eXcIde mk2 1.8GTi

snooze
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Post by snooze » 18.10.2007, 09:48

eXcIde wrote:kk,vnk tie komentaari taa itkaa es te taisiitu kkaadu maxima skjuunu :D galiigi nepatiik tas,jo nav nekas tads padomaa itnemaz...peec iespeejas origjinaalaaku...tik seedekji probleemas rada :/
nu tad labi ka ta
Image

Gacha
VW: Golf GTI 1.8T
Been thanked: 1 time

Post by Gacha » 24.10.2007, 09:40

eXcIde wrote: tikai logus gan negribu njemt laukaa :S vieniigie palika neskarti :)
Labaak njem aaraa, buus suudiigi nokraasot un plus zem gumijaam dazhkaart var buut nosleepusies ruusa
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 24.10.2007, 12:00

Gacha wrote: Labaak njem aaraa, buus suudiigi nokraasot un plus zem gumijaam dazhkaart var buut nosleepusies ruusa

iznjeemu jau :) bij vietaam ruusa :) + saskjiida pakaljeejais gt stikls....bija iznjemts,un nokrita :/

sjobriid auto labais saans ir pilniibaa nomateets,riit vai pariit braukshu pie choma metinaat aizmugures dalju jaunu,jo kaa izraadiijaas-zem pak. bamera briinumi sleepaas :/ bet neko-to sametinaas,un tad gan viss buus ideaali :) :gott:

Gacha
VW: Golf GTI 1.8T
Been thanked: 1 time

Post by Gacha » 24.10.2007, 13:30

Man kaa reize viens pakaljeejais stikls ir, jaasaka gan, ka tas nav no GTI, bet, ja vajag vari dabuut... komplektaa ar bagaazhnieka vaaku :p
Image

eXcIde

Post by eXcIde » 24.10.2007, 15:00

Gacha wrote:Man kaa reize viens pakaljeejais stikls ir, jaasaka gan, ka tas nav no GTI, bet, ja vajag vari dabuut... komplektaa ar bagaazhnieka vaaku :p
vaaks pasham diezgan labaa staavoklii :) un parasto ar varu dabut :) tik zheel taa spoileriisha,negribaas nomest malaa ;)

eXcIde

Post by eXcIde » 26.10.2007, 21:12

nu taa :) sodien tika padariit diezgan daudz :) sakot ar jaunas aizmugures piemeeriishanu no cita golfa :) beidzot ar motora iznjemshanu :)

redz ku bildes no sodienas padariitaa :) un vispaar-kopskata :)

pie reizes veeletos uzzinaat cik maksaa sprauslas jaunas,vai sliktaakajaa gadiijumaa[prieksh mehaaniskaas sprices] sprauslu gumijas :? + veel taa gumijas trba,kas bildee :?

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

runaajot par darbiem-riit vareetu buut gatava jauna aizmugures dalja + sametinaata griida :) tuvaakajaa laikaa - nomainiit motora bloku uz EV + paarstaigaat paari visam motoram,lai jaunajaa sezonaa nerastos probleemu 8)

Delveris

Post by Delveris » 26.10.2007, 21:41

širmis... :D :respekt:
VW Caddy
Peugeot Partner
Chevrolet Lumina
Audi Coupe Q type85

eXcIde

Post by eXcIde » 02.11.2007, 20:44

sjodien mk2 tika pie jaunas pakaljas :gott: [bildees vareeja,man liekas,ka redzeet - ka truukst :D ] un sjodien buus gatava arii griida ;) riit paliek divi cauruminji slieksnjos :D un bremzhu disku nomainja tuvaakajaa laikaa[pakaljeejo... ] jo kaa izraadiijaas biju braucis ar paarluuzushu vien disku :D iisti nezinu kureejais,un kaa vinjsh tureejaas kopaa...jo tiko choms uzzvaniija,un pastaastiija iepriecinosho lietu :D [riit sabildeeshu :D ] bet tas taakaa nesatrauc,jo bremzes bij aplikushas shvakas,un patiikamaakai bremzeesanai taapt uz pavasari gaadaatu jaunus diskus :) :)

bergs
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Post by bergs » 03.11.2007, 10:08

eXcIde wrote:sjodien mk2 tika pie jaunas pakaljas :gott: [bildees vareeja,man liekas,ka redzeet - ka truukst :D ] un sjodien buus gatava arii griida ;) riit paliek divi cauruminji slieksnjos :D un bremzhu disku nomainja tuvaakajaa laikaa[pakaljeejo... ] jo kaa izraadiijaas biju braucis ar paarluuzushu vien disku :D iisti nezinu kureejais,un kaa vinjsh tureejaas kopaa...jo tiko choms uzzvaniija,un pastaastiija iepriecinosho lietu :D [riit sabildeeshu :D ] bet tas taakaa nesatrauc,jo bremzes bij aplikushas shvakas,un patiikamaakai bremzeesanai taapt uz pavasari gaadaatu jaunus diskus :) :)
tici man ar tim letajiem ko gribi pirkt vai ari esi jau nopircis

labakas bremzesanas nebuss :|

Nikita
VW: Golf3 un Golf 5

Post by Nikita » 03.11.2007, 12:25

nekad neesmu redzejis ka schi tik nopietni njemtos ar maschinam,RESPEKT. :shocked:
GOLF 3 ELITE

Lakkijs
VW: BOLF
Been thanked: 4 times

Post by Lakkijs » 03.11.2007, 14:22

Image

Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja

https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk

PM me :thumbs:

VW BOLF by Lakkijs

eXcIde

Post by eXcIde » 04.11.2007, 15:35

bergs wrote: tici man ar tim letajiem ko gribi pirkt vai ari esi jau nopircis

labakas bremzesanas nebuss :|
es tos diskus sev negribu ;) neuztraucies :) es tomeer piedomaaju arii pie kvalitaates..ne tik nahaljavu un miers ;) es jeedziigus diskus pirkshu :) tie bij chomam,kuram galiigi vienalga firma,kvalitaate...jo vinjam prieksheejais viens[vai abi] diski met[bremzeejot stuure drausmiigi kustaas :? ]

To Nikita - tas veel tik saakums ;) tikko atvilkaam maajas mashiinu ;) sametinaata griida + kaa jau teicu - pakalja pielikta cita + slieksnji abi sametinaati ;) taga var saakt pa iistam dariities :p veelaak kaadas bildes sadabuushu ;)

eXcIde

Post by eXcIde » 20.11.2007, 23:40

Tikko iegaadaats pakaljeejais platais bampers :mrgreen: paldies Bergam :roll:

tagad ir gan priekshaa,gan pakaljaa :) jau bija saakta nummura vieta veidota,bet liidz ko tikshu uz garaazhu,taa paartaisiishu [vaaku ar metinaasu ciet tuvakajaas dienaas,lai ir ko shpakteleet :D ] tas pagaidama viss...auto pagaidama tik metinaajuma vietas piesliipeetas,nekas vairaak,laika nav :(

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”