[SPAMS] Kā rīkoties tālāk?
-
- VW: Vw golf mk2 gti 16v
- Has thanked: 39 times
- Been thanked: 30 times
Re: [SPAMS] Kā rīkoties tālāk?
Kr4 es ar demagoģiju nestrīdēšos.
Arhaisks modems nav arguments sūdzēties, ka jaunāks Windows atstāj vaļā portus.

Lūdzu, pat Google neredz mana datora IP.
Jebkurā gadījumā tas pat nav mehānisms, caur kuru tavā datorā nokļūst malware.
Un, runa bija par to, ka uzspiežot Home network, tavs dators kļūstot redzams ārpus iekšējā tīkla... Ja tavs modems tiešām ir tik arhaisks, ka darbojas tīkla kartes režīmā, tad tur nav nekāda iekšējā tīkla.
Tev nav taisnība un es palieku pie sava
-
OK, par oem merša daļām tas mani mazliet izbrīna, jo tehniski tām vajadzētu būt daļām, kas konveijerā kombinējas kopā virsbūvē. Vai arī msh ir taisnība un brāķi nonāk rez. daļu tirgū.
Nu te tu arī atzini savu problēmu, - tavi dzelži nespēj nodrošināt pat OS darbību.msh wrote: ↑16.02.2022, 12:22Nē, tikai tām, kurās man nākas izdarīt kaut kādu izvēli.
Win7 no winxp priekš tupa gala lietotāja neatšķiras nemaz. Tas kas tur atšķiras - tur kur jāsāk darboties ar sistēmas pārvaldību, tur pārliecināmies ka tu tiec uzskatīts par idiotu - tev jāapstiprina ka tu vēlies darīt to, ko tu vēlies, un tamlīdzīgi. Bet sūds arī par to - galvenā problēma ir tā ka katrs nākamais windblouzs paliek arvien resnāks un rijīgāks - kas nozīmē ka vai nu man jāmaina dzelži lai saglabātu esošo līmeni, vai jāatgriežas pagātnē... Par win10 nerunāsim - operētājsistēma ar iebūvētu trojāni ir man principiāli nepieņemami - jā, es zinu ka mazohisti cīnās ar sekām raujot zobus caur tūpli, un šajā gadījumā - sava datora trojāņu darbību ierobežo nogriežot rūterī kaut kādus portus - nu tas ir pilnīgs čau...
Par telefonu - no ceturtā androīda pārejot uz desmito diemžēl neko īpaši ērtāku neatradu - vienīgas pāris ērtības ir dēļ tā ka no pilnīga lētuča pārgāju uz vidusmēra telefonu - un tā nu šo var izmantot par lukturīti, jo šim ir papildus poga un gaismas diode, divas lietas kuras vecajam telefonam nebija. Funkciju pilda to pašu, tikai, nu jā - dzelzis ir jaudīgāks un tātad rijigāks, un 10. androīds attiecīgi ir arī uzblīdis - un tā nu mana telefona ražotājs, lai novērstu to ka aķis, kurš ir vismaz tikpat ietilpīgs kā vecajam, netiktu fiksi izrīts dēļ tā ka rijīgā OS spēj iegriezt rijīgu procesoru, ir nokonfigurējis operētājsistēmu lai tā cītīgi kautu nost fonā esošās programmas. Redzi uzlabojumu? Es nē. Ā, un zvanīšanas programma, pieņemot ka tā ir androīds, envis unihertz, arī ir nedaudz tizlāka palikusi...
Tas tā pat kā agrāk ar EDGE pārklājumu varēja sērfot internetā un tagad ar nestabilu 4G ir par īsu.
Lietas mainās. Kāpēc tu esi tik ļoti pret pārmaiņām? Varētu saprast ja tev rūpētu vide un tu nevēlies to piesārņot ar savu veco videokarti? bet te kaut kas cits ir saknē!
Ar telefonu tas pats, tas dzelzis ir par īsu tavām vēlmēm. Jā stulbi, bet nu sūdi gadās! Nopērc ābolu tas vismaz ir maksimāli optimizēts, lai darbotos savā pasaulē
šitas screenshot uzsit atmiņas, kad bērnībā gāju uz bibliotēku lai ieietu draugiem.lv
tik sen nebiju redzējis xp
atceros kaa atnākot no skolas iebootojaas windows xp, ieslēdzu gta3 un vienīgais cheats, ko zināju bija gunsgunsguns
Telefonu galvenokārt mainiju dēļ kameras, jo nu labākā kamera ir tā kura tev ir līdzi, un telefons bieži vien ir līdzi.
Tagad paskatoties uz vecajām telefona bildēm nedaudz bēdīgi apzināties ka tā kvalitāte varēja būt daudz labāka.
un papildus labākai kamerai tiec pie vēl čupas ērtām fīčām un trubas kas nebremzē!
Bet jā ar siemens c65 arī varēja uzņemt foto un video kā arī piezvanīt! Funkcijas tās pašas, sooo vecais protams labāks
Tagad paskatoties uz vecajām telefona bildēm nedaudz bēdīgi apzināties ka tā kvalitāte varēja būt daudz labāka.
un papildus labākai kamerai tiec pie vēl čupas ērtām fīčām un trubas kas nebremzē!
Bet jā ar siemens c65 arī varēja uzņemt foto un video kā arī piezvanīt! Funkcijas tās pašas, sooo vecais protams labāks
-
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Nākamreiz nospied alt+prntscrn
Meklēju fonā kaut ko būtisku, bet neatradu