SPAM4IXd PART VI (2K19)
Re: SPAM4IXd PART VI (2K19)
Var ieteikt krāsu bodi Rīgā kur sestdienā izjauks krāsu baloniņā pēc VW koda?
-
- VW: 1.8T
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 196 times
Maskavas ielā blakus intercaram, bet darba laiku neatceros, vienmēr piebraucu par vēlu.
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Diez vai, drīzāk motors jāsaremontē - benzīnnieks jau nav dīzelis, visa degviela sadeg +/- vienādi, pie noteikuma ka to padod pareizajā daudzumā. Nē nu ja motoram lambda nosprāgusi, negribas to mainīt un vienalga ka vairāk patērē, tad jā - ar rūpīgi izrēķinātu E85 daudzumu bākā varētu dabūt CO normas robežās... 
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
NAV BENZINS NAV PROBLEMU
kleklekle vismaz to melno sūdu izmeera un var vinnēt ar izpūtēja izmazgasanu vai piegāzt pus bāku ar visādiem no smoke sūdiem un Neste my dizeli
kleklekle vismaz to melno sūdu izmeera un var vinnēt ar izpūtēja izmazgasanu vai piegāzt pus bāku ar visādiem no smoke sūdiem un Neste my dizeli
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Vispār jau ir otrādi - ar benzīnnieku nav problēmas - sliktākajā gadījumā šīs gadsimta mašīnai katalizators jāmaina - bet visa tā 3,14pelēšanās ar nopistiem ķīseļiem, kur kaut kas jālej, jāmazgā, jāvaro vai kaut kas cits jādara - nu, to jūs jau te apspriedāt
Tik vecām mašīnām kā manas, vispār ideāli - normāli strādājošs motors savās normās ierakstās ar 5x mazākiem cipariem nekā pieļaujams - pēdējos divus gadus esmu gājis apskati ar vemsi, kam uz benzīna brīvgaitā degmaisījums ir lambda 0,94 un līdz ar to CO 1,5 - 2E tā vajadzēja, esošajam aizmirsu to noīsināt - pajāt, tāpat 60% no normas.
Tik vecām mašīnām kā manas, vispār ideāli - normāli strādājošs motors savās normās ierakstās ar 5x mazākiem cipariem nekā pieļaujams - pēdējos divus gadus esmu gājis apskati ar vemsi, kam uz benzīna brīvgaitā degmaisījums ir lambda 0,94 un līdz ar to CO 1,5 - 2E tā vajadzēja, esošajam aizmirsu to noīsināt - pajāt, tāpat 60% no normas.
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Nokia kaut ko meegina iemsirdet bet nekas nesanak. Ta pat ka tas bija ar nokia 6 kurs beigas sanaca nenormalakais mesls
msh wrote: ↑06.09.2019, 12:45Vispār jau ir otrādi - ar benzīnnieku nav problēmas - sliktākajā gadījumā šīs gadsimta mašīnai katalizators jāmaina - bet visa tā 3,14pelēšanās ar nopistiem ķīseļiem, kur kaut kas jālej, jāmazgā, jāvaro vai kaut kas cits jādara - nu, to jūs jau te apspriedāt![]()
Par šito var pļūtīt daudz un dikti! Jēga nekāda! Es varu slavēt dīzeļus ka kādi 5-7 cik viņi bijusi nav bijušas problēmas! Tas ka suknim blives jasamaina vai 30 gadus vecai turbinai nomirst asīte liekas sīkums! Un tie 2-3 karburatori kuriem visiem bija problēmas ar co un vēl čupu sīkumiem ap kuriem varēja kimereties katru nedēļas nogali, mainīt sveces un svecvadus sadalitajus utt! Vai kad nomazgā motoru un vairs nevar pieskilt! Dīzelim tā nebija - sēdies un brauc! Tas par mk2 tēmu!
Mk4 atkal lielai daļai mazo benzinieki parasti ir mainīti motori, kamēr dīzeli turpina smirdēt!
-
- VW: mk2 Jetta 16V, mk2 jetta GT
- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 446 times
Tāpēc nevajag čakarēties ar karbiķiem kuriem ir 90hp, vajag pilno šprici(ne kjet) un viss būs zbiss.
Klau! Vajag līmplēvi mašīnai! Jumtu nolīmēt! Pēc iespējas lētāk un pilnīgi vienalga par kvalitāti! 100x170cm!
Ir ieteikumi kur meklēt! Bixenon uz vietas nekas sakarīgs(lēts nav)! Nu pa 20 eur var itka dabūt! Bet tā ka tas tikai prieks vienas dienas tad 10 eur vēl būtu okei izmest!
Ir ieteikumi kur meklēt! Bixenon uz vietas nekas sakarīgs(lēts nav)! Nu pa 20 eur var itka dabūt! Bet tā ka tas tikai prieks vienas dienas tad 10 eur vēl būtu okei izmest!
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times