https://www.ss.com/msg/lv/transport/oth ... dcxxe.html
donors ar tadu pašu motoru. kas paliks pāri no auto var notirgot detaļās
Golf 4, 1.4 motora iegāde
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf Mk3
- Been thanked: 12 times
-
- VW: Ātrākais Golfs Jelgava
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 22 times
Re: Golf 4, 1.4 motora iegāde
identiski tas pats kas bija man. Tur bus visiem varstiem kaput.
1.8T - 416HP & 495NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
1.9TDI VP - 450HP & 666NM
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Diemžēl tiešām jutu līdzi, jo esi nonākusi neapskaužamā situācijā.
Bet nu paskatoties situāciju ss.com un vidējo tirgus vērtību, tad nekas daudz neatliek. Ja auto ir +/- normālā stāvoklī, tad pa nullēm arī ir iespējams iziet. Es nemāku spriest par pieprasījumu konkrētajam dzinējam, jo tas var būt šķērlsis pie pārdošanas.
Ir jāatrod tikai normāls cilvēks, kas palīdz iegādāties dzinēju un var to nomainīt, taču jārēķinās, ka nomaiņa vien varētu izmaksāt vairāk kā šobrīd piedāvātā summa par auto.
Bet nu paskatoties situāciju ss.com un vidējo tirgus vērtību, tad nekas daudz neatliek. Ja auto ir +/- normālā stāvoklī, tad pa nullēm arī ir iespējams iziet. Es nemāku spriest par pieprasījumu konkrētajam dzinējam, jo tas var būt šķērlsis pie pārdošanas.
Ir jāatrod tikai normāls cilvēks, kas palīdz iegādāties dzinēju un var to nomainīt, taču jārēķinās, ka nomaiņa vien varētu izmaksāt vairāk kā šobrīd piedāvātā summa par auto.
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
'07 AUDI ALLROAD 3.0TDI (Lucie) daily
#KKPDLV
#KKPDLV
Man liekas vienkāršāk tomēr nopirkt motoru atsevišķi..mihalich wrote: ↑13.07.2018, 09:58https://www.ss.com/msg/lv/transport/oth ... dcxxe.html
donors ar tadu pašu motoru. kas paliks pāri no auto var notirgot detaļās
Kāds varētu būt iemesls, kāpēc tā notika? Pirms tam man mainīja siksnu, un tad sāka vibrēt motors tukšgaitā...
Zvanīju, interesējos - Rīgā šrotā var ielikt 1.6 motoru par 200eur + 150eur darbs. Tāda summa bütu pieņemama. Bet es diemźēl atrodos 100km no Rīgas.TheRandominators wrote: ↑13.07.2018, 12:53Diemžēl tiešām jutu līdzi, jo esi nonākusi neapskaužamā situācijā.
-
- VW: Trīs Nulle Visi Raud
- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 24 times
Nu ar tādu ciparu ir jārēķinās kā minimums. Manuprāt, adekvāts. vai tad tiešām tuvākajā apkaimē nav līdzīga piedāvājuma?
Papildus tam būtu arī jāierēķina lielā apkope. Lai tomēr pašai ir atskaites punkts jaunajam dzinējam par zobsiksnas, filtru nomaiņu, ja tomēr izlem braukt pati. Citādi pastāv risks, ka jaunais dzinējs uzsaka.
Papildus tam būtu arī jāierēķina lielā apkope. Lai tomēr pašai ir atskaites punkts jaunajam dzinējam par zobsiksnas, filtru nomaiņu, ja tomēr izlem braukt pati. Citādi pastāv risks, ka jaunais dzinējs uzsaka.
'83 VW JETTA MK1 1.6D (Vaira)
#KKPDLV
#KKPDLV