digitala silte mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Last edited by rukis on 21.08.2007, 19:33, edited 1 time in total.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

klausies ,martin man kads olimpija teica,ka tu dzivojot agenskalna.man boxi ir ventspils iela netalu no stradiniem.varbut es varetu kadu vakaru,kad tu esi majas aizvest paradit tev visu to,ko nopirku,jo no manis rakstita parasti neviens neko nesaprot.laikam rakstu kautka ne ta
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

rukis wrote:diemzel nevaru ielikt,jo man nav dig.fotoaparata un es ari namaku ielikt.manam stekeris nonemas saspiezot melites ka knagim no apaksas labaja puse.pienak 14 tievi vatini,ka radioaparata.krasas izskatijas tadas pasas,ka tiem dig. stekeriem un otri stekeri,kas pie drosinatajiem ari izskatijas,ka varetu deret,tomer seciba krasu izvietojumam stekeros atskiras un es tomer neriskeju sprauzt visu kopa.raimis teica,ka 1 golfam ari esot tikai viens stekeris spidometram,bet vinam jau noteikti kautkas savadaks neka otrajam.tas puisis,kas man pardeva dig.teica,ka nonemts no otra GTI 1,8 91 gada golfa ar kodu EV.varbut kads zin,kas tas par motoru?es jau rakstiju,ka tas stekeris,kurs aiziet uz kompi priekspuse mazaks atskiras no mana ar vadu krasam.taja stekeri kompi ar dig.pan savieno tikai viens vads zala krasa.manam taja stek.uz kompi nav neviens zals vads.isteniba es ne suda nejedzu autina elektriba,tapec ari mekleju,kas varetu palidzet...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

labi,nav jau nekada steiga
cik es saprotu,tad internetu jau tu sad tad lieto.tas,ka gadi neatbilst stekeriem varetu but,ka tam sistajam auto tas digfiz ari tika likts un orginali nav nacis.ja tev iznak paskaties,ginc man atsutija vienu lapu par digfiz.tur ir daudzkas ari par vadu krasam,cik sapratu,tad tur zalais vads aiziet uz kompi un citas krasas ari apzimetas kur aiziet.varbut varetu tas tabulas nemt par pamatu un meginat atrast mana drosinataju paneli kas kam atbilst?...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

gribeju vel uzrakstit pie detalam,bet topiks jau ciet.nav nekada vajadziba jums naidoties,jo ka jau es tev teicu march,man tagad ir 3 DIGFIZ paneli no kuriem 2gab. ir ar vienadu indeksu B un es vinus nekolekcioneju.es tikai censos atrast piemerotako savam auto.
...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c