Par lieku skaņu subvuferī???
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Par lieku skaņu subvuferī???
Sveiki, gan jau kāds ir uzdevis šādu jautājumu, bet man slēdzot magnetolu bez pastiprinātāja tumbas skan ideāli, bet kad ieslēdzu pastiprinātāju kuram ir pievienots subvufers, viņš sit tādus sirdspukstus, nav tīra basa skaņa, kas varētu būt pa vainu, vai patiešām pastiprinātājs??? Jo sākumā kad saslēdzu tumbas arī caur pastūzi tad tajās arī bija tā skaņa jocīga, bet slēdzot pie magnetolas viss normāli
-
- VW: Golf MK2
- Has thanked: 10 times
Re: Par lieku skaņu subvuferī???
Es neko nezinot par skaņu varu pateikt, ka pats Tu jau atbildēji uz savu jautājumu. Ja slēdzot gan subi, gan tumbas pie pastūža, neskan tā kā vajag, tad pastūzis ir vainīgs.
Atrodi kādu draugu/radinieku, kam ir pastūzis mašīnā un pajautā lai aizlienē Tev iztestēt. Pieslēdz pie tā un tad jau redzēsi (dzirdēsi) vai Tavs pastūzis ir pie vainas.
Atrodi kādu draugu/radinieku, kam ir pastūzis mašīnā un pajautā lai aizlienē Tev iztestēt. Pieslēdz pie tā un tad jau redzēsi (dzirdēsi) vai Tavs pastūzis ir pie vainas.
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
Kā pastūzim elektrība pieslēgta ?
bet jā.. iespējams kādskondiķis beigs pastūzī...
bet jā.. iespējams kādskondiķis beigs pastūzī...
Auto audio instalācijas
Nu es jau ar domāju ka pastūzim hana, kā nekā Latgalītē pirku pa lēto
, vajadzēj labāk veikalā ņemt, bet to kondiķi var sataisīt ja???
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
nu tev vispirms vajag konstēt vai tiešām tā ir pastiprinātāja vaina !!
protams, ka var sataisīt !
protams, ka var sataisīt !
Auto audio instalācijas
Nu bet kad es mēģināju tumbas parastās slēgt pie pastiprinātāja, tumbās arī bija tā skaņa, kad slēdzu pa tiešo pie magnetafona, tad skan ok