Kaskadiera Kuprainais Leons
-
- VW: Golf mk2, Seat Leon
- Been thanked: 2 times
Re: Kaskadiera Kuprainais Leons
Bildēs jau izskatās smuks, bet vispār jau visriņķī ir pa kādam mazam skrāpējumam vai buktītei, bet būris pats par sevi ir labs, bez rūsas.
Visdrīzāk šis eksemplārs paliks tāds kāds ir un ja nepārdošu, tad nākamgad reģistrēšu kā veterānu.
-
Sen nekas nav rakstīts. Tātad pirms nedēļas beidzot saņēmu turbīnu, bija uzkārusies muitā un tikai pēc mana zvana tika izsūtīta tālāk. Uzstādīšana noritēja bez sevišķām problēmām, šis tas bija jāpielāgo, bet ar to jau rēķinājos. Pie reizes nolikvidēju EGR, jo pirdienus elpot nav veselīgi
Joki sākās tikai pēc tam, motors uzkārās avārijas režīmā, turbīna nedeva spiedienu, bet uz kompja nekādas kļūdas nemeta, pārbaudīju visas vakuma trubiņas, kontaktus, sensorus... atkal un atkal, bet nekā...
Visu laiku nedeva mieru gaisa masas mērītājs, kaut arī biju uzlicis citu lietotu un nepalīdzēja, tomēr pasūtīju jaunu, šodien uzliku un motors atdzīvojās
Vēl aizvien nesaprotu kāpēc nemeta kļūdas uz kompja, bet mana kļūda bija, ka nepārbaudīju parametrus testa brauciena laikā.
Vēl nav sanācis kārtīgi izbraukt, bet gan jau būs vajadzīga regulēšana, jo turbīnas ģeometrija saregulēju tikai balstoties uz veco turbīnu.

Joki sākās tikai pēc tam, motors uzkārās avārijas režīmā, turbīna nedeva spiedienu, bet uz kompja nekādas kļūdas nemeta, pārbaudīju visas vakuma trubiņas, kontaktus, sensorus... atkal un atkal, bet nekā...
Vēl nav sanācis kārtīgi izbraukt, bet gan jau būs vajadzīga regulēšana, jo turbīnas ģeometrija saregulēju tikai balstoties uz veco turbīnu.

-
Jā un nesen atnāca kruīza slēdzis, biju pārsteigts, ka ķīnieši drīkst drukāt virsū oriģinālos logo

-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Ķīnieši drīkst drukāt oriģinālos logo, jo tas ir VW ķīnas OEM slēdzis.
https://en.wikipedia.org/wiki/FAW-Volkswagen
Viņi Mk2 Jettu modernizētā versijā ražoja līdz 2013. gadam
https://en.wikipedia.org/wiki/FAW-Volkswagen
Viņi Mk2 Jettu modernizētā versijā ražoja līdz 2013. gadam
Ķīnieši var arī saviem Ķīnas ražotājiem uztaisīt kopijas. Es neticu, ka tie aliexpress slēdži par 15-20eur ir OEM Ķīnas ražotājs kaa Tu saki. (Pēc bildēm arī ir uzdrukāti logo)
Kroc laikam jāpasūta, ja slēdzis būs sūds tad ceru, ka vismaz stekeris būs lietojams
Kroc laikam jāpasūta, ja slēdzis būs sūds tad ceru, ka vismaz stekeris būs lietojams
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Es arī sāku domāt par slēdža pasūtīšanu. Esmu par slinku lai vandītos caur SS, un tur ir tikai slēdzis.
-
Par šiem slēdžiem nevaru neko sliktu teikt, viss strādā bez problēmām. Iepriekš man bija passāts kuram arī uzliku tieši tādu pat slēdzi, kalpoja godam
Vienīgi var mulsināt tas, ka vadu krāsas atškiras no OEM, bet arī tā nav liela problēma, jo google var visu atrast.
Vienīgi var mulsināt tas, ka vadu krāsas atškiras no OEM, bet arī tā nav liela problēma, jo google var visu atrast.
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Ok, paldies. Būs kautkad jāpasuta kopā ar atslēgu par kuru mdz uzplijos. 
Nopirku to slēdzi un uzliku mk4, tiešām viss ok ar viņiem. Patīkami mīksti un klusi slēdzas.