar karteri). Tev, kā parasti, ir kaut kāda pišļa ar to golfu, kaut kas ir jāskrūve un kaut kas jādara un beigās tiek simulēta produktīva ekspluatācija. Ikdienas autiņam tas nav jādara.msh wrote: ↑18.04.2022, 03:18Atkal naivums izlīda![]()
P.N. Golfa izdevumus es pat nemaz īsti nevaru izrēķināt...![]()
2) Tava pieredze ar A80 ir konkrēts LLP. Kāpēc nevelti laiku un naudu, lai paceltu to auto un brauktu? Tas varētu būt 3x komfortablāks auto par golfu.
-
1) Šis ir labsfckns wrote: ↑18.04.2022, 11:461) Varbūt arī nēesmu neko darījis, taču esmu ar viņu braucis ikdienā jau 3 gadus bez pārtraukumiem (izņemot šaizi ar karteri). Tev, kā parasti, ir kaut kāda pišļa ar to golfu, kaut kas ir jāskrūve un kaut kas jādara un beigās tiek simulēta produktīva ekspluatācija. Ikdienas autiņam tas nav jādara.
2) Tava pieredze ar A80 ir konkrēts LLP. Kāpēc nevelti laiku un naudu, lai paceltu to auto un brauktu? Tas varētu būt 3x komfortablāks auto par golfu.
2) Ļoti nepārsteidzošā kārtā tu jauc divas dažādas mašīnas...
Last edited by msh on 18.04.2022, 13:54, edited 1 time in total.