Iepriekš šīs mašīnas man bija vecās quattras, bet tā kā no tehnikas tajā laikā (patreiz ar) maz ko sapratu, tad tās man bija par sarežģītu... un tad kad pārdevu savu pēdējo quattru, tad atradu placī savu esošo mašīnu.
AUTO - VW-Golf 2 GTI 8V
PIRMĀ REĢISTRĀCIJA - 1986. gads
DZINĒJS - motora kods - RD
VIRSBŪVE - gaiši zaļa krāsa
PIEKARE - Viss stantartā
Tātad - 2007g. februārī iegādājos 2. Golfu, GTI izpildījumā ar 8 vārstu motoriņu (tajā laikā nemaz nezināju cik tur īstenībā bija tie vārsti 16 vai 8
Tad bija uzsnidzis sniegs un pirkšanas dienā bija ļoti sasnidzis un izbraucot likās ka visu laiku spolē, kaut arī šķita, ka nav kaut kas kārtībā ar to sajūgu
Tad bija mans pirmais nopietnais servisa apmeklējums.
Manam GTI bagāžniekā atradās 15 collīgie lietie diski, kurus vēlāk pārdevu. Iemesls - šausmīgi zuda komforts un rati sitās arkās ja kāds iesēdās aizmugurē, bildi vēlāk ielikšu kā ar tiem R15niekiem izskatījās... Tika iegādāti R13 lietie...
Visus līdz šim veiktos servisa apmeklējumus esmu ''iegrāmatojis'' un jebkurā brīdī varu tos aplūkot u.t.t...
Šis nav man nekāds projekts... bet gan parādu to ka cenšos saglabāt mašīnas orģinalitāti.
Šeit es arī uzdošu jautājumus un gaidīšu atbildes, lai nav jāveido citi lieki topiki.
atliek vien pievienot bildītes