mk4 AGU 1.8t zūd jauda.
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: mk4 AGU 1.8t zūd jauda.
Kā ir jāraksta lai varētu salasīt - boldā, ar lielajiem burtiem, lielākā izmērā, visiem trīs kopā?
Noņem to savu vārstu, papūt ar muti. Ja ir ciet - ar pievienotu vakuumu, bet nepievienotām gaisa trubām, piešķil motoru - gaisa trubas vēlams aizbāzt, lai vadības bloks neatraujas ķļūdu par līku gaisa masas lielumu - un papūt vēlreiz - ja vārsts nu ir vaļā, tad viss ir labi. Ja nav - var vēl pagāzēt un papūst brīdī, kad tiek aizvērta ciet drosele - iz pieredzes ar vemsi, atmešanās brīdī vidējos apgriezienos motors spēj sapumpēt pāris reizes lielāku retinājumu nekā ir brīvgaitā, ja nu vārsts tādam spiedienam noregulēts.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Neiedziļinoties citos avotos, @ wiki rakstīts ka tur ir 210 N⋅m (155 lbf⋅ft) at 2,200–4,200 rpm, no kā izriet ka pūtiena apogeja ir pie tiem 2,2k - protams, ja ierakstītu ieplūdes spiedienu pret apgriezieniem kaut kā [jo šim motoram laikam MAPs nav, tā ka ar VCDS nespīd
] ,tad spiediens pret apgriezieniem izskatītos kā kāpjoša taisne, pirmajai miroņa dvašai notiekot dažus simtus apgriezienu zemāk.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Vot ar to pirmo mironja dvashu man tieshi ir gluks , un joks tads ka lidz shim neesmu atradis nekur nekadu informaciju, video kur butu kautkas lidzigs , vcds , delfi diagnostika ar neko nerada
ikdienas lietoshanai jau netrauce , bet viekarshi kaitina 
MK4 1.8T
-
- VW: Ar pliku dibenu pa slapju zāli
- Has thanked: 219 times
- Been thanked: 251 times
Ar stock turbīnu pēc dačika spiediens plusā parādās jau zem 1.5k rpm.
"Not daily driving your project car is like not f***ing your girlfriend to save her for the next guy."
-
Ok , situacija tada 2, 3 atrums tad to gluku jut vislabak , tatad kad uznem atrumu pie 2k/rpm rodas vilkme , tad apmeram 2,2-2,4 paradas gluks lidz apmeram 2,8-3,0rpm , vilkme atslabst un izputeja ir skanja , ka lai to pasaka , taka klusinataja butu tuksas alus bundzas iebertas vai vienkarsi uz to bridi izputeja paradas caurums
savadak sakot tu brauc 2,2rp,-2,8rpm grrrrrrrr un pec 3k,rpm itka aiziet , talak parasti negazeju jo nav vajadzibas . man ir vcds un delfi diagnostikas nekadas problemas saistiba ar dzineju neredz 
MK4 1.8T
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Nu tai vadībai (motronic 3.8 ) nav ne map sensora, ne adekvātu diagnostikas/logošanas opciju, kas mazliet sarežģī pasākumu. Sen vairs neatceros ka uzvedas standarta 1.8t, bet lielos vilcienos ir tā, ka atkarībā no situācijas ap 2.5k rpm ir moments, kad sāk strādāt vārsts, ko tautā sauc par n75, tb, tiek sasniegts spiediens, kad veistgeita sēnes atspere vairs nespēj noturēt ciet wg vārstu (~0.35bar) un n75 padod turbīnas spiedienu uz veistgeita sēni lai spiestu vinu ciet un sasniegtu tos 0.5 bārus. Attiecīgi situācijas apraksts man liek domāt par lēnu viestgeita darbību vai problēmu tajā rajonā in general - n75, caura sēne, caurums trubās, atspriegojies wg vārsts. Lai nebūtu forumu/facebook 1.8t grupu stila remonts nomainot pilnīgi visu, izņemot sprīdi cauras trubas, labi būtu pievienot manometru un paskatīties kas vispār notiek ar spiedienu. Ja wg sēni pievieno pataisno turbīnas aukstajam galam,tad viņam vajadzētu sapūst tos savus ~0.35bar, ņihuja neiet, bet darīt to stabili bez anomālijām. 2. un 3. pārnesums ir visdinamiskākie, tapēc problēma tur ir visizteiktākā. Tā vadība vel ir diezgan tupa, tapēc arī kļūdu nav, jo vel nav pilnīgā pakaļā 
-
Ok mekleshu manometru lai var apskatities kas notiek ar spiedienu .
Sveces un spoles nebus pie vainas tur viss ir svaigs .
Sveces un spoles nebus pie vainas tur viss ir svaigs .
MK4 1.8T
-
Hallo , tikko sanaca pavizinaties un visi gluki ir pazudushi nekadas mini gjorgas un nekadu lieku skanju
un vieniga starpiba visa shaja ka tagat no rita ir vesaks
redzes kas bus pecpusdiena .
MK4 1.8T