Audi ručkas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Audi ručkas
Tā tad ir tāds jautājums, pārmetinot ručkas no Audi ir jāmaina viss mehānisms, vai arī tiek vienots pie vecā mehānisma???
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Been thanked: 30 times
Re: Audi ručkas
es atstaju parastos golfa mehanismus. tas stieniitis kas naak no ruckas uz mehanismu. izlociju kaa vakag, izurbu caurumu mehanisma kjepinjaa un tam stienitim taadu kaa uzgriezi piemestaroju.
esmu centies ņemt arī mehānismu noAudi ,jo ir smuki hromēts un nav jādomā stienīši ,tb saliek visu tā ,lai der orģinālais Audi stienītis un tad metina
PAJERO 2 R5 2,5TDI
+1 hrometie mehanismi parasti naca kupejaam un 90.kraasotajs wrote:esmu centies ņemt arī mehānismu noAudi ,jo ir smuki hromēts un nav jādomā stienīši ,tb saliek visu tā ,lai der orģinālais Audi stienītis un tad metina
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with