Sarkanais MK2 4D golfiņš

Awkid
VW: Golf mk2 (2E digifant)
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Re: Sarkanais MK2 4D golfiņš

Post by Awkid » 09.01.2018, 14:55

Ja tu par zondi, nē, neesmu parbaudijis. Jau laicigi jautāju, jo patēriņš ar nav īsti ka vajag. Pagaidam centisos atrast kur ietestēt gaisinieku, ja apgriezienu prolema tur, bet pateriņš joprojām augsts, metīšu acis uz zondi. Patik laicigi rēķināt :thumbs:

jj-ozzy
VW: Jetta Mk2 Cl
Has thanked: 106 times
Been thanked: 37 times

Post by jj-ozzy » 09.01.2018, 18:32

Awkid wrote:
09.01.2018, 14:55
Ja tu par zondi, nē, neesmu parbaudijis. Jau laicigi jautāju, jo patēriņš ar nav īsti ka vajag. Pagaidam centisos atrast kur ietestēt gaisinieku, ja apgriezienu prolema tur, bet pateriņš joprojām augsts, metīšu acis uz zondi. Patik laicigi rēķināt :thumbs:
40e Delphi
50e Bosch bet bez kontaktspraudņa
60e Bosch ar spraudni, paredzēts bez katalizatora

Awkid

Post by Awkid » 10.01.2018, 17:06

Mistiskā rīšanās ciet un neiešana atrisināta. Ielikts 2E paredzētais degvielas sūknis, nomainīts tosola temp dačiks un mazā sērkociņu kaste atkal ir dzīvelīga. Tagad jāatrisina savu dzīvi dzīvojošie tukšgaitas apgriezieni, aizdoma par regulatoru, to gan jau varētu patīrīt (arī droseli pie reizes).
Lai vai kā, paldies Asrockam par gaisinieku testēšanu un sūkņa barteri :gott:
ps- Ozzy, paldies par cipariem, kad pienāks laiks gan jau uzsitīšu ziņu tev kas un kā. ;)

Awkid

Post by Awkid » 11.01.2018, 19:51

sakritība vai nē, bet otrā diena, ieliktais sūknis sāka gaudot un vecā problēma atgriežas, laikam jāpērk jauns. Bāku pirms likšanas iztīrīju :motz:

Awkid

Post by Awkid » 05.06.2018, 12:37

Kādu brīdi nekas nebija rakstīts.
Negribēja pazust problēma ar jaudas zudumu pie 3-4k rpm. Nomainiju zondi, ieliku jaunu degvielas sūkni, viss gerai.
Ieķerta reste ar migliniekiem, dabūts mk2 spidometrs ar taho.
Brīvdienās pieķēros uz eļļas maiņu, nomainiju pie reizes ūdens sūkni, termostatu, tosolu. Vecais termostats negribēja vairs vērties vaļā, karstajās dienās negribējās riskēt ar uzvārīšanu. Anyway, pēc šīm apkopēm kaut kā apgriezieniem atkal patīk peldēt.
Šajās brīvdienās plānā savilkt vadus migliniekiem, izvilkt vadu no spoles priekš mk2 taho.

msh
VW: Golf 2 ghetto GTI
Has thanked: 570 times
Been thanked: 153 times

Post by msh » 05.06.2018, 19:23

Awkid wrote:
05.06.2018, 12:37
Kādu brīdi nekas nebija rakstīts.
Negribēja pazust problēma ar jaudas zudumu pie 3-4k rpm. Nomainiju zondi, ieliku jaunu degvielas sūkni, viss gerai.
Ieķerta reste ar migliniekiem, dabūts mk2 spidometrs ar taho.
Brīvdienās pieķēros uz eļļas maiņu, nomainiju pie reizes ūdens sūkni, termostatu, tosolu. Vecais termostats negribēja vairs vērties vaļā, karstajās dienās negribējās riskēt ar uzvārīšanu. Anyway, pēc šīm apkopēm kaut kā apgriezieniem atkal patīk peldēt.
Šajās brīvdienās plānā savilkt vadus migliniekiem, izvilkt vadu no spoles priekš mk2 taho.
Nav tāda lieta priekš otrā golfa; "reste ar migliniekiem". Tas ir otrais golfs nevis mersedess, 5" lukturi restē ir papildus tālie, nevis miglas. Par miglām tos sauc cilvēki, kas tos nav redzējuši darbībā, nu un vēl baltkrievu haynes manuāļa kopijā tie arī ir par miglām nosaukti, varbūt tāpēc arī šis malds klīst mūsu galā... :D Angliski tos lukturus sauc par "spot lights", kas ir ļoti trāpīgi, jo tie lukturi dod koncentrētu staru, atšķirībā no izkliedētajiem tālajiem.

Ja gribi kaut ko vilkt - caur releju pievieno pie tālajiem - ideāli, protams, manā stilā, motortelpā resni vadi priekš visiem četriem lukturiem un releji stūres kolonnas buntā 8)
1987 B3 Audi 90 quattro - ilgajā miegā
1989 mk2 Golf PG+AKL+APK+AAZ+AEL powered by VEMS & LPGTech TECH 104
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

Awkid

Post by Awkid » 05.06.2018, 20:39

msh wrote:
05.06.2018, 19:23
Nav tāda lieta priekš otrā golfa; "reste ar migliniekiem". Tas ir otrais golfs nevis mersedess, 5" lukturi restē ir papildus tālie, nevis miglas. Par miglām tos sauc cilvēki, kas tos nav redzējuši darbībā, nu un vēl baltkrievu haynes manuāļa kopijā tie arī ir par miglām nosaukti, varbūt tāpēc arī šis malds klīst mūsu galā... :D Angliski tos lukturus sauc par "spot lights", kas ir ļoti trāpīgi, jo tie lukturi dod koncentrētu staru, atšķirībā no izkliedētajiem tālajiem.

Ja gribi kaut ko vilkt - caur releju pievieno pie tālajiem - ideāli, protams, manā stilā, motortelpā resni vadi priekš visiem četriem lukturiem un releji stūres kolonnas buntā 8)
Huh.. :? Bija sapratne ka pastāv varianti. Dzidrie stikli - papildnieki. Restotie, ne tik spīdīgie stikli - "miglas".
Acīm redzot kļūdos.

msh

Post by msh » 05.06.2018, 22:33

Nu var jau būt, bet tas tad ož pēc aftermarketa, jo oriģinālās miglas mazajam buferim nāk zem bufera [izskatās pēc parastām aftermarketa piekarināmajām miglām], un lielajam buferī - priekš kam ražotājam nodrošināt mašīnu ar iespēju ielikt četras miglas? :D

Pieslēdz un paskaties - miglām jādod platu gaismas pleķi ar nocirstu augšu, papildniekiem nelielu, koncentrētu pleķi .
Es cenšos ievērot CSN, bet pārējajiem gadījumiem man ir Tā Kunga žēlastība un turbīna...

Awkid

Post by Awkid » 05.06.2018, 22:57

msh wrote:
05.06.2018, 22:33
Nu var jau būt, bet tas tad ož pēc aftermarketa, jo oriģinālās miglas mazajam buferim nāk zem bufera [izskatās pēc parastām aftermarketa piekarināmajām miglām], un lielajam buferī - priekš kam ražotājam nodrošināt mašīnu ar iespēju ielikt četras miglas? :D

Pieslēdz un paskaties - miglām jādod platu gaismas pleķi ar nocirstu augšu, papildniekiem nelielu, koncentrētu pleķi .
ok, plānā ir brīvdienās tam pieķerties.
Idejiski, kā tu to domāji pieslēgt caur releju uz tālajiem? Ārējos lukturos viena spūldze tuvajiem/tālajiem. Izvelku releju uz slēdzi salonā, strāvu ņemu kā atsevišķu avotu no akumulatora, bet kā panākt lai ieslēdzas ar tālajiem? Manis aprakstītā doma jau būtu tā ka es viņus atsevišķi vienkārši esmu uzlicis uz slēdža, ņemot strāvu no akumulatora.
ps - iespējams esmu noguris un palaižu garām ko elementāru. Saprotu relejus tik daudz kā darba veicēju, lai nav lielā strāva javelk uz salonu. Šādi izvilkts man ir slēdzi priekš ventilatora.
Last edited by Awkid on 06.06.2018, 00:46, edited 1 time in total.

msh

Post by msh » 05.06.2018, 23:19

Tu noteikti esi noguris :D Papildus tālie slēdzas kopā ar lielo lukturu tālo kvēldiegiem, nekāda atsevišķa slēdža. Kad es ieliku savam golfam papildniekus bet vēl nebija uzbūvēts esošais priekšas lukturu bunts un notikusi pāreja uz jauno drošinātāju kasti, turpat kaut kur blakus aķim iemetu releju, pa tiešo pieslēgtu pie aķa, kura spolei barošana tika vienkārši iesprausta kreisā luktura spuldzes ligzdā :D Tagad ir priekšas lukturu bunts ar resniem vadiem un releji ir stūres kolonnas vadu buntā.

Releju galvenais pielietojuma mērķis ir noņemt slodzi - šajā gadījumā no slēdžiem. Likt relejus motortelpā vispār ir slikta gaume, slikti izskatās un tie atrodas mitrā vietā, bet nu tā ir diezgan izplatīta paradība.

Awkid

Post by Awkid » 11.06.2018, 12:33

Tāks, šo to sadariju brīvdienās.
Samainīti aizmugurējie gultņi abās pusēs, uzlikta reste, atradu štekerus pie ugunssienas vidējiem lukturiem, darbojas uz orģinālo pogu kā pr.miglas.
Ielikts mk2 spidometrs ar taho, no spoles aizvilkts vads tahometram, ielikta trose priekš spiģika, izvilkta vakumniece. Atrasts un uzlikts MFA slēdzis, viss iet, vajag tikai vēl āra temp. devēju, tad MFA būs "pa pilno".
Nosēdināti un uz jumta uzkrāmēti reliņi, piekrāsoti balti lai saiet ar diskiem kopā. Cik jau runāju ar cilvēkiem par tiem reliņiem, katram savs, man neizdzīvots nevajadzīģa dzelzs gabala sapnis, pašam patīk, tas galvenais.

Kas tālāk - aizmugurējais labais amītis ir savu mūžu nodzīvojis. Tad nu jādomā vai mainīt abus aizmugurējos, vai mainīt visos galos un censties panākt zemāku rezultātu. Priekšējiem tā pat neizbēgami kaut kas jādara, jo dēļ mk3 amīšiem/atsperēm purns gaisā. Varbūt ilgāk japaliek kapeika maliņā un tiešām jālaiž uz leju. Papildus jāsāk sakopt punķainā motortelpa, lai tas nabaga 2E neaizaug.
Attachments
mk2 pleskava.PNG
mk2 pleskava.PNG (527.21 KiB) Viewed 1349 times

Awkid

Post by Awkid » 11.06.2018, 13:07

Ar visu augsto purnu.
Attachments
resize.JPG
resize.JPG (480.22 KiB) Viewed 1340 times

msh

Post by msh » 11.06.2018, 17:03

Kas tur augsts, normāls augstums, man ar toledo pederēm ir +/- tāpat. Tev priekša tiešām ir augšā, un nevis placebo efekts? Ja tu nebūtu uzlicis mk3 atsperes, priekša gan jau būtu lejā, kaut gan ne tik ļoti kā man bija.

Nu, pārliecinājies ka lukturi ir papildnieki?

Awkid

Post by Awkid » 11.06.2018, 17:59

msh wrote:
11.06.2018, 17:03
Kas tur augsts, normāls augstums, man ar toledo pederēm ir +/- tāpat. Tev priekša tiešām ir augšā, un nevis placebo efekts? Ja tu nebūtu uzlicis mk3 atsperes, priekša gan jau būtu lejā, kaut gan ne tik ļoti kā man bija.

Nu, pārliecinājies ka lukturi ir papildnieki?
Salidzinot ar pakaļu, ir augšā jā. Droši jau ka mk2 vecas atsperes līdzētu, bet pats gribu vizuāli zemaku, tā vismaz šķiet.
Tiem lukturiem stars ir šaurs vertikāli, bet ļoti plats horizontāli(izgaismo grāvjus, bet nav augstāki par tuvajiem). Sliecos domat ka tomer kā miglas.
Last edited by Awkid on 11.06.2018, 18:41, edited 1 time in total.

msh

Post by msh » 11.06.2018, 18:07

Izklausās pēc miglām, jā. Būs jāpapēta, kā tur īsti ir. Mani papildnieki vispār arī nav ar gludu stiklu, bet nu gaisma ir punktveidīgi, miglas tās toč nav.

P.N. Intereses pēc paskaties kas tās tavas miglas ir ražojis :)

Post Reply

Return to “vw Golf Latvijas miestos un ielās”