GatisGirdenis wrote: ↑25.01.2020, 18:34
Kā sajutu, ka nestrādāju pēc sava standarta, bet gan tā ko man borē no "augšas", aizpisu naxuj.

GatisGirdenis wrote: ↑25.01.2020, 18:34
Kā sajutu, ka nestrādāju pēc sava standarta, bet gan tā ko man borē no "augšas", aizpisu naxuj.

Šaubos, ka esi pilnā laikā strādājis jebkur uz vismaz 6 mēnešiem, tā kā vari nemaz neko neteikt
Cikos brauksi? Ja vakarā, tad ieteiktu braukt vēlu vakarā, būs mazāk jāapdzen un mierīgāka braukšana. Nav forši uzķert brīdi kad visi atgriežas Rīgā.ibumetiins wrote: ↑25.01.2020, 18:27izplānoju jau mājas->skola-> mājas maršrutu.lielākā baile tagad ir vai golfs nenomirs līdz rīgai (precīzāk kārba)
Viss ko es izlasīju no tava posta ir "viss ir slikti, visi lohi, visi vainīgi, nav pa manam". Tieši tāds pats gadijums kā msh.GatisGirdenis wrote: ↑25.01.2020, 18:57Šaubos, ka esi pilnā laikā strādājis jebkur uz vismaz 6 mēnešiem, tā kā vari nemaz neko neteikt
Jā, ja nespēj garantēt, ka paveiksi savu darbu ar vismaz 95% precizitāti neatkarīgi no atalgojuma, tad viss ir slikti un nah tu tur vispār strādā.
Nū, jā. Vai arī vnk pārbaudīt vai 12V noturās ar pieslēgtu slodzi. Nezinu kāpēc nolohojās un nepārbaudīja sajūga pievadu, jo redzēja, ka negriežas..
vot, man tie lukturi galīgā dibenā neko nerāda, braukšu speciāli tāpēc 14:00, lai var pirms saulrieta iebraukt Rīgā
Nē, jo es to nemāku darīt un man kopumā besī, tāpēc tur vairs nelienu, tik cik savus mēslus laboju
un būs jāpelna nauda nevis jāluņo un jātēlo interneta karatists.
Kāda ir slodzes nozīme?GatisGirdenis wrote: ↑25.01.2020, 19:49
Vienreiz aprāvos ar kvēlsvecēm un tad arī sāku pārbaudīt tikai ar spuldzēm. Sapratu slodzes nozīmi
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests