Golf III izpūtējs
Forum rules
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Uzsākot jaunu tēmu:
1. Precīzi nodefinē tēmas nosaukumu. Kurai markai, kas nedarbojas un kas notika. Piemēram, ja tev ir pazudis apgaismojums instrumentu panelī, tad nosaukums sastāvēs no vw markas un sērijas "Golf Mk2", tālāk - kādam priekšmetam/kurā vietā un kāda problēma. Tātad nosaukums būs "Golf Mk2 instrumentu panelim pazuda apgaismojums". Nevis "instrumentu panelis".
2. Lai iegūtu konstruktīvu atbildi - ir jābūt konstruktīvam problēmas raksturojumam/aprakstam. Konstruktīvam, nevis referāta formas atstāstam.
Golf III izpūtējs
Sveiki. Šeit esmu pavisam jauns lietotājs un auto man arī būs tikai nu jau pēc 3 nedēļām. Vēlējos uzjautāt par izpūtēju manam topošajam Golfam (III). Ja es vēlos uzlikt kaut ko nedaudz patīkamāku pēc izskata un arī pēc skaņas, vai man jāmaina viss( gan visa truba, gan bočkas tās), vai vienkārši var "uzmaukt" virsū manam esošajam izpūtējam savādāku galu un lieta darīta? Rezultātā vēlētos kaut nedaudz patīkamāku skaņu un, protams, arī skata ziņā ko patīkamāku.

Re: Golf III izpūtējs
a cik tev daudz ir naudas?psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Kā jau studentam, kurš gatavojas iepirkt skaņu (subs, pastūzis un pati magnetola)... Nekas dižs, īstenībā, es nemaz nezinu, cik man būs naudas palicis, vienkārši tāpat interesējos. Nu, drošivien kaut kas no sērijas "ja ne pats, tad viens no lētākā, kas pieejams".
tad noperc rumbula izputeeja uzmavubuucha wrote:Kā jau studentam, kurš gatavojas iepirkt skaņu (subs, pastūzis un pati magnetola)... Nekas dižs, īstenībā, es nemaz nezinu, cik man būs naudas palicis, vienkārši tāpat interesējos. Nu, drošivien kaut kas no sērijas "ja ne pats, tad viens no lētākā, kas pieejams".
psh-An expression used when something is highly unlikely or that the speaker disagrees with
Tu smejies, bet es tiešām esmu ļoti nezinošs šajās lietās. Tāpēc es jautāju, vai pietiek, ja es vnk virsū "uzspraužu" tādu advencētāku galu to. SKaņa mainās? Tas tiešām ir tik lēti?
-
- VW: Golf/Jetta/Bora Mk..? GTI..
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
no gala tev nekada skana nemainisies
jamaina aizmugurejais bundulis
vai ari otrs variants nemt lauka pirmspedejo bunduli un aizmugurejo atstat stock
letakie varianti
jamaina aizmugurejais bundulis
vai ari otrs variants nemt lauka pirmspedejo bunduli un aizmugurejo atstat stock
letakie varianti
Sarunāts.
Lai gan dzīvoju ~220km no Rīgas, bet kādu reizi tak būs uz lielpilsētu jādodas.
Un pēc kāda laika, iespējams, arī līdzekļu būs vairāk.
Lai gan dzīvoju ~220km no Rīgas, bet kādu reizi tak būs uz lielpilsētu jādodas.
Un pēc kāda laika, iespējams, arī līdzekļu būs vairāk.
Mašīna nebūs jāiegādājās. Viņa jau stāv, tas kas jāgaida ir tiesības. Pēc 3 nedēļām paliek 18, tad arī būs tiesības un varēs izbraukt ielās, ne tikai pa placi vizināties.