Kartera aizsargs, kādu izvēlēties???
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Kartera aizsargs, kādu izvēlēties???
Ir doma uz ziemu uzlikt kartera pannu.
Ļoti daudz informācijas internetā.
Lētās Poļu plastmasas uz tām laikam nav vērts ekonomēt.
Vēl ir metāla pieejamas un kompozītmateriāla.
Kāda ir Jūsu pieredze un ko ieteiktu?
Atradu tepat vietējā ražojuma R.L.M aizsargus, atsauksmes labas.
Varbūt varat padalities vai tiešām nepieciešams, kādas esat uzstādījuši, kādās cenās apm..
Doma līdz 100 eiro apm.
Ļoti daudz informācijas internetā.
Lētās Poļu plastmasas uz tām laikam nav vērts ekonomēt.
Vēl ir metāla pieejamas un kompozītmateriāla.
Kāda ir Jūsu pieredze un ko ieteiktu?
Atradu tepat vietējā ražojuma R.L.M aizsargus, atsauksmes labas.
Varbūt varat padalities vai tiešām nepieciešams, kādas esat uzstādījuši, kādās cenās apm..
Doma līdz 100 eiro apm.
Re: Kartera aizsargs, kādu izvēlēties???
Līdz 100€ sanak tikai RLM, kas nav nemaz slikta!
BET protams labakais variants ir Alumīnijs, un tas sākas no 150€
BET protams labakais variants ir Alumīnijs, un tas sākas no 150€
VAG grupas auto apkope, remonts, rezerves daļas!v
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
AUTOSTIKLI
https://www.facebook.com/StikluMeistarslv
es savam uzliku rievieto alumīnija loksni. Cik saprotu tas nav tīrs alumīnijs, bet gan kautkāds sakausējums.
Biezums 4mm, formu izgriezu pats. ņemot vērā, ka pārvietojos 5cm no zemes, panna ir daudz ko pārdzīvojusi.
Biezums 4mm, formu izgriezu pats. ņemot vērā, ka pārvietojos 5cm no zemes, panna ir daudz ko pārdzīvojusi.
- Attachments
-
- DSC_1063.jpg (1015.56 KiB) Viewed 3070 times
MK3 TDi AFN
ja tu runā par to pannu, kas ir man, tad nav tik traki. 3-4mm biezums ir diezgan elastīgs!kingrene wrote:Un kā ir ar alumīniju, ja gadās uzsist, nav jātaisno?
MK3 TDi AFN
Varbūt kādam ir kāds rasējums ar izmēriem alumīnija pannai priekš Golf4/Bora?
Jā, es arī atradu tikai šo rasējumu. tikai nav skrūvju caurumi. Collas nebūtu šķērslis, gūgle palīdzēs 
-
- VW: Gāze/PURVCIEMS/Maiņa
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 576 times
Kur uztaisīsi tur būs. Es, personīgi liktu viņu uz vītņkniedēm.
-
- VW: MK2
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 18 times
Jap, arī esmu iepircis gan kniedes gan pistoli, visur kur esmu izmantojis tur viss turas godam!GG. wrote:Kur uztaisīsi tur būs. Es, personīgi liktu viņu uz vītņkniedēm.
Auto elektriķa pakalpojumi, elektrodiagnostika, retrofit, nestandarta risinājumi, dzinēja vadības bloku programmēšana, dpf, egr, adblue, flap, immo atslēgšana
-
- VW: zaļonka
- Has thanked: 158 times
- Been thanked: 61 times
Tas pats jautājums par rasējumiem - internetā pagaidām neesmu atradis sakarīgus rasējumus. Pirms sāku pats gudroties, varbūt kādam ir priekšējās pannas resējumi priekš mk2? 
Brūnie saloni ir mana vājība