Zūd jauda motoram iesilstot.

Engine | Gearbox
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:

1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".

2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Post Reply
bass87
VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..

Zūd jauda motoram iesilstot.

Post by bass87 » 27.11.2008, 12:15

Labdien,
Esmu vēl galīgi zaļš par golf lietām un vispār šajā forumā, tādēļ lūdzu nenorociet mani. :roll:
Varu pastāstīt kā man izpaužas braukšana uz darbu..
1. iedarbinu savu golf mk2 1.6 benziins karbiķis. (laikam :? )
2. lec nu ļoti labi (uz pus griezienu)
3. sāk rūkt , bet man visu laiku ir jāspaida vai jātur gāzīte savādāks notiek slāpiens..
4. tas tākā būtu OK, jo pasildot pēc 5 min viss jau itkaa ir OK, bet vienalga mašīna nemmurā, drīzāk raustās (tādi tā kā pukšķi ik pa laikam)..
5. sāku braukt pirmās 30 sekundes viss ir OK mašīnīte iet labi..
6. tad kādu laiku pabraucot sākās īstās probēmas..
7. Piemēram apstājos pie luksofora.. sāku braukt.. pirmais ātrums tip OK, lieku otrajā un mašīna uz to uzrāvienu sāk raustīties (RIKTĪGI)
8. īsāk sakot mašīna raustās uz uzrāvienu.. (tikai nedomājiet ka es to golfiņu moku, jo mašīna raustās pat pie vismazākā uzrāviena)

Interesantākais ir tas, ka piemēram, ja es to mašīnu nesildu vispār.. uzreiz sākot braukt man viņa neraustās vispār kādas 2 minūtes (sajūta itkā brauktu ar citu auto :up: ) ... tad atkal iesilt un sākas vecais stāsts ar uzrāvienu.
karoč kad mašina ir auksta tad iet OK, kad uzsilusi tad raustās..
Kur problēma?? Vārstos, benzīna padevee ?? :hilfe:
Vēl arī kad braucu ar ātrumu 40-60 km/h ir nenormāla skaņa.. Vecias saka ka pie vainas gultnis, bet tas jau citreiz.. karoč :hilfe: vai arī iesakiet kādu sakarīgu servisu, vai moš man vnk uz k-kādu diagnostiku maukt..?
PS. uz paneļa nestrādā temperatūras dačiks, vai tam ir k-kads sakras ar visu šito cirku?

bass87

Re: Zūd jauda motoram iesilstot.

Post by bass87 » 27.11.2008, 14:36

njaa... :? parakņājos pa forumu un skatos daudziem ir līdzīgas problēmas...

jans

Post by jans » 27.11.2008, 15:47

Izskatās, ka man problēma bija tada pati. Ja tas ir karburators, tad tjipa čoks nestradā - beigts tas verķjis, kas ar vakumu taisa viņu vaļā. Es to problēmu patreiz atrisināju tā, ka ar drāts palīdzību to vārstuli, kas redzams, kad noņem gausa filtra kasti, nostiprināju atvērtā pozīcijā - tikai pavisam aukstam tad nedaudz uz slāpšanu velk, bet, kad iesilis, tad iet ok.

bass87

Post by bass87 » 27.11.2008, 16:34

Paldies liels. Mājās mēģināšu k-ko kruķīt. :^^:

Post Reply

Return to “Motors | Kārba”