Nesen tiku pie sava kārotā mk3 un konstatēju ka vēlos sev patīkamu audio iekšā. Tad nu gribēju lūgt jūsu palīdzību ar ieteikumiem/kritiku. Nav gluži tā ka es nāktu pie jums bez savām idejām, tā nebūt nav, to, kas man ir padomā jūs tūlīt varēsiet izlasīt
Tad nu lūk, šeit ir ļoti agrīns uzmetums tam ko vēlos redzēt savā mk3. Teikšu uzreiz, ka ar audio sistēmām esmu uz diezgan palielu JŪS, bet konstruktīvu kritiku ieteikumus uzņemu labāk nekā tabakas dūmus (jā, man patīk smēķēt!).
Uz doto momentu man iekš auto stāv 6 tumbiņas. 2 mikro mazās tumbiņas priekšējā panelī (skan vienkārši super pretīgi/briesmīgi, īsāk sakot tie ir jāmaina), nomērot diametru sanāca 10cm, uz šādu izmēru atradu lūk šādas Pioneer tumbiņas - http://euroshop.lv/auto_audio_video/aut ... ts_g1001i/
Tālāk, priekšējās durvīs ir kauč kādas Blaupunkt GT sērijas tumbas, to tumbu skaņa apmierina, tās manuprāt var atstāt un jebkurā gadījumā pēc manas saprašanas ja grib k-ko daudz maz nopietnu durvīs ir nepieciešams izveidot podiumus, man tam visam nav ne laika, ne gribēšanas.
Tālāk seko pakaļējās durvis, tur savukārt stāv orģinālās tumbas (nu vismaz pēc tādām izskatās), skanēt tās skan, bet es no aizmugrējām durvīm skaņu tāpat nedzirdu un aizmugrē man reti kāds sēž, tā ka lai jau paliek orģinālās aizmugrē.
Tagad seko tā daļa par kuru man nav vēl īsti skaidrības - pakaļējais plaukts un pastiprinātājs (vēl nav iegādāts). Pakaļējo plauktu es vēlos nedaudz uzlabot - piemontējot pabiezāku finieri plāksni klāt - tā lai nekratās kad tumbas stāvēs iekšā, tumbas aizmugurējā plauktā gribu normālas, kā sak lai ir patīkami, līdz šim man prātā nāk šīs tumbiņas - http://euroshop.lv/auto_audio_video/aut ... _ts_a2511/
Ak jā, gandrīz vai aizmirsu, man ir doma šim te visam pasākumam piemontēt klāt pastiprinātāju, jo augstāk minētās tumbiņas ir 100W, mans maģis ir 4x50w + ja pieskaita vēl parējās tumbas klāt nekas labs nesanāk, it kā.
Subwooferi negribu likt jo šamais aizņem pārāk daudz rūmes mašīnā, redzot ar kādām kastēm braukā daudzi paziņas apkārt, galīgi tādu neko negribās.
Pēc idejas ja būtu normālas tumbas + pastaks, vajadzētu būt labiem basim un vispār kopējam efektam auto, lai kā saka braukt būtu patīkami
Kādas ir jūsu domas, komentāri.
P.S Ar to budžetu ir tā - kādi 200-300Ls,- tam visam pasākumam varu ziedot, maģis man jau ir un ar pārējo ir tā kā augstāk minēts.