Atstaj visus vadus kaa ir, piespraud pie jaunaa panelja. Pievelc klaat tos 3 vadus no spidom. deveeja un ieskruuvee pashu deveeju vietaa un sameegjini
digitala silte mk2
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Priboru panelim ar ECU ir dikti maz saistiibas, par to nav ko baidiities. Taa lielaa vadu kaudze no panelja motortelpas virzienaa aiziet uz dazhaadiem motora deveejiem.
Atstaj visus vadus kaa ir, piespraud pie jaunaa panelja. Pievelc klaat tos 3 vadus no spidom. deveeja un ieskruuvee pashu deveeju vietaa un sameegjini
Viss ir iespējams, vajag tik labi gribēt...
tur jau ta lieta,ka es gandriz visus izsekoju.tas,ko tu saki viss sakrit,iznemot tos kas iziet ara motortelpa un met cilpu uz augsu pie kompja.tas lielakais stekeris ir savienots vai nu ar kadu no diviem panela stekeriem,vai ar kadu,kas zem stures.tur vel man nezinams ir nokniebts ar zalajiem vadiem,tas drosi vien varetu but uz logu tiritaju,ari uz augsu kompja telpa.vismaz ta domaju.
...R. p.s.paldies,ka palidzi man.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

nokniebtie ir apmeram5gab.vismaz 3 gab ir zali ar dazadu krasu stripinam.otra gala ir plans stekeris salona visdrizak pie stures.tas puisis teica,ka kautkas mazsvarigs esot bijis tapec nokniebis.isteniba baigais malacis,pilnigi viss parejais pat udans devejs.ara termometrs,viss ir klat tiem vadiem .varbut tu zini kapec atskiras tam lielakajam tas krasas,mani tas uztrauc vairak par to nokniebto stekeri? kas ir tie stekeri,kas atrodas kompim prieksa,kam tie domati? galvemais vadibas tacu ir sanos labaja puse?...R
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
Tie zaljie u.c. tajaa kuuliitii ir logu tiiriitaajam/mazgaataajam.
Tev tur ir pilniigi visa pravodka no taa donora, vai
?
Pagaidaam liec vinju mieraa - panjem tikai spidom. deveejam vadus un spraud jauno paneli pie savas vecaas provodkas. Ja kautkas pietruuks, piekombineesi no donora vadiem
Tev tur ir pilniigi visa pravodka no taa donora, vai
Pagaidaam liec vinju mieraa - panjem tikai spidom. deveejam vadus un spraud jauno paneli pie savas vecaas provodkas. Ja kautkas pietruuks, piekombineesi no donora vadiem
ja vecais,man pasam bija
pac esu jaucis 4 masinas. nevienai man nav pieticis pacietibas saglabat pilniba visu pravodku.svarigako,kas uz kompjiem ja,bet parejo vienmer esu kniebis na.man tika ta,kas saistita ar paneli kaut mazaka mera visa iznemot vienu stek.motortelpa.kompja lielos vadus vins atstaja sev,bet man jau tos nevajaga...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

atvaino par mulkibu,bet kas ir mfa vai bortkompis?esu dikti bailigs tajas lietas,ko nesaprotu,negribas kautko sačakarēt.vel pedejais jautajums.kas ta par vakuma lietinu aizmugure,vai manam ari tur pienak kada tieva slaucina aiz spidometra un kam tas domats.un kam domata fotodiode prieksa?
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
MFA = borta kompis. Vakuuma shljaucinja ir jaapiesleedz pie iepluudes kolektora, lai tas MFA zinaatu, kaads pashlaik ir vakuums - t.b. kaadaa rezhiimaa motors straadaa. Ko tu sauc par fotodiodi? Kur vinja atrodas?
P.S. MFA ir praktiski pilniigi neatkariiga sisteema - ja Tev ieprieksh taada nav bijusi, tad ar shito nesteidzies - taapat tad Tev vajadzees aizvilkt veel dazhus vadus uz motortelpu, uzstaadiit dazhus deveejus kaa arii sleedzhus ar MFA pogaam, lai vareetu vinju darbinaat. Bet to visu var veelaak taisiit. Piespraud tagad paneli un pameegjini. Sachakareet neko nevar, ja uz dullo negriezh un nevieno vadus. Origjinaalajos shtekeros vai nu viss ir savas vietaas, vai kaada vada vnk. nav, ja origjinaalajaa komplektaacijaa taada fiicha nav bijusi paredzeeta.
P.S. MFA ir praktiski pilniigi neatkariiga sisteema - ja Tev ieprieksh taada nav bijusi, tad ar shito nesteidzies - taapat tad Tev vajadzees aizvilkt veel dazhus vadus uz motortelpu, uzstaadiit dazhus deveejus kaa arii sleedzhus ar MFA pogaam, lai vareetu vinju darbinaat. Bet to visu var veelaak taisiit. Piespraud tagad paneli un pameegjini. Sachakareet neko nevar, ja uz dullo negriezh un nevieno vadus. Origjinaalajos shtekeros vai nu viss ir savas vietaas, vai kaada vada vnk. nav, ja origjinaalajaa komplektaacijaa taada fiicha nav bijusi paredzeeta.
manejam ir kompis logu tiritaja klokim gala.rada visadas mulkibas;ellas temp,paterinus,temperaturu ara u.t.t.bet vai ta slauka tur ir,to gan nezinu.fotodiode vai fotoelements ir vienigais,kas tam digfiz prieksa vispar ir.varbut kautko regulet.piem.pulksteni nezinu atrodas virs spidometra mazins.cits nekas ka normalam tur nav.nav ne attaluma nometeja tapina,ne pulkstena caurumini,kas ar adatu bakstami,cita neka viss smuks un gluds...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c

-
Tad jau Tev viss MFA vajadziigais ir
Spraud tik klaat
Par to fotoelementu vai sensoru vai HJZkastastaads nezinu - shitadu paneli dziivu tik vienu esmu redzeejis, un tam autinjam kautko citu laboju...
volkswagen.msk.ru nav kautkas siikaak par to Digifiz aprakstiits?
Par to fotoelementu vai sensoru vai HJZkastastaads nezinu - shitadu paneli dziivu tik vienu esmu redzeejis, un tam autinjam kautko citu laboju...
volkswagen.msk.ru nav kautkas siikaak par to Digifiz aprakstiits?
sodien gribeju nomainit paneli uz digitalo,bet nav vis tik vienkarsi,ka jus sakat.izjaucot izradijas,ka atskiras stekeri.tam,kas stav uz masinas ir viens ar tievam adatinam un apaksa labaja puse,bet dig.ir divi kreisaja ar plakanam kajinam.ta ka naksies mainit ari vadus,kas no drosinatajiem iet uz paneli.gribeju jau to darit jo stekeri sapass,bet krasas un skersgriezums atskiras.noraustijos un nemainiju,jo neko izmerit neprotu.ta ka joprojam mekleju kadu gudru elektriba,kas varetu klatiene man palidzet.izdarit to var,tikai jazin kas konkreti atskiras vados abiem auto...R.
Tel.nr.29510855 Raimonds
Riga Ventspils iela 45c

Riga Ventspils iela 45c