Aprīkojumu? Vai tomēr ģeneratorus, sprauslas, sūkņus un citas lietas, kas tomēr ir katrā mašīnā, un kas tam mk7 nehuja neiet un maksā diezgan smukus ciparus?fckns wrote: ↑21.01.2019, 19:41Pēc 10-15 gadiem cilveki būs priecīgi ka būs vesels parks ar veciem mk6 un mk7, no kuriem varēs noskrūvēt visu un saviem plikajiem mk6 kuri maksās 500 eur iemontēt aprikojumu, kas kādam maksāja entos tūkstošus. Bet redzot msh autismu, es nebrīnīšos ka viņš tad joprojām brauks ar to veco mk2 pļaujmašīnu un raudās par to, cik viss ir slikti.
SPAMS Part I (2019)
-
- VW: Golf 2 ghetto GTI
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 153 times
Re: SPAMS Part I (2019)
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...
-
- VW: Passat VR5 Syncro
- Has thanked: 273 times
- Been thanked: 145 times
Es pat parastās sprauslas neliktu virsū pirms nebūtu uzliktas uz stenda un saremontētas 
Nav kaut kādi mega nano pūšamie, kurus izsmidzina uz VNZ , lai nekrājas sniegs? Šodien jau vien piefisas
-
Ā, un vispār - es varbūt esmu autists, bet tu noteikti esi daunis, ja tu nespēj saskatīt likumsakarības, kaut vai to, kā detaļu/mezglu dārgums un īsmūžība sasaucas ar cilvēku, tsk. Veiksminieka problēmām nopirkt 10 gadus vecu mašīnu kurā ir labā stāvoklī...fckns wrote: ↑21.01.2019, 19:41Pēc 10-15 gadiem cilveki būs priecīgi ka būs vesels parks ar veciem mk6 un mk7, no kuriem varēs noskrūvēt visu un saviem plikajiem mk6 kuri maksās 500 eur iemontēt aprikojumu, kas kādam maksāja entos tūkstošus. Bet redzot msh autismu, es nebrīnīšos ka viņš tad joprojām brauks ar to veco mk2 pļaujmašīnu un raudās par to, cik viss ir slikti.
ta jau ir, kad centies nopirkt Latvijā brauktu auto kuriem ielakajai daļai ir pus miljons nobraukums un kuru ipasnieki dzivo pari saviem lidzekliem
moogoooo elveeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tev nav nauda? tev nav problēmu? mēs tev tās sagādāsim xD
-
- VW: 1.9TDI,AR940
- Has thanked: 133 times
- Been thanked: 179 times
Kautka neiet kopā ar tavu filozifiju - mk2 uber alles, viss pārējais kas ir jaunaks ir veikalinga lobijs. Kāpēc tad tu pērc jaunas detaļas savam golfam? Gultņus, gumijas un citus sudus cukuriņš netirgo?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 11 times
Papīpet kubas cigārus un pamalkot kādus vietējos dzērienus kamēr taksists pa zemi vārtās.
Nabadzības tarkšķis
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Ar ko tieši tas atšķirās no tā, ka tu pērc detaļas šrotā?
3 golfa 2.0 sprauslai veikala cena 180Eur. M? Pirksi? Vai tomēr šrotā meklēsi?
Katrs auto sasniedz vecumu un stāvokli, kurā nav lol vērc gāzt tajā iekšā naudu kas pārsniedz atlikušo vērtību.
Odekolon nemiz, mos pēc 20 gadiem gaterī maksās vairāk un varesi pirkt jaunas rezerves daļas nevis cukuriņa.
Un kas zin, varbūt tiksi pie pirmā auto, kurš nav salasits no srota detalam
Un kas zin, varbūt tiksi pie pirmā auto, kurš nav salasits no srota detalam
-
Cik bieži esi dzirdējis par beigtām benzīna netiešās iesmidzes sprauslām? Un cik bieži par beigtām CR sprauslām? Lūk, te ir tas āķis - ja es šrotā meklēšu sprauslas, tad tāpēc, ka man vajag savādākas [cita forma, savādāka reika, cita ražība] sprauslas, un šrota sprauslas ir ar 99% labuma varbūtību, dēļ kā ir muļķīgi iztērēt vairākas reizes lielāku ciparu par sprauslām, kuras atšķiras tikai ar to, ka nav pašam ar benzīnu tās jānomazgā - un nevis meklēšu tāpēc, ka man tās ir izbeigušās. Tikmēr kaut kādam KE-jetam, ja ir vēlme ar tādu motoru braukt, jau var daudz nopietnāk apsvērt domu par jaunām sprauslām - jo jauna sprausla kaut kādas 50 eiras, bet šrotinieces labākajā gadījumā būs ciešamas... Ģeneratoru es pērku šrotā tāpēc ka ģenerators satur pārāk daudz nedilstošu detaļu, dēļ kā izmaksu starpība starp ģeneratoru, kas ir pašrocīgi pārlasīts un jaunu normālas firmas ģeneratoru ir trīsciparu skaitlis. Tas pats attiecas uz visu pārējo, neskaitot, protams, lietas, kuras jaunas vairs nopirkt nevar. Šī paša iemesla dēļ tu diez vai kādreiz esi dzirdējis ka kāds 15-20 gadus vecai mašīnai būtu pircis jaunu motora kluci [tik jaunai mašīnai vēl noteikti to var uzsūtīt]...GG. wrote: ↑22.01.2019, 17:36Ar ko tieši tas atšķirās no tā, ka tu pērc detaļas šrotā?Vai arī te atkal notiek nenormāls self righteousness? Pieņemsim, ka tev vajag ģeneratoru? Kāpēc ņem šrotā? Vai ja vajadzēs sprauslas.
3 golfa 2.0 sprauslai veikala cena 180Eur. M? Pirksi? Vai tomēr šrotā meklēsi?
Katrs auto sasniedz vecumu un stāvokli, kurā nav lol vērc gāzt tajā iekšā naudu kas pārsniedz atlikušo vērtību.
Par to pēdējo - jā, tāpēc man liekas absurda situācija kur jaunu sprauslu komplekts maksā vairāk nekā mašīna...