kur visleetak var nopirkt vw golf3 virsbuves detalas
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
kur visleetak var nopirkt vw golf3 virsbuves detalas
man ir vw golf 3 vr6 modelis...man pec ziemas ir dauz ruusas uz bagaznieka vaka...remontet nav tolka gribu jaunu...ludzu pastastiet kur riga var pa leto iegadaties detalas ...ja zinams adresi ludzu...pats esmu no Jurmalas
Re: kur visleetak var nopirkt vw golf3 virsbuves detalas
Bagāžnieka vāku meklē šrotos vai arī kāds no šejieniešiem pārdos. Mk3 golfiem viņš pūst, tā ka atrast normālu nebūs viegli 
moska kads var pateikt kur riga ir viis normalkas srotas? ..es it ka nezinu daudz taadu
Nu ja tas tev ir par tālu, tad meklē jūrmalā sev visu 
Veicam celtniecības, remonta darbus, kā arī elektromontāžas.
Sīkāk PM [/i]
Sīkāk PM [/i]
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Vispār jau tas ir Mārupē bet Jūrmalas pusē.
Ja tas ir par tālu tad braukā ar sarūsējušu.
P.s.
Būtu vismaz kartē noskaidrojis kur tas ir un tad te
P.s.
Būtu vismaz kartē noskaidrojis kur tas ir un tad te