Tāds kuram 6 caurumi blokā
Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Re: Jaungada spams [msh nenodiršanas challenge]
t
Last edited by fokume on 03.02.2020, 22:26, edited 1 time in total.
man riebj dīzeļi. Pietiek jau ka iekš t4 ir viens. tas, lai tur paliek un nevienu citu. Uzsūtīju šodien jaunu oem seperatoru kartera ventilācijai 
Man ar 1z nesagaja! Kompensatori aukstam motoram ja iegriez virs 3k tad atsakās! Dūmu mākonis un dreb kā nelabais! Noslāpē, sķil un brauc tālāk! Vienreiz gan negribēja pat lekt pēc tā joka! Nācās pagaidīt kādu bridi!
Sitas saucas izdomā drošības pēc pārlasīt motoru! Pirms tam bija labi bet nebija uzticības tai kastei! Tagad ir problēmas bet vismaz uzticos ka neizjuks!
Ja auto nebūtu paredzēts dzīt aiz Latvijas robežām tad nebūtu līdis iekšā tai dzinēja!
Bet tā kā ar smadzenēm nedraudzējos tad visu pārjaucu, jaunas blives utt, galva parlasita jauni kompensatori, jaunas šāles! Gredzenus gan vienīgi nolēmu nemainit! Bet laikam jau ka vajadzēja!
Aukstu pie darbinot pāris sekundes padūmo!
Vaļsirdīga atzīšanās mans golfs sanāca diezgan DDM, tāpēc arī nav topics! Grīdu sūdigi apstradaju, akmeņi pa stūriem nosituši pārklājumu! Salonu vēl joprojām slinki meklejot neesmu saprātīgu atradis! Prasās labākas durvis, sparnus, gumijas ap durvim un vēl pāris sīkumus!
Bet vismaz vālēju apkārt bēdu nezinādams! Tā nekas ka no rītiem izsit dūmu un kamēr nav iesilis labāk negriezt virs 3 k!
Bet vismaz vālēju apkārt bēdu nezinādams! Tā nekas ka no rītiem izsit dūmu un kamēr nav iesilis labāk negriezt virs 3 k!
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Tā jau saka ka pirmie kucēni jāslīcinamikimiki wrote: ↑03.02.2020, 22:47Vaļsirdīga atzīšanās mans golfs sanāca diezgan DDM, tāpēc arī nav topics! Grīdu sūdigi apstradaju, akmeņi pa stūriem nosituši pārklājumu! Salonu vēl joprojām slinki meklejot neesmu saprātīgu atradis! Prasās labākas durvis, sparnus, gumijas ap durvim un vēl pāris sīkumus!
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Nūūū... Nebūs...GatisGirdenis wrote: ↑03.02.2020, 18:19Novelc divus striķus paralēli un abās pusēs vienādos attālumos un augstumos pret rumbām gan priekšā, gan aizmugurē. Lūdzu, regulācija riteņiem pret mašīnu. Mēri plakanāko vietu diskam priekšpusē un aizmugurē. Nezinu gan jāmeklē, noteikti priekšpuses pa kādu milimetru uz iekšu
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- Zem i plakan
Nu ja jau aizmugures tilts nav precīzi pa vidu, tad pret mašīnu neko tāpat nenoregulēsi. Lāzerstends jau arī regulē abas asis savā starpā, nevis pret "bundžu".
Gan jau standartā aizmugurē nekāds savērsums nav, tāpēc novelkot divus striķus paralēli varēsi pateikt vai kaut kas ir šķībs vai nē, mērot attālumus līdz diskiem priekšā/pakaļā
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Džetu negribi? Stāv man pie sētas ar sūnām apaugusi typ19 džeta plikākajā komplektācijā [1.6 karbulis ar piecinieci un vairāk nekā], pakaļas arkās sliekšņu gali nopuvuši, vēl kaut kādi daži caurumi kaut kur ir, un rūsa kā tāda - vēl pie sliktajām lietām pieder pāris gadu ceļa nodoklis - pa latviju tā mašīna 17 vai cik tur gadu laikā nobraukusi, ja nemaldos, 30k, ar pusautomātu tur izpausties noteikti varētu daudz, bet tā noteikti būtu pirmā reize...mikinsh wrote: ↑03.02.2020, 20:10es gribu līdz 1000eur paņemt kaut ko. Saprotu, ka būs jāmetina un būs jādara, bet nu cmoon, es tādus šrotus neņemtu arī pa 50eur. Nu sorry, bet nav jēga. Labāk kaut cauru, bet kur nav kāds lipinājis caur pakaļu. Kā vispār skati tādi iziet.
Nu to golfu reāli pa 100 eur varētu kāds ubags paņemt tikai tāpēc, ka nav ar ko braukt un ir skate.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
Paga tev ir vēl viens srots? Ko spams ir palaidis garām?
-
- Zem i plakan
Šis ir īsts šrots. Pa diviem ar pus bez domkrata uz klučiem uzlikām (divi cēla, viens iestūma kluci zem sliekšņa)
Last edited by GatisGirdenis on 04.02.2020, 00:35, edited 1 time in total.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Ja jau uz sliekšņiem turās, tad nav tik traki, seatam izģērbās slieksnis kad atbalstīju