Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: Vecgada spams/žurkas(e36) gada spams
Pilnīgi piekrītu - lai arī, atšķirībā no tevis, es uzskatu ka galvenais ir regulētāja spējas adekvāti izmantot pieejamo aprīkojumu, nevis aprīkojuma krutums.
Es nezinu kā gatis to 50/50 domāja - es to domāju tā ka aizbraucot uz nejaušu servisu, ir 50/50 iespējamība ka tur kaut kas sanāks...
P.N. Kā atšķirt pa gabalu "normālu servisu" no "nenormāla servisa"?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Easy. Piemēram Cēsis ir kādi 4 vai 5 servisi, kuri nav pieskaitāmi pie vasja pasdarbnieks. 2 var regulēt savirzi un darīt citas lietas, pārējos strādā teķa praktikanti.
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
1) Kā man, ne no cēsīm, tur aizbraucot, mašīnu neiebraucot servisā būs skaidrs kas ir kas?
2) Kāpēc tev liekas ka "vasja pašdarbnieks" nevar noregulēt savērsumu? Kā tu zini ka viņam nav skapī visi vajadzīgie instrumenti lai to izdarītu?
2) Kāpēc tev liekas ka "vasja pašdarbnieks" nevar noregulēt savērsumu? Kā tu zini ka viņam nav skapī visi vajadzīgie instrumenti lai to izdarītu?
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
ZB jau misters rižais savirzes regulētājs ar lineālu un gatera demagoģiju.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Atpakaļ uz rotaļlaukumu lūdzu.
EDIT: Datu aizsardzības likums.
EDIT: Datu aizsardzības likums.
Last edited by fckns on 25.01.2020, 14:05, edited 1 time in total.
Ņem ara vai uzliec Putina feisu. Nevajag likt citas sejas bez atļaujas. Tas nekas ka cirvis.
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Bet nu jebal, tas ir tāpat kā lasīt poļu vai lietuviešu valodu, kur protot LV un RU, piedomājot galā kautko var saburtot.
-
- VW: Golf 3, 1.8 Mono
- Has thanked: 221 times
- Been thanked: 103 times
izplānoju jau mājas->skola-> mājas maršrutu.
-
- Zem i plakan
- VW: MK4 24V 4mo & B6 V6 4mo?
- Has thanked: 102 times
- Been thanked: 357 times
Es iepriekš strādāju servisā, ko nezinādams, nosauktu par "ne-vasja pasdarbnieks", jo ir pāris autoražotāju logo ar dīlera tiesībām un salonu, BET es zinu kā un kas tur strādā. Un es tur nekad nebrauktu uz savirzi. (Nu labi, es tur varētu aizbraukt uz savirzi, jo kaut kādu pārējo cieņu nopelnīju un varbūt viņi pacenstos man uztaisīt kārtīgi, bet pie letes, ja priekšnieks ieraudzītu, iespējams mani spēcīgi pasūtītu naxuj) Ja godīgi, nespēju nosaukt nevienu vietu, kur varu garantēt cilvēkam labu savirzi, tāpēc savu polo vēl nekur neesmu aizvedis kaut gan vajadzētu.
Lai cik ironiski tas neizklausītos, domāju, ka ja Emešs tiktu pie ruļļiem tādā servisā, tad vismaz kaut kur savirze būtu normāla
Ja būtu Liepājā kāds Vasja, kuram būtu pagātne ar autosportu un viņš spētu translēt manas vēlmes vadāmībā uz reālo, pilnīgi noteikti tur brauktu regulēt un būtu gatavs maksāt 2x vairāk.
PS, un tā ir ļoti reti servisa melnā darbinieka vaina, pamatā atstaro servisa vadītāju un visas viņa izliktās problēmas. Kā sajutu, ka nestrādāju pēc sava standarta, bet gan tā ko man borē no "augšas", aizpisu naxuj.