mikimiki wrote: ↑15.02.2022, 09:58
MSH
tev ir viedoklis par visām tēmām?
redz es kā parasts mirstīgais, arī biju pret OS maiņām. Ne jau tur drošība vai kas, vnk pierasts pie XP dizaina un shit. Tad xp sāka mirt un biju spiests uz win7 pāriet, atceros ka čīkstēju cik tur viss slikti! slikti - izkārtots citādāk kā agrāk. Un tad jau paradījas win10 kas principē ne ar ko neatšķiras.
ir pierasts pie tā visa, tas viss strāda - nav problēmas ar kaut kādām savienojamībām un shit! Vnk lieto datoru ar programmatūru un neuztraucos par tevis piesauktajam lietām.
Par vīrusiem vispār neesmu domājis jau ļoti daudz gadus!
līdziga situācija uz telefona, bija pierasts pie vienas versijas un negribeju ņemt nākamo, bet nu tad upgreidoju softu un fak izradas ka ir ertāks un labāks, hmm dīvaini
laikam ejot uz prieksu lietas mainījušās uz ko labāku, - pa visam neizprotami
Nē, tikai tām, kurās man nākas izdarīt kaut kādu izvēli.
Win7 no winxp priekš tupa gala lietotāja neatšķiras nemaz. Tas kas tur atšķiras - tur kur jāsāk darboties ar sistēmas pārvaldību, tur pārliecināmies ka tu tiec uzskatīts par idiotu - tev jāapstiprina ka tu vēlies darīt to, ko tu vēlies, un tamlīdzīgi. Bet sūds arī par to - galvenā problēma ir tā ka katrs nākamais windblouzs paliek arvien resnāks un rijīgāks - kas nozīmē ka vai nu man jāmaina dzelži lai saglabātu esošo līmeni, vai jāatgriežas pagātnē... Par win10 nerunāsim - operētājsistēma ar iebūvētu trojāni ir man principiāli nepieņemami - jā, es zinu ka mazohisti cīnās ar sekām raujot zobus caur tūpli, un šajā gadījumā - sava datora trojāņu darbību ierobežo nogriežot rūterī kaut kādus portus - nu tas ir pilnīgs čau...
Par telefonu - no ceturtā androīda pārejot uz desmito diemžēl neko īpaši ērtāku neatradu - vienīgas pāris ērtības ir dēļ tā ka no pilnīga lētuča pārgāju uz vidusmēra telefonu - un tā nu šo var izmantot par lukturīti, jo šim ir papildus poga un gaismas diode, divas lietas kuras vecajam telefonam nebija. Funkciju pilda to pašu, tikai, nu jā - dzelzis ir jaudīgāks un tātad rijigāks, un 10. androīds attiecīgi ir arī uzblīdis - un tā nu mana telefona ražotājs, lai novērstu to ka aķis, kurš ir vismaz tikpat ietilpīgs kā vecajam, netiktu fiksi izrīts dēļ tā ka rijīgā OS spēj iegriezt rijīgu procesoru, ir nokonfigurējis operētājsistēmu lai tā cītīgi kautu nost fonā esošās programmas. Redzi uzlabojumu? Es nē. Ā, un zvanīšanas programma, pieņemot ka tā ir androīds, envis unihertz, arī ir nedaudz tizlāka palikusi...