Par nepieciešamo krāsas daudzumu
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Par nepieciešamo krāsas daudzumu
Labdien!
Pastāstiet, lūdzu, cik apmēram nepieciešams krāsas golf mk3 virsbūves krāsošanai (tikai no ārpuses) un vienu durvju pilnīgai nokrāsošanai? Precīzi uz gramiem, protams, neviens nepateiks, bet aptuveni...
Pastāstiet, lūdzu, cik apmēram nepieciešams krāsas golf mk3 virsbūves krāsošanai (tikai no ārpuses) un vienu durvju pilnīgai nokrāsošanai? Precīzi uz gramiem, protams, neviens nepateiks, bet aptuveni...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Re: Par nepieciešamo krāsas daudzumu
tas atkarrigs no diezgan daudz faktoriem
man uz mk2 divdurvnieku krasojot ar akrilla krasu sarkans uz sarkana aizgaja pusotrs litrs
man uz mk2 divdurvnieku krasojot ar akrilla krasu sarkans uz sarkana aizgaja pusotrs litrs
Ja tā rupji rēķina,katrai detaļai aiziet 100gr.,kapotam, jumtam 200gr.Visai bundžai 2l vajadzetu,nu ja toņi vienādi - tad jā ,ar 1.5l var izvilkt.
Krāsa būs tā pati, kas bija. Mašīna ir hečbeks, 4durvnieks. Vnk es sāku domāt, vai 2L būs ok...
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
ar diviem litriem japietiek
kraso visu atskaitot bamperus ja pietruuks tad panemsi veel
kraso visu atskaitot bamperus ja pietruuks tad panemsi veel
Krāsošu visu, IESKAITOT bamperus, bet tikai no ārpuses. Jau 2L krāsas nopirkts, ceru, ka pietiks. Nebūs nemaz tik vnk nopirkt vēl, jo mašīna, var teikt, laukos stāv. Vēl, uz lakas instrukcijas izlasīju, ka laka jāklāj uz krāsas ne vēlāk kā 8 stundas pēc krāsošanas. Nezinu, kapēc tā, bet nu ja ir tāda instrukcija, tad tā jādara. Un tad vairs es nepaspēšu aizbraukt ar vilcienu pakaļ krāsai
protams, ka bamperi ies pēdējie, un ta jau redzēs.
Krāsa man maksāja 60Ls litrā, bet tā ir metālika...
Krāsa man maksāja 60Ls litrā, bet tā ir metālika...