Šrots vienmēr būs Sueprbingo, neatkarīgi no tā ko tu perc un kam. Un kā jau minēja - drusku starpība ir starp specifisku dzinēju, vai kluci kurš ir gandrīz katrā VAG grupas auto un mētājas gandrīz visurGatisGirdenis wrote: ↑21.06.2019, 12:35Es strīdu sapratu kā: "Tu esi lohs, jo šrotā nopirki motoru, kurš grab, + detaļas, bet neatradi kas grab, kamēr es nopirku pa divreiz lielāku naudu daudz vairāk, bet man negrab"
Šrota vienmēr būs loterija, jebkurā gadījumā, es savam Polo domāju nopirkšu rezerves motoru, nopirku viņu praktiski pliku pa 20€ lētāk nekā sākotnējo AR PILNĪGI VISU, kuru pirku Rīgā, rezultāts - 80€ motors ir aptuveni metāllūznis, kamēr 100€ komplekts ir vēl braucams, bet ar neizprotamu graboņu. Vēl trakāk ir, ka šortā centās sākumā iesmērēt 1.4, jo tas jau ķipa ir 1.6, vedu atpakaļ, teica vai nu citu, vai nu pa 20€ mazāk atdošot.
Lai paskaidrotu cik liels metāllūznis - plaisa blokā, sadalene uzrūsējusi 1mm rūsas kārtu, piedarbinot eļļa momentāli uzmet baltu krēmu, un karteri noņemot vienīgais, kas bija iekšā bija 1cm eļļas ar 30% metāla skaidu saturu, tikmēr "lētākā motorā" pilnīgi neko tādu neatradu, tikai nedaudz sadilušas šāles
Par tām detaļām - pa manam, dzinējs tomēr ir tā lieta uz ko nevajadzētu baigi taupīt un tomēr izjaukt, uztaisīt restaurāciju/pārbūvēt un braukt ar mierīgu prātu nevis " Ja rūc tad poh var braukt"".