nu tad labi ka taeXcIde wrote:kk,vnk tie komentaari taa itkaa es te taisiitu kkaadu maxima skjuunugaliigi nepatiik tas,jo nav nekas tads padomaa itnemaz...peec iespeejas origjinaalaaku...tik seedekji probleemas rada
eXcIde mk2 1.8GTi
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
Gacha wrote: Labaak njem aaraa, buus suudiigi nokraasot un plus zem gumijaam dazhkaart var buut nosleepusies ruusa
iznjeemu jau
sjobriid auto labais saans ir pilniibaa nomateets,riit vai pariit braukshu pie choma metinaat aizmugures dalju jaunu,jo kaa izraadiijaas-zem pak. bamera briinumi sleepaas
-
- VW: Golf GTI 1.8T
- Been thanked: 1 time
nu taa
sodien tika padariit diezgan daudz
sakot ar jaunas aizmugures piemeeriishanu no cita golfa
beidzot ar motora iznjemshanu
redz ku bildes no sodienas padariitaa
un vispaar-kopskata
pie reizes veeletos uzzinaat cik maksaa sprauslas jaunas,vai sliktaakajaa gadiijumaa[prieksh mehaaniskaas sprices] sprauslu gumijas
+ veel taa gumijas trba,kas bildee

runaajot par darbiem-riit vareetu buut gatava jauna aizmugures dalja + sametinaata griida
tuvaakajaa laikaa - nomainiit motora bloku uz EV + paarstaigaat paari visam motoram,lai jaunajaa sezonaa nerastos probleemu 
redz ku bildes no sodienas padariitaa
pie reizes veeletos uzzinaat cik maksaa sprauslas jaunas,vai sliktaakajaa gadiijumaa[prieksh mehaaniskaas sprices] sprauslu gumijas

runaajot par darbiem-riit vareetu buut gatava jauna aizmugures dalja + sametinaata griida
sjodien mk2 tika pie jaunas pakaljas
[bildees vareeja,man liekas,ka redzeet - ka truukst
] un sjodien buus gatava arii griida
riit paliek divi cauruminji slieksnjos
un bremzhu disku nomainja tuvaakajaa laikaa[pakaljeejo... ] jo kaa izraadiijaas biju braucis ar paarluuzushu vien disku
iisti nezinu kureejais,un kaa vinjsh tureejaas kopaa...jo tiko choms uzzvaniija,un pastaastiija iepriecinosho lietu
[riit sabildeeshu
] bet tas taakaa nesatrauc,jo bremzes bij aplikushas shvakas,un patiikamaakai bremzeesanai taapt uz pavasari gaadaatu jaunus diskus

-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
tici man ar tim letajiem ko gribi pirkt vai ari esi jau nopirciseXcIde wrote:sjodien mk2 tika pie jaunas pakaljas[bildees vareeja,man liekas,ka redzeet - ka truukst
] un sjodien buus gatava arii griida
riit paliek divi cauruminji slieksnjos
un bremzhu disku nomainja tuvaakajaa laikaa[pakaljeejo... ] jo kaa izraadiijaas biju braucis ar paarluuzushu vien disku
iisti nezinu kureejais,un kaa vinjsh tureejaas kopaa...jo tiko choms uzzvaniija,un pastaastiija iepriecinosho lietu
[riit sabildeeshu
] bet tas taakaa nesatrauc,jo bremzes bij aplikushas shvakas,un patiikamaakai bremzeesanai taapt uz pavasari gaadaatu jaunus diskus
![]()
labakas bremzesanas nebuss
-
- VW: BOLF
- Been thanked: 4 times
Coilovers, Sēdinātās atsperes, Piederumi! Tieši no Vācijas ražotāja
https://www.youtube.com/user/apSportfahrwerk
PM me
VW BOLF by Lakkijs
es tos diskus sev negribubergs wrote: tici man ar tim letajiem ko gribi pirkt vai ari esi jau nopircis
labakas bremzesanas nebuss
To Nikita - tas veel tik saakums
Tikko iegaadaats pakaljeejais platais bampers
paldies Bergam
tagad ir gan priekshaa,gan pakaljaa
jau bija saakta nummura vieta veidota,bet liidz ko tikshu uz garaazhu,taa paartaisiishu [vaaku ar metinaasu ciet tuvakajaas dienaas,lai ir ko shpakteleet
] tas pagaidama viss...auto pagaidama tik metinaajuma vietas piesliipeetas,nekas vairaak,laika nav 
tagad ir gan priekshaa,gan pakaljaa