Uzreiz jāatvainojas, ka topiks nebūs par vw golf, bet gan par vw ārlaulības dēlu, golfa pusbrāli - Seat Leon.
Stāsts par to kā tiku pie šī auto ir diezgan īss un neromantisks. Strādāju Norvēģijā autoservisā, reiz kādā dienā pie mums nonāca huligānu apskādēts Seat Leon, kuru apdrošināšanas firma bija lēmusi norakstīt, man jau sen ir patikuši pirmās paaudzes Leon un uz ātro apskatot auto, sapratu, ka tas ir jāglābj no drūmā likteņa. Sazinājos ar īpašnieku un vienojos, ka viņš nenodod auto norakstīšanai, bet patur auto un saņem apdrošināšanas prēmiju par bojājumiem un es no viņa atpērku auto par tā atlikošo vērtību. Bija trīs galvenie iemesli kāpēc es nolēmu, ka gribu šo auto: pilnpiedziņa, interjers, audiosistēma. Viss noritēja gludi un Leons ir pievienojies manam autoparkam, nu jau 5. auto īpašumā
Tad īsumā par pašu auto: Seat Leon, 2001.gads, nobraukums 154000km, 1.9pd tdi ARL, 6robu manuālā kārba, pilnpiedziņa, Cupra eksterjers un interjers. Neesmu pazīstams ar šo sugu tāpēc nezinu kāds ir šīs komplektācijas nosaukums, jo cik zinu, tad tīrasiņu Seat Leon Cupra nāca tikai benzīnieki