IMAGin wrote: ↑31.07.2020, 00:59
Bet nu neko, braucam talak...

Galvenais, ka neparādās vēlme vienkārši nopirkt jaudīgāku auto.
IMAGin wrote: ↑31.07.2020, 00:59
Tie turbo benzin auto kk es personigi zinu, nwviens vairak par 5-10k gada nenobrsuc... nez kadel
Pretty sure ka es neskaitos, bet mans maxed out stock benzēna turboviks nobrauc biš zem 30k gadā. Problēmas tik cik mainīt eļļu un pēc 50k zobsiskna izskatījās kā būtu 100k nobraukta.

Plus tagad laikam turbīnai wastegate ļengans sācis palikt, hz, tupa sācis pūst mazāk kādu laiku atpakaļ, nav vēlmes tur neko taisīt, ja to turbīnu tāpat skrūvēšu nost, ļoti cerams, ka šogad.
Man ir arī 66kw mk4 smerdelis, kas svinīgi tērē 50€ uz 1k km, bet nu fak, man, ja draudzene nebrauc, viņš stāv pie mājas, jo man čot sāk riebties golfi ja ar viņu ir vairāk jāpabrauc. Pēdējā pusgada laikā 1.8t ir nobraucis vairāk kilometrus kā smerdelis, lai arī aizbraukt pie senčiem uz pāķiem garie gabali parasti tiek braukti pa lēto ar smerdeli. Vienīgais smerdeļa labums ir ejošs kondicionieris, man sarkanajam no kondicioniera ir palicis ventilators un podziņa salonā.

"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."