Pastaastiet man, luudzu, kas tie par caurumiem - kas tur liekas iekshaa un kur to var dabuut?
Aaa, 3.golfs, ja tas kaut ko maina

tur iekshaa naak miglenieks, wai arii kkada plastmasas butaforija, kas atgaadina atstarotaaju.mint wrote:
Pastaastiet man, luudzu, kas tie par caurumiem - kas tur liekas iekshaa un kur to var dabuut?Paldies
Aaa, 3.golfs, ja tas kaut ko maina
cik apm maksaa taads miglinieks, kas darbojas?tur iekshaa naak miglenieks, wai arii kkada plastmasas butaforija, kas atgaadina atstarotaaju.
dabuut war atkariibaa no taa kaadu tu gribi originalo wai kkadu sawaadaaku.
par cipariem es tew nepateikshu, prieksh mk3 tadas lietas pirkt naw sanaacis, bet domaju ka wareetu buut orintejoshi kaadi 5 -50 ls atkariibaa no tā kādu tu pērc kkadu kitajodzu, origjinalo, wai tjuninga.mint wrote: cik apm maksaa taads miglinieks, kas darbojas?![]()
un.. kuraa tas miglinieks liekas? augshaa? kas tad ir apakshaa?![]()
kur tas bija, neatceries?vilnis wrote:apaksheejo restiiti nessen pirku, ja nemaldos paprasiija Ls2,50(jauna)....par to atstarotaaju/miglinieku gan nezinu
domajams renoksa to visu jaunu un pa kapeikam var dabut. kinizeri ta buus, bet vismaz buuusvilnis wrote:apaksheejo restiiti nessen pirku, ja nemaldos paprasiija Ls2,50(jauna)....par to atstarotaaju/miglinieku gan nezinu
es domaaju tieshi taa pat, jo ja ar naudinjaam shbriid ir shawakaak tad shis buus idealaakais wariants, un domaaju ka aizies max 7 -10 lsledusskapis wrote:aizbrauc uz jebkuru shrotu n uzjautaa. atstarotajus un to plastmasu noteikti dabusi. miglniekus gan butu gruutaak.
Reinis wrote: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8& ... 73f589fc68
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest